2024-08-26

                          MOTTÓ: "TUDÁS HATALOM"... 

Valóban.
Csak NEM AZ A TUDÁS és NEM OLYAN HATALOM...

Látszólag még él ez a módi, de már kikopóban van, mert ezen a síkon már szinte mindenki mindent tud, sőt! Túl sok az információ és már az információáradat maga a TUDÁS és HATALOM ROMBOLÁSA..
A földi tudás, az "ANYAG-ELV-űség", kimondottan az "OK-OS"-sággal áll összefüggésben.
OK-a van, hogy itt vagyunk, tehát mindent meg kell tanulni, aminek OKA van, hogy ITT látható...
De ettől még nem lesz senkinek befolyása és hatalma: a hatalmat igazából a "háttérinformációk" jelentik, mikor az emberek "viselt dolgairól" van tudomásunk. Mert csakis így lehet őket irányítani, felettük befolyást gyakorolni...

Pedig az ALAPVETŐ TUDÁS egészen MÁS HATALMAT jelent, olyat, amely a TÉR MINDEN IRÁNYÁBA KI-HAT, mondhatni "KÖRBE-vesz", hisz BELŐLÜNK FAKADÓ!
Akkor KI FELETT VAN VALÓBAN HAT-ALMUNK? 
Csakis saját MAG-unk felett és a saját KÖR-nyezetünkön. Nem a másik emberen, aki ebben a környezetben előfordul, hanem az "ÉN" KIVETÜLÉSEMEN.
És SEMMI MÁSON!

Ami kiárad belőlünk, az egy REZGÉS.
Minden REZGÉS MÁGNESES hullám, tehát "MAG-NŐS".
Minden REZGÉS "HANG", azaz egy "MAG"-ÁN-HANG-ZÓ, mely ÖN-MAG-ában zeng-ő...
Minden HANG egyben INFORMÁCIÓ HORDOZÓ is, ami "JELADÓKÉNT" működik minden emberen.
Ez az a "JEL", melyet ÉRZÉKELNI lehet, "befogni", "megfejteni" és "levenni a másikról" – azaz TUDNI, hogy ki ő és főleg, milyen ő.
Ez az a "JEL", ami a "homlokunkra van írva" és amikor "eljön az IDŐ, akkor ELÁRULJA, hogy kik és mik vagyunk"... Nem lehet maszatolni, álarcolni, sminkelni, szépítgetni, hazudni, mást állítani, majomkodni, hárítani és magyarázkodni – a JEL PONTOSAN AZT JELZI, ami BENNÜNK VAN.
Pont.

Ezt a jelet ma is sokan képesek "fogni", így tudják kiszűrni az ÉRDEM-LÉG-est az ÉRDEM-TELEN-től.
Mivel az ÉRZÉKELÉS az egyetlen "élő forrás", a "FÉL ELEM" világa, mely nem más, mint a PUSZTA ELME (ezért épít mindent PUSZTÁVÁ és PUSZTÁRA maga körül), FÉL ettől az EREDŐ működéstől, hogy általa LÁTHATÓVÁ VÁLIK minden manipulációja, ezért minden tőle telhetőt elkövet, hogy MINDEN ELMÉT ELTÖMJÖN (a MAG-osokét is) FÉL-információkkal, FÉL-elemet gerjesztő "TUDÁSSAL", mert ha ezt teszi, az ELME elégedett lesz, hogy mindig van tápláléka és nem magának kell keresgélnie...
Így lehet ELTÖMNI A SZÍV-HANGJÁT, a "zsigeri szűrőt", hogy ne tudja kiszűrni a hamisat az igaz mögül.

Sajnos, sok MAG-os MAG(j)A-TEHETETLEN még és kóvályog az ELMEVEZÉRELT szellemi labirintusban. Elhisznek mindenféle OSTOBASÁGOKAT, holmi "Voayger" könyveket, meg valamilyen Ashaya Dean idiotizmusát, értelmezhetetlen és értelmetlen tanításait, bedőlnek az anunakiknak, meg a hüllő- és holmi gyíkemeberek létének – és még lehetne sorolni az idiótábbnál idiótább FÉL-revezetéseket.
Az ilyen "tanok", az ÜRES FÉL-emberek "agymenései", melyekkel meg akarják gátolni a kóválygó MAG-LÉNYEK MAGUKRA ÉBREDÉSÉT! Hisz addig élnek ők...
De ha a MAG-osok MAG-ukhoz tértek és KINYÍLIK a "KÖZ ŐS(i) EMLÉLKEZET" – akkor az üresek hatalma VÉGET ÉR!

Ezért tettem szóvá 15-én a megosztásokat. Ha a MAG-tudatúak is bealszanak és közben elfelejtik ÉLNI A TUDÁSUKAT – akkor az "agóniát" elnyújtjuk a TÉR-ben...

A mai "észközök" a FELTÁMADÁSRÓL üzennek. Az ITT és MOST-ban.
Arról, hogy most már tényleg KI KELLENE LÉPNI A SZELLEMI LABIRINTUSOKBÓL, viselkedési mintákból, érzelmi reakciókból, működési programokból, a szó szerint "MONDVA" CSINÁLT sémákból. teoriákból, melyek minél bonyolultabbak, annál jobban tudnak megtéveszteni. Pedig a SZÍV-TUDÁS az EGY-SZER-Ű és "MAG-ától ÉRT-etődő".
Dobjuk el a bonyolult, pénzért megvehető tudásanyagokat, főleg az IDEGENEKET, KÜLFÖLDIEKET!!! Nekünk a SZÁNKBAN és a SZÍVÜNKBEN van a tudás, nincs senkire szükségünk, hogy más adja a szánkba!!!
Találjuk meg a bennünk élő ŐS-emlékezetet, ŐS-erőt és "SZEDJÜK ÖSSZE" a VÉG-re MAG-unkat!
Lépjünk ki mindenféle "ÁRNYJÁTÉKBÓL", fújjuk el az "ÖN"-megtévesztéseik árnyait!
A megtévesztő embereket pedig kerüljük el. Jó messzire, jó nagy ívben. Igaz: amúgy is lekopnak rólunk, mert ÉRZIK ők is, hogy átlátunk rajtuk, azt meg egyetlen megtévesztő sem szereti...
De ne pótoljuk őket az internet világából...