2024-08-01

                         MOTTÓ: TER(E)M-ÉK-ÉN-S-ÉG...


"TERMÉKENYSÉG" – kibontva : a TEREM-ben ÉN vagyok TERMÉKENY. TERMŐ-KÉPES.
Ami mi? ALKOTÓ-képes-ség. Azaz a TÉR-be, a "TEREM"-be ÁT TUDOM HOZNI azt, ami BENNEM, az ÉN-emben, a BELSŐ EMLÉKEZET-bemben JELEN VAN..
Pontosan ezt adja vissza a 6-8-1-es számrítmus is!
(És megint eltelt egy hónap!!)
Modern szóval "kreativitásnak" becézik. De ebben a szóban SEMMI sincs abból, ami a MAGYAR SZÓBAN EREDENDŐEN lényegi! Hogy bármiről is legyen szó, MINDIG RÓLAM van szó!!
Miért? Már tudjuk: mert az ÉLET BENT VAN és NEM KINT!

A "TEREM" szó is egy zseniális "remekmű": benne van az "ÉN" – de úgy, hogy "nem látható", mégis ÉRZÉKELHETŐ. Nem kell hangsúlyozni, hogy az "enyém", mégis egyértelmű. Aztán hogy-hogynem kitágult ez a szó és lett belőle egy ÁLTALÁNOS fogalom.A "TEREM".
DE!
Ez az "általános" fogalom is az ENYÉM. Hiszen ÉN LÁTOM EZT a TERET! ÉN ÉRZÉKELEM!
Akkor KIÉ valójában AZ A TÉR, amiben az "ÉN" van? AZ "ÉN-ÉM"...
Ebben a TÉR-ben van "MÉ-NÉ", azaz MENE-S, azaz HAL ADÁS, azaz NŐ-vekedés, azaz TERMÉKENYSÉG...
A "MEN-E-S" (ami az E-NEM, tehát az ÉNEM, az "ÉN NÉM", az ENYÉM, hisz ez a bennem élő termékenység, amiből a HAL-ADÁS, a bőség áradása ELINDULHAT). Irányjelzői és útjelzői pedig a MEN HÍR-ek... ODA-KINT, a TÉR-ben.. A franciáknál ma is így hívják ezeket a megalit köveket – de nekik fogalmuk sincs a jelentéséről.
Nekünk meg MAG-ÁTÓL ÉRT-etődő..
Mert ÉRTED. (VAN). ÉRTED?

ÉRTED, hogy MIND-ÉN csakis RÓLAD szól??
Mert TE IS EGY ÉN vagy??
Hiába no: ez a magyar nyelv igaz mágiája!

A tegnapi szellemi megtévesztések témájához visszanyúlva a fentiek miatt teljesen lényegtelen, ki miket VETÍT, mire HIVATKOZIK: "Ashtar"-kapitányra, vagy plejádiakra, meg megtestesült Jézusra (hahaha.. állítólag Grabojov személyében), meg anunakikra, meg hüllőkre, meg marslakókra – ezek mind OSTOBASÁGOK! Ezek mind a VETÍTETT VILÁG JÁTÉKTERÉN folyó JÁTSZMÁK – melyek a lényegtől oly távol vannak, mint Makó Jeruzsálemtől. Miért? Mert minden ami "KINT" – az a "TEREM"-TETT (tett, alkotott) VILÁG RÉSZE. ANYAG, FÖLD, FÉNY - mely MIND EGY..
Ami FÉNY, az pedig KÁPRÁZAT. LÁT-szat....
A LÉNYEG MÖGÖTTE VAN! (Vagy "MEGETTE"... MEG ETTE 😉 mert az már eltűnt..)

ITT mindig AZ LÁTHATÓ, ami a MÖGÖTTES TARTOMÁNYBÓL megnyílvánul...
Ezért "haladnak párhuzamosan" a történések: van KINT egy MAGOS rezgésű tartomány, mely egyre jobban ÁTFEDI a "régit", ugyanakkor van BENT egy belső ÁTHANGOLÁS, mely összerezeg a KINT MAGOS tartományával... Ez utóbbit érezzük – az előbbit pedig LÁTJUK.
A kettő összekapcsolódását pedig megtapasztaljuk, miként minden "IO"-ra fordul!

