2024-07-17

                          MOTTÓ: TEKEREDIK A KÍGYÓ.... 

... de nem akar rétes lenni, hanem EREDENDŐ KíGYÓ módjára hozza a GYÚL/J-tó energiát a KI-GYÓ-GYULÁShoz. Hol? Elsősorban SZELLEMBEN - hol másutt. MERT LÉLEK NINCS!!! 
Ezt nem győzöm elégszer hangsúlyozni.

Sokáig használtam magam is e kifejezést (mármint a LELKET), mint mindenki, aki él és mozog.
Viszont, mikor az ember tanításra adja a fejét, akkor EGYSÉGBE kerül a "TAN"-nal, mivel TANÍTÁS közben éri utol a TANULÁS. Nem egyszer és nem kétszer jártam úgy, hogy magyarázat közben jöttek a tantuszkoppanások, hogy mi az IGAZ és mi az ami NEM!

És ilyen a LÉLEK kifejezés is.
KET-TŐ-s-ÉG-ben élünk. Itt minden PÁR-ban jár, mindenből KETTŐ van. Így a MŰKÖDÉSÜNK is kettős. Esélyből is kettő van. Nekifutni is csak kétszer lehet valaminek.
A földi megjelenésben van a SZELLEM és van a TEST.
A lélek fogalmát ÉRZELMI "síkként" emelték be, holott ÉRZELMI SÍKJA CSAK AZ EMBERNEK VAN!!!
Márpedig az "ember = Test" - és mi NEM
 VAGYUNK EMBEREK!  
Az érzelem CSAK a TESTHEZ kapcsolható. Azon "KÍVÜL" és "FELETTE" nem létező. NINCS. ÉRZÉKELÉS van csupán, ami NEM ÉRZELEM.

A TEST nincs "három" részre tagolva, ahogy 7-re SEM!  Mert CSAKRÁK SINCSENEK. Ezek MIND, egytől egyig az EMBERI ELME, az "Y" ELME által KITALÁLT TANOK, "okosságok", melyeknek SEMMI KÖZE NINCS az EREDENDŐ MŰKÖDÉSHEZ!!! A csakrák is nem mások, mint a szívárvány színeinek belevetítése, a LÁTSZAT ALAPJÁN, a test működésébe és annak "megideologizálása". Pont. Ennyi és NEM TÖBB!! 

Ha nekem nincsenek a számok, mely "SZÁM-OS OK"-ot adtak a "SZÁMnak", hogy beszéljek róluk, és nincs melléjük a magyar nyelv, magam se jöttem volna mindarra rá, amire rájöttem.
Ja, és ha nem magyaráztam volna, mert ugye MAGYAR-ázat közben érkezik a MAGAR MÁGIA... 

Tehát TEKEREDIK A KÍGYÓ...
És nagyon jól teszi...

A kígyót miért tekintik HAMISNAK?
Mert nyelve VILLÁS, tehát 2 ágú. 
De könyörgöm: ettől miért hamis???  MINT
 JELKÉP??!!
(Mert ne feledjük: minden állatszimbólum EGY JEL és KÉP, azaz JELKÉP, ami KÖZÖL. Pont)
Ja, hogy aki a "kettősbeszéd" nyelvezetét használja, mert mást mond és mást cselekszik, hisz már eleve "másképp írja és másképp mondja", tehát minden egyéb aljasságra is képes – akkor nincs min csodálkoznunk! Hisz a SZÁNDÉKA ennek megfelelő!

Ugyanakkor a VILLÁS (KÉT ÁGÚ) NYELV és az EGY kígyó pontosan azt jelképezi, ami a FÉNY VILÁGÁRA JELLEMZŐ:  az eredendően "EGY-NYELVŰSÉG" már KET-TÉ hasadt!!!
Már KÉT
 OLDALRÓL kell "információt" beszerezni..
Egyébként pedig MIÉR IS KELL egy jelképet MINŐSÍTENI???
A jelkép KÖZÖL.
Aki meg minősít, annak SZÁNDÉKA VAN!!!
És ez a szándék általában MÁR nem "IO"....

