2024-07-19

                             MOTTÓ: A VÉGREHAJTÓ... 

Egyszer már elemeztük ezt a szót, hogy "VÉG-re HAJT-ás"...
Ami ugye nem más, mint a VÉGÉIG el-HAJTani azt, aminek a VÉGÉRE kell JUTNIA. Ami maga a be-TELJES-ülés. Mert VÉG nélkül csak végnélküli futás van, cél nélkül, TARTÁS nélkül, hisz a TARTÁSnak is IRÁNYA VAN!
Ugyanakkor akinek FENN-tartása van, érdekes módon pont ellentétesen viselkedik, azaz, KÉTELKEDIK. Hogyan lett a "fenntartásból" kételkedés, egyszerűen nem tudom megérteni – mondjuk ahogy sok más torzítást sem -, hisz amit FENNTARTOK, amellett éppen hogy KITARTOK!
No, de TÉR-jünk vissza a TÉR-ben a VÉGRE HATÓ-hoz...

Ki a VÉGREHAJTÓ?
Manapság már nagyon rossz szájíz indul be e szó hallatán – de most vonatkoztassunk el a PÉNZBEHAJTÓK "végrehajtóvá" való átkeresztelésétől.
A VÉGREHAJTÓ az, aki a VÉGÉHEZ elVISZI a feladatot.
Ki az ÉLETEMBEN a végrehajtó? Gyakorlatilag SAJÁT MAGAM.
Hisz az ÉN ÉLETEMET ki más hajtaná a VÉGé-hez és VÉG-re, ha nem én, saját magam??
Tehát minden ellenkező híresztelés ellenére, hogy mindig MÁS VALAKI felelős az én 'dógaimért', és mindig MÁS MIATT történik velem az, ami, bizony mindennek az OKA és OKOZATA saját MAGAMBAN keresendő!

Egyébként pedig mi a VÉG?
Maga a HALÁL.
És mi a halál?
MAGA AZ ÉLET ÉRTELME!!
Aki pedig FÉL ELEMMEL tölti fel, a legnagyobb GAZ-EMBER a VILÁGON!!!
Ugyanis ahol születés van, ott van halál is. Az ANYA-G-ban – és az ANYA-val/általa – nem is lehet MÁS-KÉP(p). Ahol anyag van, ott van anya is. Ott van SZÜLETÉS és van VÉG, "HALÁL".
Ahol anyag van, ott van FORMA. ALAK, ALAKULÁS, ÁT-ALAKULÁS.
Maga az ANYA-G "ÁLL"-andó. Soha nem lesz MÁS. Csak a FORMÁJA. (Einstein is rájött: anyag nem vész el, csak átalakul). A testünk is ANYAG, ezért a FORMÁJA életünk VÉG-éig folyamatosan ÁTALAKUL. De mindaz, amiből felépül, mindig ITT marad és majd ha már nem használjuk, MÁS FORMÁT fog felvenni.
Értjük?
Érezzük a lényeget?
Tehát, az anyagban ÚGY ÁLL minden, hogy közben mindig VÁLTOZIK BENNE valami.. Valamilyen RÉSZ-ELEM...

Ugyanígy van a "programokkal" is.
A jelen KOR-KÖR is egy PROGRAM szerint fut. És teljesíti be MAGÁT. Elindult valamikor és ELÉRKEZIK a VÉG-pontjához, ahol majd egy "MÁS SIK"-on egy MÁSIK, ÚJ KOR-KÖR veszi majd kezdetét.
Az is majd addig "fut", amíg a VÉGÉRE nem ÉR. Amíg KÖRBE nem ÉR, amíg végre nem "hajtódik".
Amíg be nem TELJES-ül...

