2024-08-29

                       MOTTÓ: MIHEZ ADOM MAGAM?

Korábbi Rituálékból hozok ma egy "összeollózást".
Ha már egyszer leírtam, akkor használjam is :)
 :) .

1. A KÜLVILÁG-hoz és a benne dúló "gonoszsághoz", amit mostanság úton-útfélen hallani:
"(..) anno, mikor megjelent a "Külső MEGRONTÓ", bizony "ÉÉN" voltam az,
 aki a lelkemet neki odaadtam. A "Megrontó" semmit nem tudott volna soha elérni, ha  nem talál BELEEGYEZŐKET, akik BENT MAGUKBAN meg- és eladták neki a "lelküket" (ami nincs, de van helyette SZELLEMI HOZZÁJÁRULÁS). Tehát, a "rontás", a TAGADÁS szellemisége csakis BELSŐ HOZZÁJÁRULÁSSAL tudott megvalósulni. Ergo: NINCS RAJTUNK KÍVÜL ÁLLÓ "GONOSZ"!!

A "visszaút" első lépcsője a SZEMBENÉZÉS.
És pontosan EZT kerülik a "tagadók", akik megtagadták saját ÉN-jüket. Ezért várnak KÜLSŐ MEGVÁLTÓRA – aki azonban SOHA nem fog eljönni (nagy rátüsszentés. Duplán is...)!!
Megszólalhat valaki "KINT", aki hallatja a HANGJÁT, aki SZÓLÍT, aki HÍV és EL-HÍV az ÉL-etre, ÉBRESZT a BEALVÁSBÓL (mint időszerű katalizátor) – de HA MI NEM ENGEDJÜK BE, mert kerüljük a SZEM-beNÉZÉST, akkor mit sem ér a "HANGolás"...
A MÉRLEG nyelve BENNÜNK fog elmozdulni. És soha nem kint.
Az "ÖRÖMHÍR" az, hogy VAN KIÚT, ami maga a KÚT.
A bennünk élő FORRÁS. A VÉN-Ősi eredő - CSAK
 EMLÉKEZNI KELL(ene)..
Az EREDŐ, a KÚT maga a VAN-ság.
De "EGY-ÉN"-i döntés nélkül ködbe vész úgy a KÚT, mint az ÚT is..."

2.
"Horváth Krisztina írásából:

"Tegyétek a dolgotok s kapcsolódjatok.
S hogy kivel, kikkel,
azt MAGOTOKON át, ti jól érzitek már."

Igen. A VONZÁS AKARATON TÚL működik és ÖSSZETERELI az "egyívásúakat".
Már többször hangot adtam annak, hogy KOZMIKUSAN NÉZVE NINCS KATYVASZ, mint itt a Fény rendszerében, hanem CSAKIS AZ AZONOSAK TARTANAK ÖSSZE EGY-s-MÁS-sal..
Mert IGAZ-Á(G)-ból a KÖZÖS, a KÖZ-ŐS-I hullámhossz az, ami mentén ÖSSZE-TART-ás, összerezgés van. Csak az azonos tudja az azonosat MEGÉRTENI, MEGÉREZNI és ERŐSÍTENI.
Az "IGAZ-ÁG"-on ülők között NEM FOG A HAMIS-ÁG REZGÉSE "felvételt nyerni", mert MÁS HANGZÁSÚ!
Az IGAZ a hamissal, az "elhangolttal", SOHA nem fog összekapcsolódni, csak akkor, ha "I"-mentes lesz... Azaz a LEGMAGASABB HANG hiányzik belőle....De akkor már NINCS IGAZ-S-ÁG....
Ezért NINCS a "multikultiban" ÖSSZHANG – a multikultit Bábel óta az szereti, aki már akkor összekuszálta a nyelveket, mert az "EGY-NYELVŰSÉG", a KÖZÖS ÉRTÉS, a KÖZÖS HANG, az "EGY-HANG"-úság őt nem engedte érvényesülni. Csak az "ALJA NÉP" az, aki a ZAVAROSAT szereti, mert abban tud HALÁSZNI"..
Úgyhogy megint csak elmerengésre érdemes: mit "pártolunk"? Az EGY-HANG-úak táborát, vagy a MULTIKULTIT? Az ÖSSZ-hangot, vagy a ZŰR-ZAVART? A "szimfóniát" vagy azt a káoszt, amit a zenekar a hangolásakor hallat?"