Minden téren tekeredik a KÍGYÓ.. és húzza magával a "GYÚJT-Ó"-zsinórt, amit csak lángra kell lobbantani. Meg is lesz az, mert az a mérhetetlen hülyeség és idiotizmus, mely GÁTLÁSTALANUL tombol, már a HATÁROKAT üti-veri..
Mondjuk nincs olyan, ami ne lenne jó valamire: ők, mint mágnes maguk köré gyűjtik a hasonszőrűeket, így semmi gond nem lesz (és nincs is) a felismerésükben!
A TUDATLANSÁG és SZELLEM-TELENSÉG netovábbja (ez a "SZELLENTÉS"
 síkja), mikor arról papolnak a nyálspirik, hogy "közös felelősséggel tartozunk a Földért és az emberiség sorsáért! Minden EGY-ÉN"! Akár a covid-szlogent hallanám! (És még MERI taglalni a szavakat, mintha értené is a magyar nyelv lényegét!!!)
Lassan már én fogok megundorodoni a MAG szótól, annyira felkapták a ringató nyálspirik, unos-untalan ismételgetve, ezáltal lejáratva, elcsépelve, TÖNKRE TÉVE az EREDENDŐ LÉNYEGISÉGET!!! Mert azok a követők-olvasók, vagy keresők, akik újra és újra ebbe a taglalásba futnak bele és a "MAG" emlegetésébe, előbb-utóbb sikítófrászt kapnak és ha meglátják-meghallják, nyakukba kapva lábukat fognak elmenekülni!!!!
Mondjuk, ha mindez a "világszellem" ténykedésének együtthatója, akkor sajnos megint eredménnyel jár, mert pont elriasztja azokat, akik jó úton haladnának az ÉRTÉS felé...

Tegnap megosztottam két saolin fiú mutatványát. Aztán eszembe jutott, hogy egy hasonszőrű okostojás kioktatott a nossolaros videom alatt, hogy mennyire "megtanultam" a mondandómat, holott a CSEND az igazi tanító. Hát na....Mondhattam volna csúnyát is, de nem tettem, eligazította helyettem más... Viszont annyira tipikus! A "tanult", "okos" hímség, aki világát nem tudja e világban, mert nem ismeri magát, sem a helyét, megírja magának a saját, lehetőség szerint nőmentes okosságait, leginkább a CSENDRŐL (hát jobb is, ha hallgatnak) és arcátlanul papolnak egy NŐNEK arról, hogy mi az élet rendje és mi egy tanító dolga!! Ilyenkor tudnám a cséphadarót hozni és megtanítani neki, hogy a kolostori bűvészkedések helyett mennyivel hasznosabban, jobban mondva ÉRTELMESEBBEN is el tudná tölteni az idejét. JA! Csak ahhoz ÉREZNI és ÉRTENI kellene a VILÁG MŰKÖDÉSÉT! És benne TEN-MAG-át!!
De ők pontosan ETTŐL HATÁROLÓDNAK EL, hisz a TEN-MAG megértése NŐ NÉLKÜL LEHETETLEN!!! Mert amíg nem értik a NŐ lényegiségét, mibenlétét, földi megnyilvánulását és szerepét, addig nyugodtan bezárkózhatnak és bűvölhetik egymást, soha nem fognak egy lépéssel sem BELJEBB, sem FELJEBB jutni!

Tekeredik a KÍGYÓ....
Mindenhova eljut és mindenkiről, mindenről lerántja a HAMISSÁG LEPLÉT. Ez a folyamat már jó ideje működik, a kígyó NYELVE most ér el lassan a "fejekhez"...
Nekünk tényleg nincs más 'dógunk', mint JELEN LENNI, látni-venni a JELEKET, ÉRTENI és levonni a megfelelő következtetéseket. EZ A VALÓDI CSEND – és nem a némaság, ami egy tipikus "olyan mint – csak NEM AZ!" Nem véletlenül állítják évtizedek óta példaként elénk az önmegtartóztató és a TESTET URALÓ ÉLETMÓDOT, mint "PRÓBATÉTELT", hisz a LÁTSZATVILÁG a LÁTSZATOT erőlteti...
A
 LÁTSZATNAK KELL A PRÓBA. Az IGAZ TUDJA, amit tud - így pontosan tudja, hogy FELESLEGES minden erőlködés!
Miért is kell a testet URALNI?? MINEK kell egyáltalán URALNI??? Ha az "ÉN" ÉRZI és ÉRTI és ÉLI a LÉT LÉNYEGÉT, akkor EGYÜTTMŰKÖDIK a SZER-V-EZET-tel és nem URALJA és nem zsigereli ki és nem feszegeti a határait. Ja, hogy ez a hímség, az "Y" "szellem-programja? Hát, meg is LÁTszik az egész jelen világon. Ordít róla, hogy hiányzik belőle a MI-NŐ-s-ÉG...

Szóval TEKEREDIK A KÍGYÓ – mi CSAK FIGYELJÜNK....