2024-09-04

                                            MOTTÓ:
           MÁR MEGINT JUPITER... és ÚJHOLD NAPJÁN.. 

Reggeli Rituálé 2024-09-04-én

MOTTÓ: MÁR MEGINT JUPITER...és ÚJHOLD NAPJÁN..

Napok óta jelen van..  Mármint a JUPITER.. Sőt: hetek óta. kisebb-nagyobb megszakításokkal..
A csillagos égen is mutatja magát, éjjelente, kb 2-3 óra körül válik már jól láthatóvá...

Tehát "JELEN VAN".
És ha ennyire jelen van, akkor annak EREJE és ÜZENETE
 VAN!
Nézzük (át újra), mit is képvisel:

- SZERENCSEBOLYGÓ.
Vajon miért kapta e "kitüntető" címet? Pedig olyan, hogy "szerencse" nincs!! Mindig mindenért megdolgozunk, váratlan és véletlen ölünkbe pottyanó "ingyen kegyelem" NINCS ÉS SOHA NEM IS VOLT. Akkor miért nevezik mégis annak? Hát "csak". Mert "miért ne?"... Hogy legyen már az asztrológiai képletben is valami "jó" a Szaturnusz mellett.. 
😉😎 

- JOG ÉS TÖRVÉNYKEZÉS.
Hmm... Vajon mennyire van a kozmoszban JOG és TÖR(T)-VÉNY???
Semennyire. Mi van helyette?

- IGAZSÁG.
IG-en. Az már van. És I-GÉN. Az ISTEN-GÉN, ami egyenlő a GYÖKÉR, a MAG-tudattal, az EMLÉKEZÉSSEL. Azzal, ami VALÓJÁBAN MŰKÖDTETI ezt a világot. A "SZER ELEMEű".
Tehát, a SZER ELEM alapvetően nem egy ÉRZ-ELEM, hanem MŰKÖDTETŐ ERŐ, ENERGIA, MINŐSÉG. Az "EGYENESSÉG" az EGY-ÉN-ességben, az EGy-ÉN-ben. Azaz BENNEM.
A Jupiter mostanság erőteljesen mutatja, miként KELL(ene) működni, ezért le is rántja a leplet minden HAMIS EMBERRŐL (Lsd Jakab). Mondjuk, a másik oldalon ezt meg csak az látja meg, akiben van MAG-LÁTÁS. Aki nem érzékel a látható világ falai mögé, annak mutogathatja a Jupiter az IGAZSÁGOT, akkor is csak a felszínt fogja látni. 

- HIT.
Nos, mint tudjuk, HIT is csak egy szintig van, ahogy angyalok és "démonok" is: addig, amíg ELHISSZÜK, hogy vannak. Amint felváltja a HIT-et a TuDAT, a TUDATOSSÁG, az EMLÉKEZÉS, eltűnik mindaz, amiben addig hittünk... Ezért mondom mindig: amikor tudom, hogy tudom – MÁR NEM HISZEM, mert TUDOM. És ez NEM az "ego" túúúúúúúúdom-ja...

- IGAZSÁG SZOLGÁLTATÁS..
Hogyan? Úgy, hogy megmutatja: TÉNYLEG JÓRA FORDUL MINDEN "IO"-RAVALÓ EMBER ÉLETE.
Hogyan hívják véletlenül a Jupiter legnagyobb holdját? "IO". Ami "JÓ" .. 
😉 
Az IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁS "SÍKJA"
 MAGOS-ságos. Azaz: NEM AZ ELVÁRÁSAINK SZERINT TÖRTÉNIK MEG, hanem az OK-OKOZAT kiegyenlítődése mentén, az "ÉRDEM" szerint.  Mindenki azt kapja, ami JÁR neki. Képzeletünk NINCS mindarról, mit jelenthet egy IGAZI JÓVÁTÉTEL. Az szó szerint "A" MÁS SÍK SZERE szerint lészen...

Mire TANÍT még a Jupiter?
A TUDÁSSAL JÁRÓ NYUGALOMRA.
Van a tudatosságnak, a "VAGYOK aki VAGY-OK" tudatának egy olyan belső nyugalma, szilárdsága, amit le tudok ugyan szavakkal írni, de messze nem adja át az ÉRZETÉT. Márpedig az ÉRZET az, ami megadja a felülkerekedés lehetőségét a mindennapi nyughatatlanság, az emberi együttműködéssel együttjáró stressz felett. Ha valaki TUDATOSAN rágondol erre az ÉRZETRE, egyszercsak meg fogja élni – csak figyelni kell. ÉS ha egyszer sikerült meg-és ÁT-Élni, onnantól már bármikor előhívható.
Itt is érvényes, hogy gyakorlat teszi a mestert, mint minden másban, ami emberi mivoltunkkal áll összefüggésben...

Ha ÚJHOLD napján, mely mindig a FELÜTÉSEK napja egy következő HOLDHÓNAPHOZ, ennyire a JUPITER kerül előtérbe, akkor a következő hónapban számíthatunk mindarra, amit a Jupiter MINŐSÉGE magában hordoz.
Tehát IGAZSÁGTÉTELRE BENT és KINT (azaz bennünk is összeállnak nagy felismerések, mozaikdarabkák).
A HIT helyét átveszi a BENSŐ TUDÁS, azaz az EMLÉKEZET.
Számíthatunk a "JÓTETT HELYÉBE JÓT VÁRJ" beteljesülésére – de csak akkor, ha MAG-unkhoz is JÓK vagyunk! Hisz az ÉLET BENNÜNK és nem kint.
MI ÉLJÜK MEG a SORSOT és mi TAPASZTALJUK MEG.
Épp tegnap volt egy esti beszélgetés, amiben egyik tanítványom elmesélte, hogy múltbéli történéseket a testvérével mennyire eltérően láttak, mikor visszatekintettek a gyerekkorukra.. Ugyanaz az esemény teljesen másképp "visszhangzott" bennük, teljesen más emléket őriznek róla, mintha két külön világban lettek volna.
És igen, valahol igen.
Mert a BENSŐ MEGÉLÉS mindenkinél MÁS – egy MÁS SÍK.

Figyeljünk a történésekre és arra, MIT VÁLT KI BENNÜNK.
Tapasztalni fogjuk, hogy minden ELÉNK jön, ami a BENSŐ ÉN-képünkhöz, és az EMLÉKEZÉS TUDÁSÁNAK FELÉLESZTÉSÉHEZ kelleni fog.
Már azt se mondom, hogy ne hallgassuk ezt, ne nézzük azt, mert még a legnagyobb hülyeségben is lehet EGY SZÓ, vagy EGY MONDAT, ami épp nekünk fog egy mozaikot a helyére illeszteni. Csak a hülyeségbe nem kell beleengednünk ÉRZELMILEG magunkat. Úgyis CSAK azt fogjuk belőle meghallani, ami nekünk épp kell...