2024-09-10

                                MOTTÓ: "ÚJ-S-ÁG"... 

(Hosszú lesz)...

A tegnap emlegetett változást, mint "ÚJ-s-ÁG"-at, ki mennyire érezhette meg?
Nem tudom.
Egyelőre az időjárásban volt ez az "újság" tettenérhető, hisz a majdnem két hónapig tartó "napégés" és szárazság után megérkezett a minden port elmosó LÉ és vele együtt a "feloldás", az enyh.
Ahogy este elnéztem az Időkép térképén, már az egész országra kiterjedt – remélem, ma reggelre mindenki kapott a frissítő "ÁT-mosásból"..
Mivel tegnap reggel nekem, saját magamnak is a GÓLYA lapja érkezett, ami ugyancsak az ÚJULÁS szimbóluma, úgy véltem, nem csak az esőről üzen a megújulás – pontosabban az eső csak egy, most kivételesen tényleges egybeesése a "magasabb" síkú váltással...
Ezt igazolja, hogy mára már derül az ég – de a VÁLTÁS ÜZENETE még mindig a "levegőben van".
Igazából már hetek óta...
Olyan, mintha a "VÁLTÁS" nevű vonaton ülnénk, mely változó terepen visz bennünket át és különböző állomásokon áll meg, ahol vannak, akik kiszállnak mellőlünk és vannak, akik beszállnak hozzánk. Aztán haladunk tovább... Van, aki a vonat ELEJÉN ül, aki látja az egész utat, van, aki a közepén ül és némi fáziskéséssel éli meg mindazt, amit a vonat elején ülő, és van, aki az utolsó vagonokban ücsörög és csak a HÁTRAHAGYOTT látványból érzékeli, milyen terepen is halad(t) el a vonat, kik maradtak el és le...

Már sokszor beszéltünk a "MAG"-váltásról.
No, meg arról is, hogy már annyira szembejön velünk, úton-útfélen, ez a "mag"-téma, hogy lassan hányigerünk lesz tőle. Miért? Mert "DIVAT" lett ezt emlegetni, erről beszélni, mert annyira "spiri" - ugyanakkor 10-ből 9-en meg se tudják ugatni, hogy mit jelent VALÓBAN a MAG és miért beszélünk ENNEK a fordulatáról!!
A MAG-ságot legtöbben a "magyarsággal" kötik össze – ami így, ebben a fogalmi meghatározásban egyszerűen NEM LÉTEZŐ. Mert NINCS olyan, hogy "magyarság".
Van aki, a "MAG-TUDATtal" köti össze, mondván, hogy a magyar nép az, aki őrzi az eredeti "Boldogasszony-tudatot". De MI ez a "Boldogasszony-tudat"? KI az a Boldogasszony?? Ráadásul "NAPBA ÖLTÖZÖTTen"??
Nos, ezt 10-ből 9-en megint csak nem tudnák elmagyarázni. És miért nem? Mert nem ÉRTIK saját nyelvüket. Ezért SINCS olyan, hogy "magyarság".
Hivatkoznak még az EREDET-TÖRTÉNET-re, ami ugye eltér az egyházi tanoktól. Igen. Viszont ahol NIMRÓD APÁNK számít "gyök"-nek, gyökérnek – ott már nagy a baj, ott már RÉGEN NEM a MAGEMLÉKEZETRŐL van szó, hanem a TORZÍTÁS ŐRZÉSÉRŐL.

Mi akkor a MAG?
Vagy inkább "MAK", hisz a K és G zöngétlen-zöngés párosok.
A "MAK" (nem két k-val, mert az már a KET-TŐS "nap-FÉNYES" minőség) = M-ind-ÉN-s-ÉG A-karata.
MI
MIND
ÉN
ÉG
AKARAT
Az "M", pontosabban az "EM" (mert E és M összetartoznak) az az ALAPZÖNGE, ami itt "BE-HANG-Olja a TERET".
E-M-AN-U-EL.
Ő NEM JÉZUS – mindazonáltal Jézus másképp leírva, mint "IO-SZUSZ" – már lehet egyenlő E-M-AN-U-EL-lel, mivel a "szusz" vagy "sus" az a "LÉ-G"- ami mindent áramoltat, mozgat, amit be-és kiszuszogunk. A "szusz" tart minket ÉLET-ben a LÉ-ben...
Ki az, aki "szuszog"?
Hát ki más, mint "ÉN".
Ki az az "ÉN"?
A "NÉ-M".
És máris a N-EM-nél vagyunk.
De ez "N-EM" NEM A TAGADÁS szava, mert az "EM" gyök, vagy rag, vagy HANG-ZÓ mindig az "ÉN"-hez kapcsolódó. "ÉN-EM, TER-EM, KÉR-EM, FEJ-EM...stb.."
Akkor viszont KI AZ, aki TAGADÁSBA KER-ült?
"ÉN".
És senki más...
Tehát ahogy nincs rajtunk kívül álló isten, úgy nincs rajtunk kívül álló gonosz.
Az ÉN az, aki FEL-ÉL-ŐS, vagy FEL-ÉL-ŐTLEN, azaz TAGADÓ, azaz NEM-es, a benne élő N-EM-mel SZEM-befordulva. Itt lép be a "MAG-SZEM", ami már az ELMÉhez lesz köthető, a kivetüléshez az eredendő "EM-AN-U-EL" helyett..

