2024-07-21

                        MOTTÓ: NINCS HÁTRA CSAK ELŐRE.. 

... tartja a mondás, ugyanakkor ez a mondás CSAKIS AZ ELMÉNEK SZÓL, mert az ELME LINEÁRIS. Az Elme pedig AZ EMBER része – márpedig mi nem vagyunk emberek, csak emberként vagyunk jelen. Nagy különbség...

Miért hangsúlyozom ezt?
Azért, mert folyamatosan azt halljuk, de mi magunk is ezt mondjuk, hogy a "múltat le kell zárni, el kell engedni."
Aha...
De mi a múlt? A felmenőink története?
Az ITT és MOST-ban, NEKEM-NEKÜNK, mindez csak ILLÚZIÓ. Hisz minden csakis LÁTSZÓLAGOS.
Most lehetne kérdezni: akkor a múlt történelmi eseményei mind illúziók?
Azok. Hisz NEM AZ ÉLETÜNK RÉSZEI!!
Erre megint lehetne mondani, hogy de hiszen a "jelenünk a múlt következménye és arra épül!!"
BIZTOS???
Mivel a linearitás LÁTSZAT, ezért NEM!
De vajon tényleg LINEARITÁSBAN ÉLÜNK??
Ha linearitásban élnénk, nem térnénk vissza.
Ha linearitásban élnénk, vinnénk magunkkal a TÖRTÉNELMET "odaátra".
Ha linearitásban élnénk, nem lenne kezdő-és végpont.

Mindig elmondom: a FÉNY dimenziója a KÉT TŐ-s-ÉG "létformája". Ebben a létformában van, mint TEREMTETT világban, TÉR és hozzá tartozó ANYAG és egy LÁTSzóLAGOS IDŐ.
De ez az idő NINCS, CSUPÁN ÉRZET, mivel a TÉRBEN MOZGUNK. Ponttól pontig.
Mindennek van KIINDULÁSA ÉS BEZÁRÁSA, közte pedig a KIBONTÁSA.
A lezárás azonban MÁR BENNE VAN A KIINDULÁSBAN, ezért nem más valójában, mint visszakanyarodás a kezdethez. Ez a HÁROMSZÖG, ami nem más, mint a HARMONIA RENDJÉNEK a működése.
Tehát, a KETTŐSSÉG működésének a rendje a HÁRMASSÁG, ami maga a HARMONIA.
Ha nem így van, akkor arról csak a működtetők tehetnek....A TEREMTÉS, a TEREMTETT VILÁG ALAPVETŐEN HARMONIKUS. NINCS KÁOSZELMÉLET – ez csak egy emberi elme elmélete. Az UNIVERZUMBAN, az "EGY IGÉBEN", mindenhol REND VAN.
PONT.
És aki ennek az ellenkezőjét állítja – nos ők a TAGADÓK, a HARMÓNIA MEGBORÍTÓI és azért tart a világ SZELLEMÉBEN és ERKÖLCSÉBEN ott ahol, mert az EMBER ELMÉJE vette át a hatalmat a KOZMIKUS NŐSÉG eredendő RENDJE felett. Mindazonáltal erre mondta nekem Babba Mária jó 6 évvel ezelőtt, hogy "és azt hiszed, hogy ez engem bármiben is zavar?" És VALÓBAN. Hogyan is zavarhatná a TEREMTŐ minőséget a TEREMTETT JÁTÉKA??
Sehogy....
Mert EZ ITT, amiben vagyunk egy ZÁRT és KÉSZ, mondhatni "előregyártott" MENET.
Amibe mi BE-TÉR-ünk, majd KI-TÉR-ünk. (Mint a hitünkől...)
Számít az idejövetelünkkor, hogy MI VOLT ELŐTTÜNK?? És számít az a távozásunkkor, hogy MI JÖN UTÁNUNK??
SEMMIT SEM!
MI AZ, ami egyedül számít? AZ EGYED. Az EGY ÉN és mindaz, ami BENNE VAN.
Ez pedig nem más, mint a LÉT-E...
Van tehát MÚLT?
Nincs.
És pont ezért kell MEGTANULNIA MINDEN IDE ÉRKEZŐNEK.A VANSÁG, az EREDENDŐ TUDÁS, mint EMLÉKEZET, mint a "bölcsek köve" BENNÜNK ÉL. Ez szokott feljönni "spontán" reakcióknál, döntéseknél, helyzetfelismeréseknél.
Meg bizonyos cselekvéseknél, kinyilatkoztatásoknál.

