2024-09-06

                        MOTTÓ: ÉS MEGINT JUPITER!! 

Már felnevettem, amikor az "észközökben" ÚJRA megjelent a JUPITER 😉 - csak annyi árnyalással, hogy ma betársult mellé a 10-es szám, ráadásul két formában is: 10-esként és a 28-ként.

Mindkét szám "erősen" beszédes, különösen a Jupiterrel összhangban, ezért ki is vesézzük mindkettőt 👌👌. .A Jupitert már nem ragozom, remélem, egyértelmű már, hogy mi mindenben van benne a keze...
Nézzük inkább a számokat: a 10 a Tarotban a "SZERENCSEKERÉK" száma, elnevezésében kapcsolódik is Jupiterhez. De ahogy a Jupiter esetében NINCS SZERENCSE, így a "KERÉK" formájában SEM!
OK van és OKOZAT. PONT.
Azonban az, hogy MIKOR ér utol egy OK-nak az OKOZATA – már más kérdés. Lehetne kérdezni, hogy akkor a "szerencsejáték" nem "SZERENCSE JÁTÉK"? Nem bizony. Mert aki erre adja a fejét, annak a sorsútjában egészen biztosan benne van a FÜGGŐSÉG kérdése és minden ÉLET, amiben előjön, egy újabb lehetőséget kínál a letételéhez. Egészen addig ismételve a köröket, mire végre sikerül tőle megszabadulni. És MINDIG sikerül – mindenkinek, akiben előbb vagy utóbb, de felébred a "MAG-EMLÉKEZET" és képes lesz "MAGÁHOZ TÉRNI".
A 10 ezért mindig egy ÚJ KEZDET lehetőségét hordozza magában – de a MINŐSÉGET NEM HATÁROZZA MEG. "EGy-fajta" NŐ-vekedés egy MÁS SÍKON. Ennyi.
A 10 az okkultizmusban a FÉRFI és NŐ párosa – na EZ AZ, AMIT AZONNAL EL LEHET FELEJTENI!!!
Mert ez az értelmezés TUDATOSAN TORZÍTOTT, mivel a számmisztikában NINCS 10! Csak 1-9. Pont.
Minden 9-en túli szám már ISMÉTLÉS, és annak egyéb variációi, ugyanakkor MINDEN ÖSSZETETT SZÁM VISSZAVEZETHETŐ az 1 és 9 közé. Tehát? Van több mint 1-től 9-ig? NINCS. Pont.
A "10" azért SEM lehet a FÉRFI ÉS NŐ párosának jelölője – ráadásul megint úgy, hogy a "vessző" van elől - , mivel kozmikusan NINCS FÉRFI. CSAK NŐ van – és a NŐ minden férfiben JELEN VAN, viszont a férfi SOHA NINCS BENNE A NŐBEN, hisz ELEVE LEHETETLEN, mivel a NŐ az ELEVE ÉLŐ LÉTEZŐ, a FÉR/L-FI pedig TEREMTETT.
Minden férfi MI-NŐ-S-ÉGÉT a benne élő NŐ-s-ÉG határozza meg. Amennyire él egy férfiben "A NŐ"-ség, annyira van "MAGÁNÁL" és annyira képes ÉRZÉKELNI a "NAPON TÚLI" TULIPÁNI VILÁGOT.
(Na, erre most egy nagyot rá is tüsszentettem!) Minden MÁS TORZÍTÁS ÉS HAMISSÁG, mondhatni HAZUGSÁG!
Tehát, mit üzen a 10-es szám a JUPITERREL? Egyértelműen egy IGAZ-I KEZDETET egy KI-TÉR/L-JESEDETT SÍKON, amin már csak azok lehetnek jelen, akik Mag-IGAZ-ultak!
Mindezt MÁR ÉREZNI. Hol? BENT.
Az, hogy KINT is mikor fog bekövetkezni a MAG-MEGIGAZULÁSA nem lehet előre tudni, de azt igen, hogy JELEN KELL LENNI A JELEKNEK A JELENBEN. Minden pillanatban. Pont.
Többeknek jelenik meg mostanság az 1-es szám álomban, vagy látható formában.
Természetesen ez lehet – az illető tudatosságától és élethelyzetétől függően – kozmikus üzenet, vagy a saját életében jelezhet egy fordulatot, változást. Ami megint lehet markáns, vagy akár "kispályás", mert mondjuk "csak" az iskola kezdődik el az ITT ÉS MOST-ban, ami tényleg egy új szakaszt jelent a mindennapok síkján..
Épp tegnap írta egy kedves ismerősöm, aki nyakig benne van a hétköznapokban, a gyereknevelésben egyedülálló apaként, hogy nemigen tudja követni sem az írásaimat, sem egyéb posztokat mostanában, de AZT NAGYON IS ÉRZI, hogy a "MALOMKŐ GURUL és VISZ MAGÁVAL MINDENT" és hogy ő teljesen éli a "párhuzamos két világot": azt amit magában él és azt, ami az anyagban most "dúl"... Nos, én meg imádom, mikor valaki férfiként ily szinten JELEN VAN A JELEKNEK A JELENBEN, és annyira ÉRZI és ÉRTI a jeleket, mint ő! Szerencsére vannak jópáran, igazolandó, hogy az "Y" nem kimondottan a férfiakat jelenti, hanem egy olyan TÖRT-ÉN-ELEMET, ami egy TÖRT SZELLEMI MINŐSÉG, melynek a SZAPORODÁSA TILTOTT VALA... Nem véletlenül...

