2024-08-11

                        MOTTÓ: "VALAMIT VISZ A VÍZ"... 


Most nem Zilahy Lajos regényére szeretnék itt utalni – bár könyvének címe már szinte szlogenné vált -, hanem arra a FOLY-amatra, hogy "VALAMIT" EL-VISZ a VÍZ, mégpedig "MOST"
Mégpedig SZÍV-béli dolgokat.
Azaz ÉRZETEKET, ÉRZÉSEKET, BENSŐ MEGÉLÉSEKET... KÖTÉSEKET, KÖTŐDÉSEKET..
ÁTMOSSA a SZIT-ÁT, ÁT-TISZ-títva minden "likát", hogy a SZŰRŐ még jobban működjön az elkövetkezendőkben... (na, erre most rá is tüsszentettem egy nagyot..)

A tegnapi kommentekben is nagyon szépen visszaköszöntek ezek a megélések.
Azt látom, hogy még a leg-MAG-OS-abbaknál is "ZAJ-LIK" a MAG-MEG-TISZT-ulás...
Hol? Pont a kapcsolódások terén. Vannak ám szem-meresztgetések, hogy miii?? Még ő is??? Pedig aztán őróla SOHA nem gondoltuk volna!!! De igen!!
És ráadásul mindez TEN-MAG-unk érdekében...

Tegnap jót beszélgettem egy "magamfajtával", neki is jót tett, nekem is. Arra jutottunk (mondhatni újra, megerősítendő magunkat is), hogy ez a felturbózott "ÜRES-JÁRAT", az ÜRESEK TÖMEGES JELENLÉTE, zaja, lármája, önsorsrontása két célt szolgálhat: egyrészt tipikus VÉG-JÁTÉK tünet, amikor "TETEMRE HÍVÁS VAN" és mindenkinek jelen kell lennie a TÉR-ben, másrészt a MAG-osoknak szóló "gombnyomogatás" – ahogy a tegnapi Rituáléban is szó volt róla -, hogy kapjanak még egy "utolsó" löketet a MAG-ukhoz téréshez!

Egyszer emlegettem, hogy nézem ennek a "Halas Enkinek" a videoit, amikben nagyon ésszerű és logikus fejtegetéseket találok. DE!!! De a látásmódja, a végkövetkeztetései teljesen tévesek és torzak. Épp ezért nagyon fárasztó őt hallgatni – de nekem meg azért kell, hogy tudjam, MIRE KELL ODAFIGYELNI. Ez a kis hölgy mondja, hogy a magyarban, az oda-vissza olvasható szavaknál a visszafelé értelem ELLENTÉTE az alapszónak. És hozza példának a KÍGY(-Ó) – GYÍK kapcsolódást, levonva azt a következtetést, hogy míg a KÍGYÓ a GYÓGYULÁST jelképezi, addig a GYÍK-ok a "GYI-L-K-osok, mivel ide toldható be az "L" hang... Hát én itt már visítottam (magamban), hogy ennyire nem lehet oldalvágányra siklani!!! Deeee. Lehet...
Pedig itt van mint elsődleges, kézenfekvő példaként a a SZÍV-VISZ párosunk, vagy a SZIT-TISZ kapcsolódás. Hol van itt bármilyen ellentét??
Sehol. És a legtöbb szóban NINCS IS. Akad néhány, de ott már valami torzítás jelenik meg a jelentésben. (Most véletlenül se jut eszembe egy se...)

Miért hozom ezt (is) példának? Mert a SUMER EREDETET is el kell engedni úgy, ahogy van!!
Meg a HUNOR-MAGOR történetet. Ahol már "ősapa" jelenik meg – ott kéremszépen nem mást "tisztelünk", mint a TÖR-ésvonalat, a TÖRT ÉN "születését".  És mi kikre vagyunk büszkék?
Hunorra meg Magorra, az "ősapákra", akik NŐVADÁSZATRA indultak, hogy PÁR-osodni tudjanak.
Értjük??? Ők a mi ŐSEINK???
Ez komoly????

Mindig mondom: az ŐSTÖRTÉNETET, mint minden "MÚLTAT" el kell engedni. Mert ezek a TORZULÁS, a TORZÍTÁS "emlékei".
A mi feladatunk a MAG-TUDAT, vagy "MÁK-TUDAT", az EREDENDŐ EMLÉKEZET felébresztése a LÉ-T-ezés LÉNYEGÉRE, ami MAG/K-UNKBAN ÉL.
Mi a MÁK?
MAK=M-indenség/M-in-ÉN-ség AK-arata.
Ennyi.
Ebben az "AKARAT"-ban van a "MAG".
Így lesz a MÁK MAG-ja az a MAG-SZEM, melyben minden "TULIPÁNSÁG" benne van :)..
A mák virága egyrészt pont olyan, mint a pipacsé, virágeszenciája a legmagasabb erővel bíró, akár a tulipáné, gubójának formája pont olyan, mint a TULIPÁN, EGY-s-ÉGES és sok-sok MAG-SZEM van benne, ezért a BŐSÉG JELKÉPE. Mindezen túl MAGAS GYÓGYÍTÓ ERŐVEL BÍR, olajában sok az "E"-vitamin (és itt magának az "E"-hangnak is szerepe van!), kitűnő jódpótló, a csontritkulás hatékony gyógyszere, ezért a nőknek kimondottan ajánlott.. (Hmm.. épp a NŐ-knek..)

Szóval nyelvünkben olyan M-ÉJ-ségek és MAG/K-osságok vannak, amit "ésszel" felfogni nem lehet, csakis TISZTA SZÍV-vel!! Aki pedig a sumerokTÓL eredezteti a nyelvünket, bizony hatalmas TÉV-edésben van!!

Tehát VALAMIT VISZ A VÍZ...
Valamit EL-visz. EL-MOS... ÁT-MOS.. MEGTISZTÍT...
Megintcsak BENT IS – KINT IS...

Kint indulnak a balhék, egyre-másra – pontosan úgy, ahogy az előre "meg lett jósolva". Csak IDŐ kérdése volt, hogy mikor következik be, mert IDŐ NINCS. NEM JÓSOLHATÓ. A "MIKORRA" SOHA nem lehet rákérdezni, különösen azóta, mióta a Nibiru betolta a maga "SZEL-etét" a kész tortába...
Azóta a "LESZ" más-KOR van.. Viszont az események sora nem változik. Nem is változhat, hisz ez van megírva, mint ÉBRESZTŐ KATALIZÁTOR, SAJÁT KI-IO-ZANODÁSUNK érdekében.
Aki már elérte a JÓZANSÁGOT, az "JÓ"-ban van. Magával IS, meg az ÉLETTEL IS.
Aki még nem – majd most....
Az üresek meg tombolhatnak - ameddig még tudnak..