2024-08-24

                                  MOTTÓ: KÉK AJTÓ... 


Találomra választottam egy írást az előző évekből és mire bukkantam? Hát "tök véletlenül", nem olyanra, ami a mai napban is benne rezeg?
Az írás címe: "ÉN ÉS én" volt és a következőkről szólt:

"Nos, igen, vannak olyan emberek, akiknek ez a sorrend: én, és én, aztán megint én... talán jöhet egy kis szünet... majd ezután a másik. Egoizmus? Nárcizmus? Vagy netán mindkettő? (rátüsszentés kintről - tehát mindkettő).
Nem könnyű az ilyen emberrel, mert az érzelmi intelligenciája a nulla felé tendáló. Neki az a tanítás, hogy "ne tégy olyat másnak, amit magadnak sem akarnál" egyszerűen nem létezik, mert SOHA nem gondol bele a másik helyzetébe. Ha őt éri sérelem, akkor azért természetesen mindenki MÁS hibás és mindenki más hülye és mindenki más ellenség, csak ő az egyetlen ártatlan, aki ennek elszenvedője... Az ilyen típusú emberek az együttélés megrontói, ilyenek szereznek be például maguknak társasházba, kertvárosba, szűk lakókörnyezetben kutyát, mert az olyan cuki, elfelejtve, hogy a kutya élőlény, akinek vannak igényei és foglalkozást, törődést igényel. Ott hagyják bezárva, vagy a kertben, közben teljes lelki békével elvonulnak hosszú hétvégére, nem törődve a cuki kedvenccel, aki csahol, hisztizik, vinnyog, nyüszít, megkeserítve a lakókörnyezet életét. Mindezt a nemtörődöm, önző, egoista magatartás miatt.
És ez "csak egy kutya" – mennyi eset van, amikor a "csakazértismegszült", manipulatív szándékkal világra hozott gyerek issza meg a szülei acsarkodásának, érzelmi zsarolásainak a levét (megint rátüsszentés...) Aztán lesz belőle egy hasonlóan manipulatív, érzelem-halott felnőtt. 

Nem véletlen, hogy a KOR-KÖR-VÁLTÁS ELSŐ LÉPCSŐJE a KAPCSOLATOK LEVÁLÁSA, LETISZTÍTÁSA volt. Mennie kellett minden MÉLTATLANNAK, hogy helyet adjon a "MÉLTÓ"NAK.
De KI az EGY-ÉN számára az ELSŐDLEGES MÉLTÓ-ság??
"TEN-MAG(j)A".
Az "ÉN"-MAG-AM.
TENMAG-unk felismeréséhez kellett a SZER ELEM - mert ÖN-SZERETET nélkül nincs átlényegülés.
Ha sikerült EZT a szerelmet megélnünk, akkor szó szerint dimenziót ugorhattunk az "ÉN" MEGÉLÉSÉBEN..
A szerelem az az ÉRZET (nemcsak érzés), az a MAG-ÉLÉS, mely ÁT-ÉG-et, szó szerint ÁT-LÉNY-ÉG-ít.
Egy MÁS SÍKRA, a MÁSIKRA...
A szerelmetes érzetet kiválthatja egy SZÜLETÉS vagy egy HALÁL-ÉLMÉNY is – hisz mindkettőben SÍK-VÁLTÁS történik és az energia ugyanaz, csak az egyik oldal az ÉRKEZŐ VÁGÁNY, a másik meg az INDULÓ… Mindkettő BEAVATÓ ÉL-MÉNY. Minden beavató élmény összekapcsolja a KIVETÜLÉST a LÉ-ÉN-y-ÉG-gel.
"LETT" LÉ-ÉNy-ünk az, aki a SZÍV-TÉR-ből küldi a MAG-NŐS impulzusokat MÁGNESES rezgésekben, melyek "RÁÉRZÉSKÉNT" jelentkeznek. HA bármiben elakadtunk, berezegteti a sejtelmünket, hogy ráérezzünk a helyes megoldásokra, hogy megérezzük és meg tudjuk különböztetni a IO-t az ártalmastól (megint egy tüsszentés..)
És ez még most is nagyon aktuális, hisz a SZÍV-TÉR az a "zsigeri szűrő", mely mindenben kiszűri az IGAZSÁGOT, pontosabban elkülöníti az IGAZAT a HAMISTÓL.

Tehát ELSŐDLEGES a SZER ELEM az ÉBREDÉSHEZ, másodlagos a KAPCSOLATOK LEVÁLÁSA, majd a HARMADIK fázisban jön el az EGY-s-MÁS FELISMERÉSE, az EGY-MÁS-ra TALÁLÁS szakasza..
EBBEN vagyunk MOST...
Tehát az "utolsó hullámban"..
És ezt érzi már mindenki, kiben felébredt az "EMLÉKEZET"...

Érthető hát, miért ráztam meg a csengőt a megosztások miatt?? Mert a "CSAPAT" is BEALUDT!
Lassan a FALHOZ érünk, és ha valamikor, akkor MOST KELL az ÉBER és ÉBREN-LÉT! 
A "FAL"-ban ott lesz a KÉK LÁNGGAL JELÖLT KAPU, ahol szó szerint ÁT-ÉG-ÉS lészen ÉG és FÖLD között….
Hol fogjuk megélni???
BENT!!! Mert MAG-unkban van a LÉTnek a TERE, ami egy M-ÉJ-ebben TÁRUL és TÁGUL, amiben majd EGy-s-MÁS-ra talál az EGY-Ik és a MÁS-ik...
De NEM A GYÍK-OK (E-GYÍK..)!!!
Na, meg az "anunakik" sem!…
Az is EGY nagy marha, aki ezeket terjeszti, de az is, aki elhiszi….
A KÍGY(Ó)-GYÍK nem más, mint az IDE-ODA átfordulás…
Az "ANU-NA-KI" pedig nem más, mint az ALAKOT öltött ANU, ANA, azaz az ANYÁVÁ VÁLT NŐ, aki felvette az ANYA-G-ban az ANYA szerepét, ami a NŐ-nek egy "KI-VETÜL-ése", mégpedig azért, hogy hozzájáruljon a "FAJ" fenntartásához (Ember, Y), még akkor is, ha az FÁJ-DALOM-mal jár…
A hülyeségek terjesztése helyett "csak" a NYELVÜNKET kellene érteni – és akkor minden EGY ÉRTEL-EM-ű lenne..
Na de aki kong az ÜRESSÉGTŐL, attól ne várjon el senki ÉRZŐ ÉRTÉST, mert úgyis csak SÉRTÉS-re képes..
Azt meg nem kell "MAG"-unkra venni..
Ennyi…