Minden programnak van "FELELŐSE". Úgy FENT, mint LENT.
A programokon NEM LEHET változtatni – azt CSAK MEGÉLNI LEHETSÉGES.
A jelen VÁLTÁS SZAKASZának maga a VÁLTÁS, VÁLTOZÁS, SZÉT-VÁLÁS a program-SZAKASZA.
Elindítója a NIBIRU volt, aki "betolta a TÉR-be" a "NŐ" REZGÉSÉT, az EREDŐ "EGY" TISZTA, TELJES EMLÉKEZETÉT, a SZER ELEM EREJÉVEL összekapcsolva. Ez nem más, mint a "IO"-ság.
Akiben BENNE, abban MOST ÉLED, ÉBRED az EMLÉKEZET IGAZ ÖNVALÓJÁRA, most TÉR a terében MAG-ához. MAGÁRA TALÁL – mert a KÜLSŐ, "katalizátori" energia ebbe most BE is SEGÍT.
Aki ÖSSZEREZEG ezzel az ERŐTÉRREL, az "IO-L ÉL", hisz ELEVE JÓSÁGBAN VAN.
Mindig mondom: aki nem hiszi, járjon utána – de elhinni sem kell, elég MEGTAPASZTALNIA!!
Ennyire egyszerű.
Ez az EGYIK RÉSZ.

A másik RÉSZ, a SZÉT-VÁLÁS-ban az, amelyiknek ideje LEJÁR(t).
Vannak rengetegen, akik nem tudják magukat áthangolni. Ődóguk, mi nem tudunk tenni értük semmit. Lehetünk számukra ébresztő katalizátor – de helyettük döntést hozni nem tudunk.
Nézzük most a külvilágot: nem volt várható, hogy a junió élén 'vandelejjebb' meg fogja tartani a posztját? De igen. A kártyák egyébként már évek óta mutatják, hogy semmi nem fog változni addig, amíg MINDEN BE NEM JÁRJA A MAGA PROGRAMJÁT, saját VÉGEZETÉIG! "FEL kell ZABÁLNIA önmagát annak, aminek lejárt az ideje". Ahogy minden hamis ember TENMAGÁT EMÉSZTI EL és FEL épp saját hamissága okán. Ezért nem kell senkire "átkot szórni", vagy büntetni: minden belül férges embert a saját férge fog a VÉGÉHEZ ELJUTTATNI.
Ugyanígy azt az ERŐTERET, azt a "minőséget" IS, aminek lejárt az Ideje a Tér-ben.
Hiába "erőlködnek" a nemzetiek (látszólag) – ITT és MOST semmi változást nem fognak elérni, NEM TUDNAK KORÁBBAN HATN, mint amikor majd eljön az Ő IDEJÜK.
Ezért mondom: karba tett kéz, fotel, vörösbor és SEMMI MÁS. Nekünk – akármennyire ellentmondásosan is hangzik – NINCS DÓGUNK az önamgukat a slozin lehúzókkal!!!
Nekik EZ AZ ÚTJUK a BETELJESÜLÉSÜKHÖZ, ez a VÉG ÁLLOMÁS (ÁLOM_MÁS)-uk.
Pont.

Most BEJÖN a TÉRBE egy "VÉG-reHAJTó" ERŐMINŐSÉG, mely "gondoskodik" arról, hogy minden úgy történjék, ahogy "köll". Pontosabban megakadályozza, hogy az "itt erőlködők" elhiggyék: VÉG-TELEN (lenne) az Ő HATALMUK!
Kifut az "Y" hatása. Hagyni kell, hadd menjen. "Engedjük, hogy menjen..."
Beavatkozni úgysem lehet a folyamatba.
Mindenki teszi a "maga dógát", járja a maga útját a "Programon belül".
Lehetne kérdezni, hogy akkor pl. a békemissziónak sincs értelme??
VAN IS – meg NINCS IS.
Nincs ráhatással a hanyatlók végjátszmájára – ugyanakkor hatással van a SAJÁT ÉRTÉKREND MEGNYÍLVÁNÍTÁSÁRA. Ami meg a SAJÁT PROGRAMUNK.
Magyarország maga a VÁLTÓPONT.
MAG-án keresztül, a MAG MInŐSÉGET felébresztve. Még akkor IS, ha a kinti történések tükrében ez nem így látszik....
A mi dógunk ÉRZÉKELNI a MAGOS CÉL-T.
Pont.
Ezért vagyunk-maradunk-és leszünk "érinthetetlenek".

A VÉGJÁTSZMA és a VÉGÉRE érik – erről most "A VÉGREHAJTÓ" egy újabb "löketben" gondoskodni fog.. Ugyannakor alapvetően megint NEM CSAK A KINTről van itt szó – hanem a SAJÁT LÉNYSÉGÜNKRŐL.

"VALAMI NAGYSZERŰ DOLOG VAN KÉSZÜLŐBEN"!
Úgy bent - mint KINT is...