Azt mondám, hogy sokunk számára ez a jelen élete egy nagy lezárás. És egy nagy tisztítás. Ez így is van, látni, tapasztalni...
De NEM A MÚLTAT TISZTÍTJUK!!!! És itt megint a spirimaszlagok lózungjaival kell megküzdeni, mert ők hangoztatják, hogy "fel kell oldani benned a múltat"...
Frászt. CSAKIS AZT kell feloldani, AMI BENNÜNK RAGADT! SAJÁT megéléseinkből fakadóan. Saját RAGADVÁNYAINKTÓL, MÁSOKTÓL ÁTVETT TÉVES PROGRAMJAINKTÓL és hamis szerelmi kapcsolódásoktól.
Rengeteg FÉLELEM, másokba való KAPASZKODÁS, frusztráció marad bennünk, ha nem vagyunk a "IO-zan paraszti eszünknél"!!
Újfent Jézusra tudok itt hivatkozni: a "LELKI SZEGÉNY" NEM AZ, akinek nincsen "vagyona" (az MINDENKiNEK VAN!!!), hanem az, akin nincsenek ragadványok. A gazdag ember pedig az, aki bővelkedik "kapaszkodókban". Anyaghoz, személyekhez, felfogáshoz, fanatikus hithez. Ezek mind LE-és VISSZAHÚZNAK, ezek az "ÚJRA-(és NEM ÚJJÁ-)születések "motorjai".

Most azonban az ÚJJÁSZÜLETÉSNEK LEHETŐSÉGÉT éljük a FÖLDI, ANYAGI VILÁGBAN.
ITT és MOST.
Ami mindig és mindenkor a JELEN PONT.
A PONT-ban pedig EGY-SZER-re van MIND-ÉN-KI jelen és MINDEN.
Ezért hüyeség bármilyen múltat megtisztítani – hisz MINDEN BENNÜNK és mi a MINDENBEN. Miért nem a jövőt akarjuk megtisztítani?? Ja, hogy azt nem ismerjük??
És vajon miért nem??
Csakis saját vakságunk okán... Pedig számos "észköz" is rendelkezésre áll a felfejtéséhez.
EGYSÉGBEN érkezünk, EGYSÉGES csomagot hozunk magunkkal, magunknak – akkor miért ne ismerHETnénk?? Még a Tarot "bolond" lapján is rajta van mindez!! Mégse értik még azok se, akik foglalkoznak vele. De hát az értés ugye a TUDATMINŐSÉG függvénye... Így aztán nincs is min csodálkozni, hogy mennyi FÉLreértelmezés forog "közszájon"..

Tehát: NEM A MÚLTTAL kell foglalkozni. Nem az a lényeg, vajon milyen "intelligens faj" élt itt előttük a Földön. AZOK mi magunk voltunk!! Nincsenek rajtunk kívül álló "fajok" – mi vagyunk ott mindenhol – E RENDSZEREN BELÜL. Amíg itt vagyunk a rendszerben...
De ezt is a számok írják le "kézenfekvően", csak érteni kell tudni... Mindig mondom: "hülyebiztosra" van itt a működés kalibrálva, csak LÁTNUNK kellene legalább azt, ami ránk van "írva"!

Sokszor emlegettük már, és sokan is érzik: "valami nagyszerű dolog van készülőben". Igen. De ehhez nem a "múltat" kell megtisztítani, nem a "tört ÉN elem"-ének ámokfutását kell kiigazítani: SAJÁT MAGUNKNAK KELL SAJÁT MAGUNKKAL TISZTÁBA JÖNNI, úgymond MAGUNKHOZ TÉRNI (magyar nyelv mágiája), EMLÉKEZNI arra, KI VAGYOK ÉN – és AKKOR (és CSAK AKKOR) leszünk "KÉSZEK" arra, hogy a "NAGY SZER-ű" dolgokkal összhangban annak részesei lehessünk.
Mert minden kezdet TISZTÁN indulhat csak útjára, hogy TISZTESSÉGBEN és TISZTELETTEL működjön, mert ez adja a TARTÁST, ami tart..
Értékben és Mértékkel...