2024-07-12

                               MOTTÓ: KÉT VÉG(LET-T).. 

Magyar nyelv mágiája: KÉT VÉG LETT, ami lehet akár EGY VÉGLET is, ami VÉGLETESsé válhat..😉, ha nem járunk a VÉG-ÉR(T)-re...
Zseniális..
Különösen, ha ÉRTJÜK is a különbségeket, a finom árnyalásokat!
De SZÓ nincs SZÁM nélkül, az "ÉN" szám nélkül, hisz az "ÉN" az, akinek száján kiáramlik a SZÓ és a SZÁM is.. 👌
Életünkben minden a 2-es körül forog, szó szerint "2 VÉG LETT" belőle, mert KÉT TŐ-vé vált az EGY-s-ÉG, mikor "meg-NYÍL-t az ÉG"...Lett ÉG és FÖLD, mely ugyanúgy KÉK, hisz "oda-vissza EGY". NINCS ÉG FÖLD NÉLKÜL! És nincs FÖLD ÉG nélkül! Csak a HAJNAL HASÍTJA KETTŐ-vé azt, ami EGY. 

És itt visszakanyarodnék mindjárt a SZÍRIUSZHOZ: ha ő "ama" Hajnalcsillag – akkor a Szíriusz mit hozott éppen? A HASÍTÁST. Ha Jézus "ama Hajnalcsillag" és Lucifer is "FÉNY-hozó", akkor ők hogyan LETTEK "KET-TŐK", mikor egyébként EGY-EK??Úgy, ahogy a FÉNY KET-TŐ-be hasítja az EGY-s-ÉG-et és azonnal "megteremti" az ÁRNYÉKOT. Azonnal KÉT oldala lesz MIND ÉN-nek. Mindennek és benne minden ÉN-nek... Így jelenhet meg a JÓ mellett a "ROSSZ" is – hisz mindennek KÉT OLDALA LESZ AZONNAL.
Amiből nem lesz KÉT TŐ, az a DÖNTÉS. KI MI-T és HOGYAN ÉL?? Az lesz a VÉG LÉT-e...
Aki EGY-s-ÉG-ben ÉL és TUDVA tudja, hogy "JÓ ÉS ROSSZ" csupán káprázat, már EMLÉKEZIK az EREDŐ-jére...
Aki még "átkozza a gonoszt" és a "rosszat" – teljességben a HASÍTOTT VILÁG minőségében létező és fogggalma sincs (se foga, se almája, hogy meg EGY-e 🍏🍐..) a LÉTEZÉS miben-LÉT-éről...
Ha egy "tanító", még ilyenekről papol, meg olyanról, hogy "földanyácskát" mi gyógyítjuk, meg a "hőség ellen állítsuk be magunkat 30 fokra", vagy kijelenti, hogy ő és csak ő, meg az "aranykori csapata" által tud bárki "ebből a világból kilépni" – akkor onnan futás, kengyelfutó gyalogkakukk módjára!!!

A tegnapi kommentekben András jóvoltából már előrevetül a mai nap üzenete, mert többek között arról is szól, ami ott megfogalmazásra került. Egyrészt HATÁROZOTTAN érezhető a BETELJESÜLÉSE mindannak, amiről évek óta beszélünk, valamint annak, hogy a MEGVEZETŐ FÉL(RE)VEZETŐK egyre jobban teszik LÁTHATÓVÁ magukat és a hasonszőrű mintázatú tömeget, melyet magukhoz vonzanak.

Régi mondás a "madarat tolláról, embert barátjáról" – jelen esetben úgy módosul, hogy "pali-madarat" tanítójáról... A hülyeség már nem fokozódik, hanem tobzódik....
Nekünk tényleg nincs más 'dógunk', mint hátradőlve nézni a "műsort" és látni, ki milyen VÉG-LÉT felé halad és teljesíti be VÉGLETES elmeprogramját a "FÉL ELEM OLTÁRÁN" – hisz oltár CSAK A FÉL ELEMNEK kell. Egyetlen normális embernek sem.

A mai nap megélhetünk VÉGLETEKET. Hol? Bennünk. De valaminek a HATÁSÁRA.

Megélhetünk egy alászállást – és megélhetünk egy felemelkedést.
Megélhetünk egy nagy csalódást – és megélhetünk egy felszabadulást.
Megélhetünk egy türelmetlenséget – és megélhetjük a megoldást.
Bármi is legyen, ami "magával" ránt, a feladat, hogy LÁSSUK MEG a folyamatban az UTAT, a TANÍTÁST, MI MIÉRT történik velünk?

Soha ne feledjük: MINDENNEK VAN EGY LÁTHATATLAN PÁRJA a kettősség világában!!

Minden bolygónak és minden LÉNYnek.
Nekünk magunknak is – pont az a "TEN-MAG", aki TUD és SÚG...
Ezért nem vagyunk soha egyedül. Ha vele nem SZÉT-ágazásban vagyunk, hanem ÖSSZE-TART-ásban, akkor megvan a TARTÁS-unk is, mert minden, ami "ÖSSZE" – az ERŐSÍT és minden ami "SZÉT", az gyengít...
Így gondoljuk át életünket és azt se feledjük soha, hogy a külvilág CSAK KATALIZÁTOR mindahhoz, amit BENT MEGÉLÜNK.Mert az ÉLET BENNÜNK van és NEM RAJTUNK KÍVÜL!
Mégis elfelejtük újra és újra..