Akkor ki az E-M-AN-U-EL?
Mivel az "U"-hang a SZÍV rezgésszámával azonos, ezért lefordítva az E-M-AN-U-EL-t nem más, mint az "ÉN SZÍVÉBEN ÉLŐ NÉ".
Ez a MAK vagy MAG.

Az "EM-BŐR" SZÍV-terében van az a MAG-NE-ses, MAG-NŐS, MAG-ŐSi rezgés, mint ALAP-HANG-zó, ami az a LÉT-INFORMÁCIÓ, amely minden EMBER SAJÁT EREDET-REZGÉSE.
Ez az "ŐS SEJT" információ, melyet a szív, mint az ELSŐ SZERV VISZ, minden további SEJT ELEM-hez, felépítve az egész SZERV-ezetet.

Tehát MAG=MÁGNESES ERŐTÉR.
MAG=NŐ.
MAG=ÉN.

De a MAG=MÁG-IA (is).
Az "IA" végződésről Jásdi-Kiss Imre beszélt, hogy az a KITERJEDÉS ragja.
Tehát?
Minden ember mágneses ERŐTERE a SZÍV-TERE, ami kb 60-70 cm, ami a "privát szféra", ahova nem engedünk be bárkit. Ez az ÉN TERE. A "TEREM". Ennek "BÚRÁJA" a HATÁRA. Mint a BURKA, amit a NŐ-kre aggatnak..
A HATÁR az az ÖN VÉD ELEM, ami nem engedi az ÖSSZEMOSÓDÁST, hisz minden ÉN ÖN ÁLL-LÓ...
(És ami ÁLL-Ó, az mát ÁLLATi, az már "LÓ", az már a MEGÉRKEZETTSÉG jelölője, aminek száma a 9. Viszont a 9=1, ezért a LÓ a "ME-N", a M-ÉN, a ME-NŐ ÉN.... A SZÁRNYAS MÉN jelkép pedig a mindkét síkon (LE-vegő és SZÁRAZ FÖLD) ÉL-ni képes ME-NŐ ÉN...)

Melyik szám tartozik a mágiához? És minek a jele?
Az 5-ös szám, melyet az 5-ágú csillaggal jelölünk.
De KI az 5-ágú csillag?
MAG-a az EMBER.
És ebben az 5-ágú csillagban van egy KICSI CSILLAG, ami nem más, mint a MAG, mely a MAK rezgését TÁR-olja a TÉR-ben...
Jól mutatva, hogy az 5 az AZ EGYETLEN PÁRATLAN SZÁM, MELY ÖNMAGÁVAL KETTŐZVE EGY.
(Így lesz az 5=1, de mivel az 1=9-el, ezért 5=1=9... Na, EZ A VALÓDI SZÁM-MISZTIKA, amit a SZÁMON kiejtve kell SZÁM-ba venni!!)

Melyik bolygó írja le az 5-ágú csillag útját?
Az EST-HAJNAL-csillag, a VÉNUSZ bolygó.
Tehát "KI" az 5, a MAG, a MÁGIA csillaga?
A VÉNUSZ, a VÉN ŐS, a TEREMT-NŐ MAGA!
Mi a JELE a Vénusznak? A kör és alatta a kereszt.
Mi a JELE a Földnek? A kör és felette a kereszt.
Egymásnak TÜKREI.
Az egyik az EREDŐ, a másik TŰ-KÖR...
Hogyan nevezik a Vénuszt még? PÁSZTOR csillagnak.
Mit csinál a pásztor? ŐR-iz.
Kiket neveznek ŐR-zőknek?
A MAG-tudattal, a VÉN-ŐSI EREDET EMLÉKEZETÉVEL LÉTEZŐKET. A sumerok "ISTENEK"-nek nevezték az ŐR-öket, ŐR-zőket...

Akkor kik azok, akik a TŰ-KÖR-ben a Földön, VÉN ŐSI, TEREMT-NŐ-i emlékezettel, a MAG TUDATÁVAL ITT ÉLNEK?
Az ÉN TUDATTAL RENDELKEZŐ ŐRZŐK.

