2024-08-31

                                   MOTTÓ: EGY-ÜTT.. 

Egy 2 évvel ezelőtti Rituáléból hozom az alábbi idézetet, mindjárt "bele a közepibe":

"Senkin nem lehet segíteni, senkit nem lehet kívülről áthangolni, senkinek nem lehet jót akarni – ha ő nem akarja.
A SZABAD AKARAT mindenkiben ott van, csak egy a kérdés: milyen MINŐSÉGÉBEN ÉLI??
Aki a mocsárban akar élni, ott fog.
Aki a "mennyekben" – ott fog.
Alapvetően minden RENDBEN van. Ki-Ki halad a maga útján.
De vegyülni NEM KELL.
Energiát rabolni hagyni, NEM KELL.
Azonos az azonossal keveredik amúgy is, ocsú az ocsúval, búza a búzával.
"Hüllő a hüllővel, anunaki az anunakival". A hülye a hülyével.
Magos a magossal."

Mondhatnám ennyi és "távozhatok is".. 🏃..
De annyit még hozzátennék, ami a tegnapi nap folyamán nekem többször egymás után is "lejött": a TUDÁST NEM LEHET "LE-és ELHAGYNI". A tanítást nem lehet feladni, mert csak a TUDÁS által érthető meg az ÉLET. Ha értjük az ÉLET működését, akkor értjük BENNE saját magunkat is, saját mi-BEN(t)-LÉ-T-ünket és annak MŰKÖDÉSÉT.
Hiába bármilyen ELMÉLET a testi működésről, mint a Germán tudomány, vagy a Recall, vagy olyan módszerek, mint a családterápia, vagy a kineziológia, ha NINCS MEG MÖGÖTTE A TELJES ÁTFOGÓ LÉT- ÉRTÉS, akkor újra és újra visszakanyarodunk ugyanabba a "körforgásba", mert mindig csak a RÉSZMEGOLDÁSOKIG jutunk el. A TELJES ÖSSZEFÜGGÉS ÁTLÁTÁSA pedig ELMARAD.

Az "azonos vonz azonosat" működés alapján a kapcsolódások újabb lehetőségeket kínálnak a MEG-OLD-ások felé az EGY-MÁS-sal való együttműködésben, legyen szó bármilyen témáról, módszerről.
Egyébként is minden módszer annyira hatékony, amennyire rugalmas. Semmit sem lehet mereven alkalmazni – csak a SAJÁT KÉPÜNKRE FORMÁLVA.
Viszont az EGYETEMLEGES TUDÁS – ahogy a nevében is benne van – EGYET ér(T)ő. Tehát EGY-séges, átfogó, átlátható és EGY ÉRT-ELEM-ű. Ha valaki ezt SZÍVÉBEN ÉRTI, akkor "HELY"-ben van, mert akkor tényleg EGY-sÉGessé tud válni.
Kivel? TEN-MAGÁVAL.
Hol? Magában.
Mert az élet hol van?
BENT.
És nem kint…
Kint EGY-s-MÁS-sal EGY-üttműködni tudunk. EGy-ségben, KÖZ-ŐS-ÉGI minőségben, közös célok érdekében, hogy mindenkinek "IO" legyen. Azonos ÁG-on, azonos-s-ÁG-ban…
Ez a MAG-AR lét nagy privilégiuma.