2024-09-05

                      MOTTÓ: KI-EGY-ÉN-LÉ-TŐDÉS... 


Talán nem csodálkozik senki, ha azt mondom, a mai észközök között MEGINT megjelent a
JUPITER 😉👌 .. Mellé a MÉRLEG jele és a 11-es szám. Tehát IGAZSÁG – EGY-ÉN-SÚLY – EGY-s-MÁS...

Imádom ezt a "11"-es számot, ami NEM a "tudat forradalma", mint ahogy azt G.Á. állítja, bizonyítván, mennyire NEM ÉRTI A SZÁMOKAT és azok LÉNYEGÉT – hanem az a "KÉT TŐ", az a KÉT EGY-ÉN, aki ezt a FÉNY DIMENZIÓT mozgatja. EGYÜTT-EGYMÁSSAL-EGYMÁSÉRT.
LUCIFER és JÉZUS.
A "FÉNY"-TESTVÉREK.
Az egyik KI-ÁRASZT, a másik VISSZA-TEREL.
Tökéletes jelük a RÁK jele, amihez, minő véletlenül épp a 4-es szám tartozik, ami az ANYAG, a FORMA, a KERET, a TEST-esülés száma, amely pedig minek a közepe? A 7-esnek, ami a FÁTYOLHÚZÁS, a FÉNY száma, hisz a FÉNY fátylat húz fel az ÉJ KÉKJÉRE és KITAKARJA úgy, hogy közben minden KET-TŐ-re bomlik. De ez a KÉT TŐ EREDENDŐEN EGY – hisz Lucifer IS és Jézus IS a SI-ri világból eredők. 
FÉNYHOZÓK, HAJNALCSILLAGOK – akik MEGHASÍTJÁK az EGYSÉGES ÉJ-s-ÉG-et, azzal, hogy megjelenik a FORMA, az ANYAG, mely egy KI-VETÜL-és...

A FÖLD a Naptól a 4-ik bolygó, a Plútótól a 7-ig. Tehát ITT EGY-esül a FÉNY és az ANYAG és az EMBER.
4+7=11
Itt a KÉT TŐ, mely KETTŐ.
Az EGY és a MÁS. A KÉT EGy ÉN.
Van különbség közöttük?
NINCS.
Mert ELEVE nincs ALÁ és FÖLÉ rendeltség – csak EGy-s-MÁS-MELLÉ...
Mert minden EGy ÉN EGYÉN-RANGú..
Magyar nyelv mágiája..

Van ebben EREDENDŐEN BÁRMI ROSSZ, vagy GONOSZ (GON-US)???
NINCS!!!
Mit jelent a GON? Vagy KON? NAPOT.
Az én korosztályom még emlékszik Thor Heyerdal sorozatára a KON-TIKITŐL a RÁ-ig, amikor papiruszhajóval tette meg a távot a polinéz szigetvilágtól Dél-Amerikáig, bizonyítva, mire volt képes a papirusz. (Vagy fordítva – most már nem emlékszem). De a GON=RA=NAP. Tehát a GON-US = NAP ŐS. Ahogy a VÉN-US meg a VÉN ŐS. Az EREDŐ.
RÁ pedig mutatja, hogy RÁ-ÉPÜLT egy ELEVE LÉTEZŐ VILÁGRA, ami MÁR VOLT...
Tehát ami NAP-OS, "NAP-ŐS", az NEM EREDŐ, hanem TEREMTETT, mivel már KIVETÜLÉS. "TEREMTETT", mert VÉG-es. És ami VÉGES, az nem LE-TT, nem ELEVE LÉTEZŐ, hanem TEREM-tett. Csak a "TEREM"-ben látható, az "ÉN TEREM"-ben, mert az "ÉN TEREM"-hez tartozó, tehát a NAP (és vele együtt az egész csillagos ég és bolygók) csakis az EMBERREL EGYÜTT ÉRTELMEZHETŐK.
És ahol van TÉR, ott van TETT is..
És CSAK AZ EMBER SZEME LÁTJA.

Ami a "rosszat" generálta, az nem volt más, mint a TEREM-TETT TETTE, aki megTEREM-TETTE a maga képmására a MÁSOD-lagos, "MÁSSAL-HANGzós" EMBERt, a TÖRT ÉN-t, az Y-t.
Amely önmagától MÁR NEM VOLT SZAPORODÓKÉPES.
Ezért kapta a parancsot: "sokasodjatok és szaporodjatok és hatjsátok uralmatok alá a Földet".
Igen ám, de kikkel tudott a "MÁSSAL-HANG"-zó, mint MÁSOD-lagos lény szaporodni?
Csakis az ÉL-sőd-LE-gessel, az ELEVE LETT LÉTEZŐVEL, a "MAG-ÁN-HANGZÓVAL", a "VÉN ŐS"-sel, az ELSŐDLEGES teremtés "ALANY"-nyával, az "ANGYAL"-lal, a "NŐ"-vel.
De a TÖRT ÉN BELŐLE VÉTETETT, hisz NŐ=ÖN. ÉS ma is benne van az "X" formájában minden "Y"-mellett, ÖRÖK EMLÉKEZTETŐKÉNT, hogy minden ELEVE LÉTEZŐ = NŐ.