Az Ő ÉBREDÉSÜKET JELENTI a MAG MEGVÁLTÁSA, a "HAZA-TALÁLÁS, a KI-LÉPÉS a földi "emberi" KAR-makörből, a TEREMTETTEK, az ÜRESEK világába belealudt "Csipkerózsika" álomból...

A TEREMTETT, MÁSODlagos embernek, aki MAG-ában soha nem tudott létezni, mivel nem "MAGÁN-HANGZÓs, hisz nincs "LETT" MAG-tudata, nincs EM-LÉ-ÉK-ezete, ezért csak "MÁSSAL TUD HANGZANI" - mindig a MAG-osok tartották a TERET és ADTÁK A TUDÁST. De soha nem tudták a TEREMTETT emberi tudatminőséget megváltoztatni, mert ugye a "törpék a törpékért élnek" és a "Mássalhangzóknak" mindig kellett a "MÁS", akivel "együtt tud zengeni". Nekik kell a vallás, a hit, az eszme, az ideológia, mint összetartó erő.
Ilyen a MAG-osnak SOHA nem kellett és ma sem kell..

A fentiek TÜK-rében ugye ÉRTJÜK és ÉREZZÜK már, hogy miért HOSSZADALMAS a VÁLTÁS, az ÚJULÁS folyamata, hogy miért nem lehet EGY-SZER-re "ÁT-ÉG"-ni és mit jelent valójában az "ÁT-ÉG"-és, amikor ÉG-ÉN-ÁT lehet "HAZA-TALÁLNI a VÉN ŐSI EREDET"-be...

Égi ÉN = CSI-LLAG-LÉ-Ény.
Ő a "LETT", aki soha nem TEREMTETT, csak ő TEREMTETT...

A mai penzumban a "PÁNCÉL"-ról van még szó, azaz a "HAT-ÁR"-okról.
Kihez tartozik a 6-os szám?
A Vénuszhoz.
Miért?
Mert a 6-szög, mint a méhsejt forma, az ÉLET MAG-formája, amiben KI-s-CSI-L-ag KI-CSI-RA-zik, azaz TESTET ölt, azaz elindul a "RA", a FÉNy útján a CSI-L-Ag...
Minden kis méhsejt HATÁROS. Egyik sem olvad össze a mássikkal – mégis EGYÜTT vannak, egy NAGY EGYSÉGBEN. Sok kicsi MAG, sok ki(s)-CSI-ra, amely ÖN-ÁLLÓ.
A ki-FEJ-lett életben is erre kell emlékezni: eredendően ELEVE MINDENKI HAT-ÁR-OS!!
Akkor miért is kell bárki MÁSSAL "összeolvadni"?? Miért kell bárkit "MAG-OM-ba" engedni?
Eleve lehetetlen, ilyen NINCS!!!
Aki erre buzdít, az HAZUDIK, TORZÍT, CSAL, MEG-TÉV-eszt és MEGRONT!

A "MAG"-osok feladata a földi síkon a MEG-TÉVESZT-és MEGAKADÁLYOZÁSA, a HATÁR-ok fenntartása és megtartása.
Jómagam is MOST értem meg (mert megértem 😉 ), hogy 2015-ben miért jött nekem az első migrincsinvázió kapcsán, hogy "It's not your business". Így, angolul.
Mert ezzel az invázióval TÉNYLEGESEN NINCS DOLGUNK!!!
A mi dolgunk a "HAT-ÁR-VÉDELEM" TEN-MAG-unk érdekében.
Úgy BENT, mint KINT.
A MAG-LÉT megmutatása és annak EMLÉKEZETÉNEK FELTÁRÁSA, mert a MAG-ban van a CSI-L-ag CSI-rája, mely ÉL-etre k-ÉL!! Bent IS és KINT IS!

Most már azt a LÁTÁSOMAT is ÉRTEM, hogy Magyarország SÉRTETLEN MARAD, minden áramlat vagy felette, vagy alatta halad el.
Sőt azt is, amikor egész Európa megtisztulása INNEN INDUL EL ÚGY, hogy egy fénycsóva kilövell, áttörve a sötétszürke fellegeket odafent összekapcsolódik egy csillaggal, majd immár KÉT FÉNYCSÓVA tér vissza, melyek szétoszlatják az összes sötét trutyit és felhőt Európa felett és minden CSUPA ZÖLD LESZ.
Mit jelképez a ZÖLD SZÍN? A MAG ÉLETREKELÉSÉT, a NŐ-vekedést.. A "IO"-t!!
Bent IS és KINT IS...

De addig is a MAG-osoknak meg kell TART-ANI(U) a HAT-ÁR-ait!
Ez ÍGY IS LESZ, míg minden MAG ÁT nem ÉG....