2024-08-21

                            MOTTÓ: KÖZ-ŐS-s-ÉG 


Először arra gondoltam, hozom a tavalyi Rituálét, de aztán megnézve az esti tüzijátékot, más döntésre jutottam...

Milyen SZELLEMISÉG TART ÖSSZE EGY KÖZÖSSÉGET?
Milyen szellemiségre építünk egy JÖVŐKÉPET?

Hát, ha az és arra, ami tegnap elhangzott, akkor bizony semmi "IO"-ra nem számíthatunk.
Mert a "MAG"-TUDAT NEM AZ a magyarságtudat, amit tegnap bemutattak..
EZÉRT FONTOS KI-adni, TOVÁBB-adni mindazt, ami az EMLÉKEZÉST, az ÉBREDÉST serkenti, még ha kevesen is kapcsolnak. Egyébként meg nem kell mennyiség a MINŐSÉGI VÁLTOZÁSHOZ, ahhoz elég BENT MAG-unkban egy villanás, egy "csettintés". De "kint" is ez lészen: egy "villanás, egy csettintés".
És aki éberlétben él már, az ÁT-ÉG, aki meg a TÖRT ÉN ELEM fogságában, MEG-ÉG...

Valahol elkeserítő – ugyanakkor tudható -, hogy az "Y" két kézzel kapaszkodik hatalmába és nem fogja kiengedni a megkaparintott gyeplőt, amíg EL NEM VESZIK TŐLE. Hogyan és miként?
Arra nincs válasz, de hogy meglesz, az egész biztos (ÁT-ÉG vagy MEG-ÉG)
Mi hangzott el tegnap este? Hogy Hunor és Magor "ősapáink" (a két "Y" ugyebár) VADÁSZAT közben ráakadtak "egy csodaszarvasra", aki elvezette őket egy csodás szigetre, ahol minden ZÖLDEN BURJÁNZOTT (mi értjük, hogy mit jelképez a zöld, a burjánzás...) Mit tettek ők? "NŐT RABOLTAK", majd visszatértek az "INGOVÁNYBA", ott "ELSZAPORODTAK", majd, mikor a föld már nem tudta őket elllátni, továbbálltak Etelközbe.
Értjük?
Érezzük a tipikus "Y", TEREMTETT mentalitást?? Aki nem szaporodhatott volna?? Mert egy "KI-ÁG"-azás volt az EGY-s-ÉG-ből??
NŐT RABOL, hogy fennmaradhasson, mert SOKASODNIA KELL ÉS SZAPORODNIA, mert így tudja URALMA ALÁ HAJTANI A FÖLDET, amit majd FELÉL és KIFOSZT, aztán lazán TOVÁBBÁLL ETELKÖZBE...
Hol van itt a különbség az ószevetséghez képest?? Hol??
Felfogjuk egyáltalán, milyen "dumát" vágtak le nekünk tegnap este???
Hunor-Magor "ősapáinkat" követte aztán Atilla, aki LEIGÁZTA fél Európát, az URALMA ALÁ HAJTOTTA a népeket és a nőket is, ahogy az "isteni parancs szól". De meddig tartott a birodalma?
Amíg ő élt, mert halála után a fiai már egymásnak esten. Olyan igazi "y" módon, hisz ők nem EGy-s-MÁS-sal tudnak élni, hanem csakis úgy, hogy az egyik LE-uralja a másikat... Mert csak EGY-nek van joga és jussa a KETTŐ KÖZÜL.
Csodálatos!!!
Dicső történelem, ami maga a HAMISSÁG, a TUDATLANSÁG, hisz valójában SENKI NEM TUD SEMMIT, hisz számtalan forrást eltüntettek, elégettek, amik meg fennmaradtak, érdektől vezéreltek...
Akár a sumer ősiség. Őket tekintjük eredőinknek, de ők is már egy "Kőbe vésett TORZ-ALOM"...
Miért vesszük készpénznek, hogy tőlük indul minden?? Honnan tudjuk, hogy NEM EGY őket MEGELŐZŐ KORSZAKBÓL mentették át a tudásukat, nyelvüket, de immár a "saját képükre", az "Y"-ra formázva, amit "gyorsan" kőbe is véstek, hogy garantáltan fennmaradjon a torzító szándék??
Mindent kőbe véstek, amiben HAMIS SZÁNDÉK VOLT. Minek kellett a 10 parancsolatot is kőbe vésni?? Netán nem tudta az "ember", hogy nem szabad ölnie?? Hmmm... Milyen "ember" az ilyen "ember", ha még ezt sem tudja??
Hát olyan, akiben NINCS MAG-EMLÉKEZET és TUDAT, mert a TEREMTETT TEREMTETTJE, másodlagos KI-VET-ülésben...Ezért ÜRES. És csak ELMÉS. Száraz, sivatagi, érzékelés-mentes.
FÉL EMBER..

Az elmének mindig IRÁNYÍTÁS kell, PROPAGANDA, SZELLEMI TÁPLÁLÉK, filozófia, "rágódnivaló", elmélkednivaló, számolgatnivaló, hisz nincs MAGJA, amiből eredendően ELŐHÍVHATNÁ az ÉLŐ EMLÉKEZET TUDÁSÁT.Ami tegnap elhangzott, mint "eredettörténet", egy klasszikus "TÖRT ÉN ELEM" történelme. Aminek SEMMI, de SEMMI KÖZE NINCS a IGAZ MAG-MINŐSÉGHEZ, TUDATHOZ, melyet meg nyelvünkben ŐRZÜNK.
Az ŐRZŐK feladata nem a KÜZD-ELEM, nem HARC, nem a LEURALÁS, a HÓDÍTÁS, a RABLÁS.
Az ŐRZŐK feladata az ISTENTUDAT FENNTARTÁSA – mely nem egy szakállas fütykös figurára épül, aki "uralja" az eget, meg fenyegetve hadonászik és bosszút liheg, ha parancsait valaki nem tartja be -, hanem az EREDENDŐEN BENNÜNK ÉLŐ EMLÉKEZET a "MINŐSÉGRE", a bennünk élő NŐ-ségre, a BŐSÉGRE, a "IO"-ságra, az EGY-s-ÉG-tudatra, a HELY-ÉN-VALÓ-ságra, ami nem más, mint a TEREMTETT világ ritmusának, működésének az ismerete, tudása és ÉLÉSE!
Az ŐRZŐK feladata nem egy korona őrzése, legyen akármilyen mestermű is az, hanem annak a SZELLEMI MINŐSÉGNEK, MINT KORONÁNAK az ŐRZÉSE, amely meghatározza az ANYAG, a TEST, a FÉNY működését és abban az "IS-T-EN-EM-BŐR" szerepét.
Akik "MAG-unk vagyunk".
Ezért maradunk MAG-unkra MAG-unknak a MAG-unk KÖZ-ŐS-s-ÉG-ében..