A "MAG-ÁN-HANGZÓK" a VÉN ŐSÖK, az ŐRZŐK.
De kik az "ŐR"-zők? Az IST-EN- KÉP-MÁSAI... Az "ÉN"-tudatúak.. a "NÉ"-k...
Magyar nyelv mágiája...

Napjainkra megtörtént a Föld LEURALÁSA.
Az ÜRESEKre jellemző (amit Borvendég Zsuzsa oly szépen megfogalmazott): önálló gondolkodásra képtelenek, nekik kell a CSOPORT, az IRÁNYÍTÁS, a KÖZ-ŐSSÉG, a PARANCS, meg a TÖR(T)-VÉNY, a JOG - és nem az Igazság, mely EREDENDŐEN ADOTT.
Az ÜRESNEK NINCS MAG-tudata, nincs Ön-ÁLLÓ-sága. Ez évezredek óta nem változott – mert az ÜRES az ÜRES MARAD és mint tudjuk az ÜRESEK AZ ÜRESEKÉRT ÉLNEK (a törpék analógiájára).. Nem lehet velük józan paraszti ésszel, "VÉN-ŐSI" tudással beszélni. Ez eleve lehetetlen. Még a SZER ELEM EREJE sem képes őket a tudatsíkról kimozdítani – mert a TUDATMINŐSÉG VÁLTOZATLAN.
Viszont képesek a MAG-osokat a saját szintjükre lehúzni, és "BE-ALTATNI".
Erről szól Csipkerózsika meséje...

De "JUPITER dolgozik", mégpedig nagyon aktívan, és rendezi a sorokat..
ÉBRESZT és SZÉT-VÁLASZT. Mind-ÉN-KI-t a saját "fajtájához" rendez.
Az ÜRESEK már FÉLNEK, mert érzik, hogy letelt a parancs, nincs tovább...
"ELÉG VOLT" – ezért ELÉG az egész úgy ahogy van....És majd jön a TISZTÍTÓ ÁT-MOSÁS...
A TŰZ meghozza a VIZET. Hisz egyik nincs a másik nélkül.
1 és 1....
És ők ketten EGY-ek...

A "VÉN ŐSÖK" feladata, hogy kilépjenek a FÉL ELEMEK bűvköréből, lerázzák magukról a FÉLELEM minden béklyóját, és meghallják a bennük HANG-zó MAG-DALÁT - hogy MAG-ukra ébredve MAG-ukhoz TÉR-jenek a TÉR-ben a SZER ELEM ETETŐ EREJÉBEN és EREJÉVEL.
Az ÉBREDETTEK lesznek az "1-1"-esek, az EGY-beTÉR-tek, az EGy-s-MÁS-sal EGYÜTT-HAT-ók.
Azonos az azonossal társul úgy, hogy közben meg az "EGY-ÉN" "ÖN-ÁLLÓ" marad.

Folyamatban van a KÉT MINŐSÉG VÉGSŐ SZÉT-VÁLASZTÁSA.
Aki MAG-os, az ÉRZI.
És már ÉRTI IS. (Legalábbis remélem..)
És aki "MAGÁNÁL" van, még ha rengeteg is a "világi" teendője, olyan BELSŐ FEL-HANG-oltságban ÉLVE tudja rendezni a dolgait, hogy nincs az a "meta" meg földi erő, mely ki tudná billenteni benső nyugalmából, tudva tudván, hogy legyen bármilyen kihívás is, úgyis MINDIG MINDEN MEGOLDÓDIK a lehető LEG-IO-BB módon – mert MÁSKÉPP NEM IS LEHETSÉGES!! Ezt már nem hinni kell – hanem TUDNI!!
Ahhoz, hogy a HANG-oltságot és a belső nyugalmat tartani tudjuk, szánjunk legalább lefekvéskor és felkeléskor annyi CSEND-et magunkra, hogy "tapintani" tudjuk a benső békét, az "egy-egyezést", és csak utána induljunk utunkra..
Hisz mikor EGY-ben vagyunk, EGY az EGY-ben, akkor vagyunk ERŐNK TELJÉBEN...