Nem véletlen, hogy a TEREM-ben, azaz a "TEREM"-ben ahol vagyok, egyre-másra jönnek elő a Föld mélyéből egy "MAGOS" civilizáció eltemetett emlékei. Ezzel párhuzamosan BELŐLÜNK is egyre-másra jönnek fel EMLÉKEK – de NEM a lineáris múltra, hanem EREDENDŐ LÉNYSÉGÜNKRE!
Arra, hogy NEM VAGYUNK EMBEREK!
Amikor arról beszélnek az "okosok", hogy a "BELSŐ FÖLDBŐL" előjönnek lakói – megint NEM SZÓ SZERINT KELL ÉRTELMEZNI!!! Mindig itt kezdődik a blődség netovábbja, amikor a konkrét fizikai síkot akarják megragadni ahelyett, hogy ELVONATKOZTATNÁNAK, hogy a MAGOS ÖSSZEFÜGGÉSEKET IS megértsék! Ja, csakhogy ahhoz ÉRZÉKELNI kellene, az ELMÉT LEKAPCSOLVA és a "SZÍV-AGGYAL" gondolkodva, látva!Az ELME csak a KÉPET fogja be – de a SZÍVAGY meg LÁTJA IS a mögöttes LÉ-ÉN-y-EGET !
Ez a mindent meghatározó különbség.

Tehát, amikor a "belső" Földből előjön az ELTEMETETT VALÓSÁG, akkor az azt jelenti, hogy feltárulnak azok az EMLÉKEK, amiket valakik valamiért szándékosan el akartak rejteni és egy végtelen bugyuta, primitív történelemmel akarták helyettesíteni. De most, a látható, tapintható, kézzel fogható bizonyítékok elkezdenek BESZÉLNI.
Természetesen most is lesznek beszűkült gondolkodók, akik nem látnak tovább az orruknál és űrhajóknál, de lesznek, akik JÓL össze tudják illeszteni a "mozaikokat" és egy ÁTFOGÓ képet tudnak majd alkotni..
Nekünk, MAG-nyelvet beszélőknek mindez "csak" visszaigazolás lehet, hisz nyelvünkben ELEVE BENNE VAN az EREDETI TUDÁS, az EREDET TUDÁSA, csak érezve kellene érteni..
 A SZÁM-OK-kal együtt, mert a számoknak is OKA van... És ha nem értjük az OK-OK-kat (nyelv és szám), akkor nem tudjuk felfogni az OKOZ-atokat sem... Sem EGY-ÉN-i szinten – sem UNIVERZÁLISAN, de ez utóbbi meg = EGY-ÉN, tehát ott vagyunk, ahol a "part szakad" 😎...

Tegnap késő este mentem ki úszni egyet még lefekvés előtt és volt alkalmam megcsodálni a sűrűn telerakott csillagos eget. Elmerengtem rajta, hogy ezt az eget is CSAK a fizikai szememmel látom. Tehát, amit látok, az CSAK a fizikai síkhoz TARTOZÓ, a Föld, az Anyag, a Fény tartományához.
A TEREM-hez. Hisz annak a BÚRÁJA...
(Egyébként feltűnt, hogy egyik pillanatban még "sima" az ég, majd egyil pillanatról a másikra, a másodperc tört része alatt hirtelen "felkapcsolódik" egy csillag? Majd a többi is?)
A csillagos ég NEM A "TÚLI" világ!!! Az "ŰR" még mindig csak "IDE tartozik"..
A "TÚLI", a "TULI-PÁN"-i világ a NAPON TÚL kezdődik... Ami a fizikai szemnek LÁTHATATLAN.
Viszont MINDEN OTT VAN.

Most ONNAN KÉSZÜLŐDIK valami IDE ÁT-jönni. MEGMUTATNI magát.
LÁTHATÓVÁ VÁLNI. Formát ölteni. Meg-NYÍL-vánulni.
"VALA-MI" "NŐ"-i, ami VALA, mert "VÉN-US"-i.. Eredendő LETT... Ezért tud TERMÉKENY lenni..
Hisz önmagából fakadóan TEREMT-Ő...
NEM TÖRT...
Mi lesz ez?
Nem tudni.
Nem lehet tudni, kinek mi az, az egyéni életében, aminek most jött el az ideje, hogy MEG-VALÓS-uljon a TÉR-ben...
És nem lehet tudni, mi az ami a kinti "drámajátékban" a maga JELEN-etére, JELEN-ÉS-ére vár.....
De biztosan JELENÉS lesz..
Ahogy mi is JELEN leszünk....