2024-08-15

        MOTTÓ: "NAPBA ÖLTÖZÖTT BOLDOGASSZONY" 

Már tegnap gyűrtem a nemlétező ingujjamat, hogy erről a témáról mindenképp írni fogok, hozzon bármit is a Rituálé – erre mi történt? Szinte minden JEL, minden "ÉSZ-KÖZ" ugyanerre a témára mutat, hisz a NAP jele érkezett, hozzá a SKORPIÓé, valamint a "2"-es, mint "ház" és mint szám is.
És ne feledkezzünk meg a mai nap számairól sem, ami a 8-8-15/6 =4.
Elmondható: minden megint itt van TERÍTÉKEN, az orrunk előtt - csak LÁTNI és ÉRTENI KELL(ene)!..

Tudom, hogy sokakat nem "köt le" mindaz, amiről írok. De akkor MIÉRT KERESGÉLNEK más portálokon? Miért KERESIK ÉS KUTATJÁK a "TUDÁST"? Miért keresik  tenmaguk "kivagyiságát"? Életük értelmét? Ráadásul olyan helyeken, ahol tutira NEM FOGJÁK MEGTALÁLNI, mivel csupa IDEGEN, külföldi eredetű, ELME-PROGRAMMAL töltött szellemi propagandákat tolnak CSAK a képükbe? Vagy épp nyálas szeretetpuffogtatásokat - amiktől meg még senki élete nem vált jobbá!
Vagy önfényezős, önsajnáltatós, ringató dalokat, melyek olyanok, mint a "mocsári gőz", elkábítanak, sőt, szó szerint RONTANAK...
Vagy teljesen TÉV-UTAKRA terelő lázító propagandákat, hogy ha "teszel a Földért", vagy "teszel a világért", ha "szembemész mindennel", majd attól a te saját életed is jobb lesz...

Pedig nekünk, magyaroknak MINDEN ADVA VAN!
Mindent "TÁLCÁN" kaptunk, mintegy "AJÁNDÉKOT", lehetőséget a LÁTÁSRA, ÉRTÉSRE és MÁSOK VEZETÉSÉRE, UTAT MUTATÁSÁRA!!
Nem nekünk kellene mások hátsó fele után koslatni - hanem nekünk kellene ÉL-ÉN JÁRNI és UTAT
 MUTATNI!

Ugye, a szomszéd nője mindig ződebb, mióta az "üresek" irányítják a létezést itt a Földön – na de ebből azért már illene kilépnünk!! Mennyi ébresztés, hidegzuhany kell még a nyakunkba, hogy ne idegen tollakkal írjuk a mi saját utunkat!!
Nem elég LÁTSZATMÚLTAT írtak már meg nekünk???
És még mindig NEM ELÉG az ELÉG, hogy ELÉG-essük, ami nem a MI-ÉN-k?

A héten nem is tudom milyen indíttatásból - ja, tudom már, Krisztinával beszélgettünk a "tömeg-vonzásról", az álságos spirimaszlag mögött felsorakozó hihetetlen embermennyiségről, ami őt is lesokkolta -, ránéztem az oldalam statisztikáira. Döbbentem figyeltem meg, hogy mennyire alacsony a megosztások száma. Amikor hétköznapi témáról van szó, akkor mindjárt megduplázódik, de aztán, ha jön újra az "ufótéma", máris visszaesik 25-27-re, Krisztina írásainak megosztásáról már nem is beszélek. 
Tényleg ennyire "ufóul" beszélek/beszélünk, hogy nem érdemesek a továbbításra?
Vagy ennyire nem merjük felvállalni azt, amit gondolunk, vélünk, látunk, amivel egyetértünk?
Vagy magunk SE ÉRTJÜK (még) a SAJÁT NYELVÜNKET, ezért nem is merjük továbbadni?
Pedig, ha beszéljük, akkor ELVILEG minden PERCBEN benne vagyunk. Ha pedig minden percben benne vagyunk, mert beszéljük, akkor "SZÓ SZER-INT ÉL"-jük is a nyelvet, a benne KÓDOLT TUDÁSSAL egyetemben! 
Vagy MÉGSEM?

Aki  "A SZÓ SZER-INT ÉL" - az szó szerint él(ő)..
Ennél tömörebben kimondani és kijelenteni a lényeget nem lehet.
Aki "SZÓ SZERINT ÉL", az TELJESEN MÁS-KÉP(p) él, mint a "HÉT"-"KÖZ-NAP"-i ember..

És mégsincs rá "vevő".. Nincs ÉRDEK-EL-tség..
Talán félünk átadni, mondván, "senkit sem érdekel"?...
Akkor nincs is mint csodálkozni azon, hogy MAGYAROK ADJÁK EL a szomszédoknak, SAJÁT AKARATUKBÓL, "PÉNZÉRT" (!!!) a MAGYAR FÖLDET, BIRTOKOT, HÁZAT és HAZÁT.
Kiveszett a TARTÁS. A LÁTÁS. A GONDOLKODÁS és az ÉRZÉKELÉS..
Akkor milyen "jogon" használjuk egyáltalán a magyar nyelvet?
Milyen "jogon" élünk ITT? Ebben a BŐSÉGBEN, e PARADICSOMI adottságok között?

