2024-08-23

                                 MOTTÓ: ÁRNYÉKVILÁG.. 

Mi is az az "árnyékvilág"?
Az, amelyik a szemnek nem látható... de NEM az "ÁRNYAK" világa.. 
NEM a "halottak világa"... Az egy "másik más sík"..

Tegnap már volt szó a 2 és a 8 viszonyáról, mely úgy a 9-es, mint a 12-es rendszerben is egymással szemben áll. Mert akár "IGAZ" a Világ, akár "TÜKÖR", az E-világ és a MÁS-világ viszonya nem változhat.
A 2-es az a "terep", ahol vagyunk. Ahova mindazt ÁTHOZZUK ODA-ÁT-ról IDE-ÁT-ra, ami a MIÉNK.
A "VAGY-OK"-hoz tartozó "VAGY-ON"-unkat.
Semmi olyat nem kívánhatunk és főleg NEM AKARHATUNK "ITT" – ami a "vagyonunkon" TÚL mutatna! Ezért HAMIS minden "TEREMTŐ TAN" – mivel SEMMIT nem tudunk TEREMTENI ITT az anyagban, ami már amúgy is "TEREMTETT", csak "ÁT"-hívni. És CSAK AZT, ami hozzánk tartozik, ami a MIÉNK. Amivel "dógunk van". Aki ezzel nincs tisztában, az bedől minden spirimaszlagnak, aztán egyre-másra azt tapasztalja: ez se jön be, meg az se... Persze, hogy nem, mert nem is jöhet!!
Ugyanakkor MINDEN BEJÖN A TERÜNKBE, ami a MIÉNK és akkor, amikor annak IDEJE VAN.
És SEMMI sem jön be, ami NEM a miénk..
Egyébként meg VÁGYNI semmi másra nem tudunk SZÍVBŐL, mint ami velünk egy.
És NEM összekeverendő a szívbéli vágy az anyagiak utáni vágyakozással és AKARÁSSAL...

Ugyanez igaz a KÜLVILÁGRA IS. Ott sem fog semmi más megtörténni, mint ami "ODAÁT" már MEGVAN. Hogyan lehet ez? Úgy, hogy a TUDATMINŐSÉGHEZ tartozó események mindig ugyanazok, csak a színfalak mások. Erre mondják, hogy a történelemben minden ismétli önmagát és hogy nincs új a Nap alatt. Igen, a TÖRT ÉN ELEMÉBEN. Ami a "FÉL" ÉN ELEME.
Már több éve mondom, hogy "KOR-KÖR"-váltásban vagyunk. Most már az is látja, aki eddig csukott szemmel járt a világban... De nem olyan változás előtt állunk, mint amit a gazdasági és politikai szakemberek vízionálnak, mert az még mindig a csöbör-vödör viszonylata.
NEM.
A KOR-KÖR-VÁLTÁS egészen másról szól: MINŐSÉGI váltásról, és nem a kaptafa fájának a kicseréléséről...

Ez a VÁLTÁS a "zsigereinkben" érződik.
Horváth Krisztina írásaiban már megfogalmazódott, hogy mire "FORDUL A KORONG", mi már a CSENDÜNKBEN leszünk. BENT. MAG-unkban.
Épp tegnap este beszélgettem egy tanítványommal erről, hogy ő is ebben van. Ebben a belső Csendben, ami maga a teljes belső felszabadulás és örömlét. Külvilág zajától teljesen mentesen – ugyanakkor ÉRZI, hogy VALAMI ELŐTT ÁLL. Hogy valami "ODAÁT" már ott van a kapu előtt és csak a nyitásra vár...
Igen.
Ezt nagyon sokan érezzük... És egyre jobban. Egy szerelmetes, felfokozott hangulatban, várakozásban. Közben pedig alakulunk, mint "púpos gyerek a prés alatt" – szó szerint SALAKTALANÍTÁS folyik, kinyomják a púpokat, mint pattanást – hogy képletes legyek J..
Minden viszonylatunkban.
Ami leginkább IDŐSZERŰ – az a szellemi salaktalanítás.
Nemrég mesélte egy ismerős, hogy újra és újra utolérik a hullámvölgyek, hogy nem tudja, mikor lesz ennek vége.. Nem kérdeztem bele, tudtam, hogy el fogja árulni magát és lőn: "azért" meg szokta hallgatni az asztrológusok előrejelzéseit, bár tudja, én mit mondok róluk, meg el szokott olvasni még más oldalakat is, de valahogy mindig olyan rosszul érzi magát utánuk... Nos, nem válaszoltam, hogy minek csinálja, ődóga. De a története TIPIKUS!!
Amikor valaki a SZÍVÉRE hallgat, akkor EGYSZERŰEN és MINDIG JÓL VAN.
Aki az ELME kíváncsiságát követi, KIBILLEN. Bizonytalan lesz, ezért újabb visszacsatolásokat keres, és már benne is van az ördögi körben, ami egyre kijjebb viszi és egyre jobban eltereli a BELSŐ CSENDJE BÉKÉJÉTŐL.
Már feladtam, hogy bárkit leszoktassak erről, ha valakiben dúl a mazochista hajlam, én minek akadályozzam meg benne? Előbb-utóbb csak rájön, hogy az ELME NEM ENGED A NYUGALOMNAK!
Mindig az elmének kell a "meggyőzés" és "meggyőződés", a "debiztos??"kétségeire keresett válaszokkal...
Hiába van egységben azzal, amit nálam olvas, mert a SZÍVÉVEL REZEG ÖSSZE – megint jön az elme és hajtja, hogy jó-jó, de azért olvasd még el ezt is, meg azt is... Mi a vége? Egy "összeveszés": mert amit a szívével jónak érzett, az elméje ki fogja oltani. Eredmény: kétségek, elbizonytalanodás, ezer kérdőjel. És kezdődik az egész előlről....Megy a játék körbe-körbe karikába...
Míg valami (ha MAGOS az illető) ki nem üti, le nem veri a lábáról. Vagy fejbe nem kólintja...
Jön az allergia, a takonykór, a kimerültség, a fáradtság, az enerváltság.
De már nem szólok... Minek? Jópárszor megtettem már. Sokaknak kell elmenni a falig, hogy koppanjon és elhallgasson...

Tehát: ODA-ÁT készülődés van, aminek az ENERGIÁJA egy szóval foglalható össze: SZERELMETES.
Nagyon jó érezni és benne lenni... Segíti a kivárást..
Már volt több ilyen "szerelmetes hullám", amikor az ember úgy érezte magát, mint az első randevú előtt. Aztán elült a hullám.. Aztán megint jött... Olyan, mint a kiskakas a mesében, aki mindig farkast kiált hogy figyeljenek rá, aztán a végén, mikor tényleg jön a farkas, már senki nem hiszi el neki..
Mi nem "kukorékolunk" – mi "csak" megéljük... amikor majd EGY-beér a BENT és a KINT...
Amikor az "Odaát" rányitja a kaput az "IDEÁT"-ra...