-----------------

Lenne még pár idézet, de majd "beosztással élek" – és hagyok legközelebbre is.
A fentieket azért hoztam, mert teljesen "igazodnak" a mai naphoz, aminek "INT-ELEME" arról szól, hogy HÚZÓDJUNK már végre egy kicsit vissza a KÜLVILÁG zajából, nem kell nekünk mindent tudni, mi van KINT.
A LÉNYEG: mi van BENT??
Amit én látok: aki sokat törődik a KINT-i világgal, KUSZÁVÁ VÁLIK. Nyugtalan lesz, zsörtölődő, minden felett morog, elégedetlen – pedig saját maga SEM tud megoldást adni, hisz NEM LÁTJA ÁT az összefüggéseket, mi miért történik úgy, ahogy. Még a világi dolgokban is olyan "háttérüzem" van, amiről alig-alig nyerünk információkat. Pedig ha nagyon akarnánk és nagyon utánajárnánk, meglelhetnénk őket. ÉS?? Akkor BELJEBB lennénk? NEM! Egy lépéssel SEM!.
Ugyanis ami felett elégedetlenkedünk, arra MEGOLDÁST NEM TALÁLTUNK!!!
Hol van mindig megoldás? Az EGY ÉN-ben. És csakis AKKOR, amikor valamilyen oknál fogva ÉR-INTVE lesz a külvilág hatásából.
Tökéletes példa volt erre a covid időszak. A REAGÁLÁS, a DÖNTÉS EGYÉNI VOLT.
Ki-Ki a MAG-j-ának HANG-oltsága szerint hozta meg.
Meg tudta volna BÁRKI az állami, világi döntéseket, mechanizmust változtatni?
NEM!!! Csak a RÁ ADOTT VÁLASZT TUDTA és TUDJA
 MA IS MINDENKI BEFOLYÁSOLNI!

És ezt vegyük már végre TUDOM-ásul!!

Amíg valami nem érint, addig teljesen felesleges vele foglalkozni!
Úgyis CSAK AZ FOG MEGÉRINTENI, mint KATALIZÁTOR, ami BENNÜNK
 elmozdít valamit ahhoz, hogy FELÉBREDJÜNK egy HAMIS FELFOGÁSBÓL.

Ilyen "KIMOZDÍTÓ" tényező, mondhatni BEAVATÓ ÉLMÉNY még a HALÁL és a SZERELEM. Azért  BEAVATÓK, mert GYÖKERESEN TUDNAK VÁLTOZTATNI és ÉBRESZTENI.
A LÁTÁSMÓDOT megtisztítani...
A korona pedig - talán mondanom se kell - az ANYASÁG misztériuma...

Az elmúlt napokban írtam a "NYÍL-ÁS"-ról. Amit magam is megtapasztaltam. De ebben az újabb NYÍLÁS-ban, mint NYITÁNY-ban csak akkor tudunk RÉSZ-t venni, ha arra hangolódunk, ami LÉNYÜNK BENSŐ ÉBREDÉSÉRŐL SZÓL. Ha a külvilág eseményeibe süllyedünk – KI-maradunk és LE-maradunk. Még egy ilyen NYÍL-ás és NYITÁNY NEM LESZ!
A másik: ha BENT REND-ben vagyunk, akkor a külvilágból is AZT FOGJUK BEVONZANI, ami ebbe a REND-be illeszkedik. EZÉRT
 SEM érdemes bármin pampogni – mert a saját elégedetlenségünk pontosan olyan helyzeteket fog generálni, ahol az elégedetlenségünket élhetjük meg.

Tehát, döntsük már el végre: MIHEZ ADOM MAG-OM és MAGAM??