2024-09-09

                        MOTTÓ: "VILLÁMLÁS ÚRNŐJE".. 


Egy kártya címét hoztam már, amely arról üzen, hogy "A VÁLTOZÁS HATALMAS EREJE KÖSZÖNT AZ ÉLETEDBE". Én hozzátenném, hogy a SZER ELEM erejével. (Mert a többi "észköz" meg erről üzen).
Egyébként belegondolva NEM IS LEHET MÁS egy VÁLTOZÁS, csakis SZER ELEMMEL TELJES!
Csakhogy ÉN NEM EMBERI VÁLTOZÁSRÓL BESZÉLEK – hanem egy olyanról, aminek "programja" BELE VAN KÓDOLVA A TÉR-be és most ELÉRTÜK ezt a "pontot".
A külvilágban a NAP lépésváltása jelzi – de ezt már évek óta megelőzte a BELVILÁG ÁT-és FELHANGOLÁSA erre a SZER ELEMMEL TELJES VÁLTOZÁSRA.

Az "üresek" is tudják, hogy változás van, ezért megpróbálnak az élére állni, pontosabban ők akarják levezényelni és irányítani. Elhiszik magukról, hogy a változást ők generálják és nekünk meg meghagyják a hitet, hogy "kozmikus változás" van és lesz, pedig mindent ők rendeznek...
Nos, mi meg hagyjuk meg nekik a hitet, hogy ezt el is higgyék...

A Földön a NŐ-vények szimbolizálják a "NŐ" minőségét, hisz a NŐVÉNY NŐ.
Az állat meg "ÁLL".
Minden ÚJ ÉLET szimbóluma a ZÖLD NÖVÉNY, a zöld levél, a "NŐVEKVŐ NŐVÉNY"..
Tegnap hallgattam Borbács Marcsival egy videot, amiben beszél a "SZŐLŐ-JÖVÉSEK" könyvéről, amit Kőszegen őriznek, immár több mint 300 éve. Minden évben belerajzolják az ELSŐ SZŐLŐVESSZŐT Szent György napjáról, ebbe a könyvbe. És amikor HOSSZÚ VESSZŐ jelenik meg, az mindig JÓ IDŐSZAKOT JELEZ!!!
Nos, az idén HOSSZÚ VESSZŐ jelent meg...

Nincs mit hozzátenni. Aki ÉRZI, az ÉRTI is...

Az EMBERI TERVEK, leginkább az OKKULT SZERVEZKEDÉSEK, évek óta készítik elő a terepet a "nagy beteljesedésre". Azt hiszik, ÚJRA meg tudják ismételni azt, amire EGYSZER kaptak lehetőséget, a kezdéskor: a HYMSÉGI minőség kibontására. Csakhogy ezt "VÉRVONALAK" hatalmi koncentrációjára használták, hogy "teljesítsék a szent parancsot": sokasodjatok és szaporodjatok és hajtsátok uralmatok alá a Földet".
Azt hiszik, ami EGYSZER működött, az működni fog MÁSODSZORRA IS. Működött is, mert megismételték, lehetőleg még aljasabban, még nagyobb kifosztásokkal.
Csakhogy a KET-TŐ-S-ÉG világában mindenből CSAK KETTŐ VAN, így ESÉLYBŐL és LEHETŐSÉGBŐL IS. Harmadszori nekifutás NINCS.
A hatalom, a leuralás még "hírből sem" ismeri a SZER ELEM MÁGIÁJÁT, ami a TEREMTÉS és HELYREÁLLÍTÁS MÁGIÁJA.
A SZER ELEM számára nem létezik semmiféle "földi vérvonal" sem – mert az ÉLET nem a HATALOMBAN teljesedik ki.

A mai "észközök" a SZER ELEMről üzennek, mint a "JÖVŐ JÖVŐ" minőségéről.
Amit jelez a hossú szőlőinda is. "IO" világ elé nézünk, amiben nem lesz "fütykös szakállas" hímségi istenkép, amiben nem lesz az eleve adott bőség kizsákmányolása. Csányi Vilmos mondta, hogy az "ember" az egyetlen teremtmény, aki az EGYÜTTMŰKÖDÉS legkifinomultabb módozataira képes. Tehát? Benne van az EREDENDŐ létminőségben a hatalom és a leuralás és a kifosztás és az ezért való öldöklés?? Egyértelműen nincs.
A hymségről meg csak annyit: ha a világon egyszerre jelentené ki minden nő a világon, hogy márpedig több hymet nem fogad magába, akkor MEGSZŰNNE A HYMSÉG!! Namármost milyen istenminőség az, ami NŐ NÉLKÜL AZONNAL MEGSZŰNIK?? Csakis olyan, ami NEM ISTENI, ami MÁSODLAGOS, ami EGY KIVETÜLÉS, mert TEREMTETT.
A NŐ pedig 5 (!!!) éven belül ÚJRA ön-nemző tud lenni... Ahogy eredetileg is volt...
Az eredendő LETT MI-NŐ-ségében...

"A változás már a küszöbön áll és egy TELJES SZEMLÉLETVÁLTÁST HOZ. NE álld útját a változásoknak, ez ellen a "VILLÁMCSAPÁS" ellen nem lehet és nem kell küzdened. A "Villámlás úrnőjének felbukkanása nagy dolgok ELŐHÍRNŐKE"...
(A Rejtett Birodalmak Bölcsessége kártyacsomagból).