2024-08-22

                     MOTTÓ: SZÁM-OK és SZÁMOS OK... 

Ha megnézzük a mai nap SZÁMait, akkor elmondhatjuk, hogy nem akármilyen SZÁMOK álltak össze, ami SZÁM-unkra jó kis SZÁM-vetésre adhatnak OK-ot.. :)

2-4-8-2... egymásnak duplái, mondhatnám KET-TŐ-ződései, és kiadnak egy gyönyörű útvonalat – persze az ÉRTŐK számára.
A 2 és a 8 az IGAZI 9-es rendben is egymással szemben állnak és a TORZÍTOTT 12-esben is. Ilyen "véletlenek csak úgy" nincsenek és nincsenek is.
Nem véletlen e szembenállás, mert a 2 jelenti az INNEN-t, a 8 pedig az ONNAN-t, és kettejük között megjelenik a TÉR, a KERET, ahol a LÁTHATATLANból áthozott "VAGY-ON"-t formába lehet önteni, úgymond a "magunk képére" – hogy aztán, kiérve majd a TÉR-ből itt hagyjuk és másnak átengedjük..

A számok sorrendje a mai napra azért érdekes, mert "véletlenül" összecseng a többi "észköz" üzenetével is, hisz azok között is megjelent a 4-es szám, a 40, és a KÉT TŐ is, mint 2 irány..
Nos, nagyon érezhető már jó régóta, hol intenzívebben, hol kevésbé, hogy DÖNTÉS elé van állítva az EGY ÉN: ébredsz vagy ébredsz?
Aki TUD ébredni, de eddig átaludta a hullámokat, most intenzívebb ébresztőket kap, olyanokat, mint a tegnap előtt emlegetett "zaklató darázscsípések" – mert "IDŐ VAN" és a katalizátorok működésbe lépnek..
Igazából persze NINCS IDŐ, de mivel a TÉR HATÁRÁHOZ érünk lassan, a "falon az tud átmenni", aki MEG IS LÁTJA A FALBAN AZ AJTÓT. Aki nem TÉR MAGÁHOZ (mert nincs is neki), az csak "falnak fog menni". Pont. És ennyi... "Nagyot koppan és elhallgat".. (már jó lesz..)

Azon a szakaszon már szinte mindenki túl van, ahogy leváltak a "MÉLTATLAN" kapcsolatok.
Most annak jött el az "ideje", hogy az AZONOS ráleljen az AZONOSRA!
Egyre-másra jönnek olyan megélések, ahol ismeretlenek néznek össze, mosolyognak egymásra, vagy ölelik meg egymást, mint a "Gyönyörű zöld" c. filmben..  Mert egyszerűen ÉRZIK egymást!

MAGOS A MAGOSSAL – ÜRES AZ ÜRESSEL...
Most már mindenki a maga térfelén pattogtatja a labdát a maga térfelén állóknak...

Ami még "új" dolog mostanság, hogy jönnek a "darázscsípések".
Milyen a darázscsípés? ÉGETŐ. FÁJDALMAS. ZAKLATÓ. Nem hagy békén, erőszakos, elveszi, amit akar. Bármi áron.
Nos, ilyen számunkra a külvilág.
Ugyanakkor ilyen ÉGTŐ FÁJDALOM kell a még a félig alvóknak a VÉGSŐ ÉBREDÉSHEZ.
Fellép egy váratlan testi tünet: egy "szemgörcs", egy sztrókgyanús állapot, felszalad a vérnyomás, vagy fellép valamilyen mozgásszervi tünet: izomszakadás, ínszakadás, térd-beállás...
Egytől egyig INT-ELEM, hogy NE STRESSZELJ, ENGEDD EL azt, aminek mennie kell! ÁLLJ MÁR MEG!!! NE AKARD állandóan a SAJÁT AKARATODAT érvényre juttatni, hanem NÉZZ BEFELÉ MAGADBA, hogy mi lenne neked IGAZÁN JÓ!! Halld már meg végre!! De amíg nyüzsögsz, amíg mindig a MÁSIKAT figyeled, addig nem látod magadat. Pedig az élet benned van – és nem abban a másikban. Legalábbis számodra nem...

Lásd meg, kivel milyen kapcsolat fűz össze VALÓJÁBAN! Hol van felesleges RAGASZKODÁS, KAPASZKODÁS, FÜGGELEM, ami nem enged SZABADDÁ VÁLNI?! Kinek vagy netán a SZOLGÁJA? Szülőnek? Gyereknek? Kinek UGRASZ, ha füttyent egyet? Barátnőnek? Családnak?
TUDSZ NEMET MONDANI? ÉRZED a saját BENSŐ ÉRDEKEDET? Vagy notóriusan elnyomod valaki MÁS ÉRDEKÉBEN? Ha ezt teszed, az elkövetkezendő időszakban MEGÉLhetED, hogy LEÜTNEK LÁBADRÓL. Kivesznek a forgalomból – a SAJÁT ÉRDEKEDBEN. Mert "TEN-MAG"-od JELEZ, hogy ELÉG VOLT!

A cél a TELJES FELSZABADULÁS.
A TELJES FÜGGETLENNÉ VÁLÁS.
A TELJES SZABAD AKARAT FELISMERÉSE.
A TELJES ÖN-ÁLL-ósodás.
Természetesen ez nem azt jelenti, hogy mindenkit vágjunk a sarokba. NEM! De BENT MAGUNKBAN TUDJUK, hogy SZABAD DÖNTÉSBŐL tesszük amit teszünk, és nem VALAMELY KÉNYSZERBŐL, mondván, "de nem tehetek mást".
Ennek vége. Nincs kényszer egyetlen "MAG"-os számára sem – csak erre most már rá is KELL ÉBREDNI..