De térjünk át a 28-ra, mely ugyanúgy 10 és természetesen 1.
A 2 és a 8 egymás mellett "nagy varázslat", mert úgy a 9-es ALAPVETŐ rendszerben, mint a TORZÍTOTT 12-es ben EGYMÁSSAL SZEMBEN ÁLLNAK. A 2 a "lejövetel" iránya, amikor az "1 ÉN" felismeri, hogy vannak MÁSOK is körülötte, természetesen MÁS OK-ból, a 8 pedig a "kimenetel" iránya, amikor már "MÁSOK"-októl elkülönülve újra az "1-ÉN" felé vesszük az irányt, hogy újra MAG-unkhoz találjunk és MAGUNKBAN legyünk...
Tehát az egyik a "LENT", a másik a "FENT".
A 8 a 7, azaz a FÁTYOL, a FÉNY után áll. SATANA, vagy MA-AT száma, ahol a "KOCKA ELDŐL", hisz a 8=kocka, ahol a "sorsot vetik". Itt van az a DÖNTÉS, ami a MÉRLEGELÉST KÖVETI.
A SKORPIÓ száma, ami a "M-ÉJ"-szaka, a szemnek NEM látható tartományé, ahonnan ÚJ ÉLET INDUL a MA-ból. Ezt tükrözi vissza a Skorpió JELE is..
És mi az új élet száma?
Az 1.
És minden, amihez egyet adunk, az NŐ-vekedésnek indul. Tehát minden, ami "1" az NŐ.

Mit jelent mindez összekapcsolva a Jupiterrel?
Egyrészt azt, amiről már eddig is szó volt, az IGAZSÁGTÉTELT, másrészt egy nagyon lényeges dolgot, ami az IGAZSÁGGAL áll összefüggésben: a TUDÁS TISZTULÁSÁT, a MEGVILÁGOSODÁST. Ami most "ODAÁTRÓL SZIVÁROG LE", IDE ÁT-ra... De ez az "odaát" igazából hol van? Rajtunk kívül??
NEM.
BENNÜNK van. Csak a fátylakat rántja le Jupiter... Ennyi...
És akiben VAN ÉLŐ EMLÉKEZET, abban "MIND ÉN" KI-DERÜL..
Így lesz a BORÚRA DERŰ ..