2024-08-08

                      MOTTÓ: MINDEN, AMI IGAZ-S-ÁG... 


A mai nap szám-ritmusa 8-8-8, ami 24= 6.
8 és 6 amúgy is kapcsolódnak, hisz a kocka oldalainak a száma, a KERESZT vetületének a lapjai, és a térbeli kivetülésének is, a 6-szögnek a száma, természetesen.
A 8 az ÁTFORDULÁS a MEG-VILÁGOSODÁSBA, a KI-ÚT a FÉNY káprázatából a SZER ELEM által.
Ez a KERESZTÚT LÉNYEGE. És semmi más. Pont.
Semmi ami szenvedés, ami kín – azt az ALJAS VALLÁSOK TERJESZTIK, az "Y" VÉTKÉNEK, a TAGADÁSNAK a "megváltásához".
Pedig MENNY=MENYECSKE... tehát van "atya" megváltó??? Nem volt és soha nem is lesz.
Ez egy agypusztító elmeprogram az Y önnön létének igazolásához és fenntartásához. Hazugság minden mitológiájuk, kezdve a suméroktól..

Mint tudjuk: nincs az a hamisság, amiben ne lehetne az IGAZSÁGOT MEGTALÁLNI – és MOST PONTOSAN EBBEN A KOR-SZAK-ASZ-ban vagyunk benne! "ZAJ"-lik a tisztulás egyre HANG-osabban, ahogy halad a HANGOL-ódás... Érezzük ezt BENT és látjuk KINT. De a KINT mindig csak katalizátor a BENT-hez, hisz az élet nem kint van, hanem BENT.
A kozmikus eredetet és tudást tekintve lépésről lépésre lelepleződik a TÖRT ÉN, az "Y" ámokfutásának az eredete, miként jutottak csalfa módon lehetőséghez sokezer évvel ezelőtt és kaptak végül is módot lénységük megéléséhez. Látjuk, hogy hova vezetett – mindazonáltal NE FELEJTSÜK, hogy minden ami MÚLT és minden ami a FÉNY TÖRT-ÉN-etéhez köthető, az ILLÚZIÓ!
Mert csak LÁTSZAT-VALÓSÁG.
No és PONT EBBEN VAN A LÉNYEG!
Ennek FELISMERÉSÉBEN!
Itt kezdődik az IGAZ-I ÁTFORDULÁS. A kilépés a FÉNY szem-FÉNY-vesztéséből át a VILÁGOSSÁG felé.
Itt hagyjuk el a 7 és a 4 síkját és lépünk a "fátyol mögé" – egyenesen az EGY ÉN ES-ÉG felé...
(Nyelvünkben T-ÉN-y-LÉG minden kód megtalálható a létezés értéséhez!)

A mai 8-8-8-hoz megérkezett a JUPITER, a 6-os ház és a vízöntő jele is. Mondhatnám bingo!
Az IGAZSÁG MEGTISZTÍT és RENDET TEREMT. Mégpedig "sors-SZER-űen", a SZER RENDje SZER-INT.
Lesz, akit meg-INTenek az érkező INT-ELEM-ek, de van aki MEG-INT kap egy újabb esélyt a kilépésre..
Úgy BENT, mint KINT is!