Elmondható: SIKERREL JÁRT A BELSŐ ROHASZTÁS – a MAGot FELVÁLTOTTÁK AZ ÜRESEK,
a MAG-talanok tömegei...

Az "ÜRESEK" elméskedései jelennek meg a MÚLTIDÉZÉSBEN is: hisz ha elfogadjuk, hogy nekünk "BOLDOGASSZONY ANYÁNK" van, akkor miért is EREDEZTETJÜK magunkat Nimród, vagy épp Hunor meg MAgor "ŐSAPÁKTÓL", akik mindnyájan NAGY VADÁSZOK voltak? És "véletlenül" épp NŐ-ket is vadásztak, hisz ők már "TEREMTETTEK" voltak, "EMBEREK" - akik bizony NŐ nélkül nem mentek semmire. 
Döntsük már el: ős-ATYÁK-hoz nyúlunk vissza, vagy az EREDENDŐ TEREM-T-NŐ-séghez, ami ráadásul BENNÜNK! 

Na, de ki is az a "NAPBA ÖLTÖZÖTT BOLDOGASSZONY"?

Az az EREDŐ NŐ, aki "ALÁSZÁLLT" a NAP, a FÉNY TARTOMÁNYÁBA és "MAGÁRA ÖL-TÖTTE" a NAP MINŐSÉGÉT, a SZÓRást.  "Beszállt" a SZAPORODÁSBA, ÁTADTA MAG-ÁT az ANYASÁG által a TEREMTETT VILÁG MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁHOZ.
"EL-EN-GEDTE LÁ-Ny-SÁGÁT", hogy az ANYAG fenn tudjon maradni, pontosabban, hogy az "Y" élni tudjon. 
Tehát az ANYASÁG egy "MÁR SÜLLYEDT", minőség, a "Kettős Teremtés" hozadéka és CSAKIS AZ ANYAG-hoz köthető. NAP-ANYAG-ANYASÁG-MAGSZÓRÁS – ez mind EGY SÍK.
Nincs "NAP-ATYA" – csakis ANYA van, MINDENHOL. Hisz az "atya" hiába szórná magját, hiába akarna sokasodni és szaporodni, ha NINCS ANYA, aki ebbe belemenjen és elfogadja!
Az atya mindig csak "HOZZÁADOTT ÉRTÉK" marad és semmi több, hiába törekszik "istenszerepre".
Az ANYASÁG ÁTMENETI egy nő életében: szűzen érkezik – szűzen távozik, hisz ELSŐDLEGES lénysége az eredendő NŐ-sége –  az Anyaság
 csupán egy MÁSODLAGOS SZEREP- VÁLLALÁS!!
Ugyanakkor az ANYASÁG az, ami az ANYAGBAN megtartja a KOZMIKUS EMLÉKEZETET az ÉLET TISZTELETBEN TARTÁSÁVAL!! Az "atya" NEM kapcsolódik az élethez, mert ő egy "NEM". 
Ő egy TEREMTETT és NEM ELEVE LÉTEZŐ.
Ezért tud ÖLNI is. MErt egy TÖRT
 ÉN (Y), egy FÉL ELEM, aki "FÉLELEMBEN" ÉL-Ő..
Egy anya SOHA nem fogja saját FI-át megölni, hisz SZER ELEMBEN fogant, SZER ELEMBEN NŐ FEL.
(és nem fejlődik), SZER ELEM-ben kezdi saját életét is!

Tehát a "NAPBA ÖLTÖZÖTT BOLDOGASSZONY" tisztelete nagyon szép és nagyon helyénvaló – de ez "CSAK" a NAP-FÉNY birodalmára vonatkozó. Nekünk "MAG"-osoknak "KUT-A" "KÖT"-elességünk a LÁTSZATOK MÖG-é látni, és HELYESEN ÉRTELMEZNI a LÉNY-EGET.  
Erről szól a népköltészetünk IS, a hímzések, a faragások, a népdalok. Miszerint EREDETÜNK a NAP-on TÚLRÓL való, ami MAG-a a TUL-I-PAN-ság. Ahol minden "NŐ", azaz MIND EGY, mert "mind ÉN mind EGY, aki EGY"...

A mai "bűvös" számokkal JEL-zett napon ajánlott (lenne) elmerengenünk azon, mennyire tudjuk FELVÁLLALNI MAG-ságunkat? Maradunk csupán csendes olvasók, miközben meg csodálkozunk azon, hogy az "üresek" túladnak már azon is, ami még MAG-MARADT??

Ha már SZÓ volt a tettekről, akkor  tegyünk AZÉRT, hogy "NYELVÉBEN ÉLJEN A MAG-ság"!!

HOgy általa egyre többen tudjanak MAG-ukhoz térni, MAG-ukra ismerni és MEGTAPASZTALNI azt a kozmikus LÉT ELEMET, ami  teljesen EGYEDI, hogy TE (mint) EGYED EGYED és TÁPLÁLD TEN-MAG-od!