A napi kártyákat illetően kétszer érkezett két pakliból a LEVÉL lapja, valamint a KUTYA és a GYŰRŰ együtt.
A LEVÉL a MEGÍRT ÜZENETET jelenti. Tehát mindazt, ami JÖN, mert KÉSZ-ÉN VAN.
(Csak KÉSZ ÉN van. FÉL-KÉSZ nincs, csak FÉL ELEM-ként működő..)
Mindig elmondom, újra és újra: TÉVÚTON JÁR, aki azt hiszi, hogy a "tetteinkkel megváltoztatjuk a világot". SEMMIT NEM VÁLTOZTATUNK meg, mert nem is tehetjük, mikor MEGÍRT DRÁMA SZEREPEIT JÁTSZUK EL! Jól is néznénk ki, ha például az Othelló szerepét játszó színész a "tetteivel" megváltoztatná Shakespeare megírt darabját! Othelló PONT OLYAN cselekedeteket fog "véletlenül akarni és végrehajtani", amik a MEGÍRT SORS BETELJESEDÉSÉT HOZZÁK EL.
Egyetlen dolgon változtathatunk: a SAJÁT SZEREPJÁTÉKUNK MINŐSÉGÉN.
Ezt is elmondtam sokszor: ha már ITT vagyunk és "játszunk", akkor azt tegyük a LEGTISZTÁBB SZÁNDÉKKAL, a LEG-MAGOS-abb TUDÁSUNK alapján és a LEGJOBB MINŐSÉGBEN.
Ha NEM ÍGY teszünk, jönnek majd az INT-ELEMEK – a HOGYANON pedig mindig változtathatunk. 
Mert a célt, a küldetést el fogjuk érni, csak egy nem mindegy: ÖRÖMLÉTBEN vagy KÜZDELEMMEL, amivel a FÉNY TERE fel van most töltve...
Elfogadjuk a "küzdelmes" szerepjátékot, vagy ÁTLÉPÜNK RAJTA és azt mondjuk, TUDOM, hogy CSAK JÓ LÉTEZIK és BŐSÉG, ezért ÉN EZT ÉLEM.
Mert az "ÉN" az ÚT , az IGAZSÁG és az ÉLET.

Tegnap hallgatva a podcastokat a yt-on, megütötte a fülemet a következő mondat: többtízmillió dollárért legyártanak bizonyos fegyvereket, hogy egy másik ország többtízmillió dollárért legyártott fegyverével kilőjék...
NEM ABSZURD????
Mit mutat azonban ez, azon túl, hogy az "Y" úgy hülye, ahogy van???
Azt, hogy BŐSÉG VAN!!
HA nem lenne bőség, mindezt nem lehetne megtenni és merőkanállal hordani a vizet a tengerbe...
Megint mi az ami tettenérhető? A HOGYAN! Hogyan BÁNUNK a REND-ÉL-kezésre álló LE-hetőségekkel, a VAGY-ON-nal, mely minden LÉTEZŐNEK RÉSZE (VAGY-OK mellé mindig adott a VAGY-ON), mert a LÉT-ben REND van és nem káosz. Káosz csak az ELMÉBEN van... Érdekes módon ezt is CSAK "Y"-ok fejéből pattan ki... Nem fura??
Ugyanakkor az ÉRZETI TAPASZTALÁS meg az, hogy mindenben TÖKÉLETES ÖSSZ-HANG, HARMONIA, REND van. Csak a LÁTSZAT jelezhet káoszt annak, aki nem látja, mert NEM ÉRZI meg mögötte az összefüggéseket!

Tehát: minden halad a BETELJESÜLÉS útján. SORS-szerűen.
A "SORS" száma a 8.
Az ÚJJÁSZÜLETÉSÉ pedig a 6.
Tehát haladunk sorsszerűen a TELJES újjászületés felé...
Mint látható: SEMMI VÁLTOZÁS nincs a játszmában, azóta SEM, hogy a NIBIRU betolta a TÉR-be a SZER ELEM ETETŐ EREJÉT épp az ÚJJÁSZÜLETÉS ÉRDEKÉBEN – viszont pont általa és vele és érte MINDEN MEGVÁLTOZTATHATÓ SAJÁT VILÁG-LÁTÁSUNKBAN, ÉRTELMEZÉSÜNKBEN, kilépve a megtévesztő hatások alól, ráébredve TISZTA LÉNYSÉGÜNK IGAZ ÖN-VALÓ-jára...(már akinek van...) és elkezdeni egy TISZTA EREDENDŐ MINŐSÉGŰ LÉTEZÉST..
ITT, az ANYAGBAN..
Mondhatni, ISTENI lehetőség és út!

Isteni az ÉLMÉNY, ahogy érkeznek a JELEK, az ÜZENETEK, teljesen fel tud lelkesíteni, örömmel eltölteni, FEL-HANG-olni, mert mindez nem más, mint csupa-csupa visszaigazolás a BELSŐ ÉRZETEKRE, a bennünk hangzó MAG-ÁN-HANGZÓ-ra, hogy a LÉT eredendően "IO".
És aki ugyanezt érzi, ő az "EGYÜTT ÉRZŐ" – és nem az, aki sajnálkozik....