2024-09-11

                                         MOTTÓ: "11"... 

Ma a "11"-es szám érkezett az "észközök"-ben is, így adja magát a szám, hogy vele kell foglalkozni. Még akkor is, ha néhány nappal ezelőtt már téma volt...

Nem tudom a 11 kapcsán megállni, hogy ne hangsúlyozzam újra és újra, hogy NEM A TUDAT FORRADALMÁNAK A SZÁMA, mondjon bárki bármit, illetve NE MONDJON bárki bármit, aki NEM ÉRTI A SZÁMOK JELENTÉSÉT!!! Így lehet OSTOBASÁGOKAT elterjeszteni és beültetni a fülbe, mely aztán úgy kezd dolgozni, mint a  fülbemászó, vagy mint a rágalom.. Donizetti Sevillai borbélyának rágalomáriáját érdemes meghallgatni, és nem csak a zene kedvéért, hanem a szövegért is. Zseniális...

Ha már 11 és ha már 9.11 (milyen érdekes, hogy épp az ŐSZ HAJ száma a hajfestésben) – óhatatlanul feljön az IKER-tornyok berobbantásának története 2001-ből, ami engem számmisztikai szempontból érdekel, mivel visszaadja az egész megrendezett történés OKKULT HÁTTERÉT. Pontosabban a számok igazolják az okkult hátteret és a szándékosságot, az előre megszervezettséget - természetesen nem az arab terroristák részéről...

Először is a 11 az IKREK szimboluma, hisz KÉT EGY... Két torony, melyek EGY tőből erednek...
Másodjára a 9 a "vég", a beteljesedés száma.
Harmadszorra 2001+9+11= 23.
És itt a 23 az "IGAZI" varázsszám", mivel az okkultisták a PUSZTÍTÁS számának tekintik.
Hogy milyen indíttatásból, azt egyszerűen nem tudom elképzelni!!
Éppígy nem tudom megérteni, miként lett a 13 a "HALÁL" száma, hacsak nem azért, mert KIÜTI a HAMIS 12-es rendszert. Semmi más alapja nem lehet.
A 22-nél tudható, hogy egy "rejtett 1", mert számainak összege 253, ami = 1, ezért áll a Tarot 22 lapból.  (Megjegyzem olyan, hogy "0" NINCS!!! Ezért marhaság a "Bolond" lapjának "0-22" jelölése!!) Ha a 22-höz hozzáadjuk a 23-at, akkor 276-ot kapunk, ami 15 és ami 4.
Na.. így már érthető valamelyest, mitől lett a 23 a "pusztítás" száma, hisz a Tarot meghamisítóinak, OKKULT aljasságának mélypontja épp a 15-ös szám "elkárhoztatása" és "sátáninak", ördöginek való titulása!!!! Hol? A 4-ben, az ANYAG-ban, ahol ANYA nélkül egyébként meg NINCS LÉTEZÉS!!!
Mindent KÁRHOZATRA vesznek, ami TISZTA, EREDENDŐ, NŐI...
Huh... ilyenkor tudnék ütni is...
Legelsőnek "SAR-ASTRO"-t a Varázsfuvolából, aki tökéletesen megtestesíti ezt az egész ALJAS OKKULT PRAKTIKÁT, annak folyamatát, miként húzza le és formálja át a maga "Főpapi" képére az EREDENDŐ TISZTA, MAGOS-ágos és "IO" TUDÁST SUNYI, aljas módon és jelzi ezt a Tarotban is, az 5-ös szám kisajátításával!!! Bár, ha több ezer éven keresztül el lehetett hitetni, épp ilyen "SAR ASTRO"-k által, hogy egy szakállas hymség az "isten", akit "IMÁDNI" KELLETT" - akkor bármit el lehet hitetni. 
Kiegészítve azzal, hogy hozzáteszik: a nők soha nem tudnak megvilágosodni!
Hát ja. Valóban. Mert MÁR BENNÜK VAN!!!
És ha már Tarot, akkor a FŐPAPNŐ a 2-es számhoz tartozik, a 2 pedig a KÉT TŐ, ami EGY.
(Nincs kérdésem :) :) )....
Így derül ki mindig a TISZTA-s-ÁG - persze csak akkor, ha valaki LÁTJA és ÉRTI, hogy MI az EREDET és MI a MÁSOLAT...

Most a 15-ös számot nem bontanám ki, tegnap az 5 amúgy is terítékre került, az 1-et meg márt azért ismeri mindenki és ha e két szám eszenciája a 6, az életCSÍ-ra, a VÉNUSZ száma, akitől az EMBER ERED – akkor meg nem is kell csodálkozni, hogy a TISZTA MAG-tudatot váltották át "ördögivé" az okkult praxisok működtetői. 
De itt jön be a magyar nyelv, amit SOHA NEM LEHET ÁTVERNI: ŐR-DUG. Magyarul? Az ŐRZŐ, aki "DUG", aki REJT... Az Őrző pedig ki? A PÁSZTOR.. A pásztor pedig KI? A Vénusz.
Ennyi :)...

Tökéletes bizonysága a nyelvünk annak, hogy hiába akarnak "gonosz", "sátáni", "luciferi" minőségeket ráaggatni a TISZTA számokra, egyszerűen LEHETETLEN, mert az EREDENDŐ SZAVAK eredendő TÖLTETÉT NEM LEHET ÁTÍRNI!
PONT.
És ahogy tegnap írtam: minden az EGY ÉN-ben jelenik meg. A tisztaság, a felelősség és ennek megtagadása is. Mindenki saját maga dönt, melyik irányt választja (bár, aki "magos" annak ez nem lehet választási lehetőség).

Tehát 11.
Ez az EGy-EGY. Ami két (db) EGY TŐ. Tehát KET-TŐ. KÉT TŐ.
Egy és EGY.
Van köztük bárminemű különbség?
NINCS.
Az egyik az EGY, a MÁSIK a MÁS.
Egy és MÁS.
Egyik és a MÁSIK. Ez KÉT SÍK.
Mi van közöttük? EGY-ÉN-RANG-úság. Mert ők "EGYEK".
Koppant a tantusz??
Nos, ha az EGYik ÖSSZE-Fog a MÁSikkal, akik éppolyan EGY, mert ők EGYEK, abból mi származik?
ERŐ.
TETT-ERŐ. TEREM-TŐ. Hisz az EGY= EGY ÉN.

Mint látható, a TEREMTÉSBEN sehol nincs ALÁ-FÖLÉ-rendeltség – csakis EGy-ÉN-rangúság.
Csak NEM ÚGY, ahogy a kommunista meg a proli és a liberálbolsevik ideológia azt prezentálja!!!!
Attól, hogy valaki TÖBBRE KÉP-es, TÖBB FELADAT is hárul rá. És nem jelenti azt, hogy aki KEVESEBBRE KÉPES, azt leuralja.
Mindenki a MAGA területén a LEGJOBB. És nem a MÁSIKÉN.
Ezt kellene végre tudomásul venni, hisz az élet ALAPVETŐ MŰKÖDÉSE az (lenne), hogy mindenki a SAJÁT LEGMAGASABB TUDÁSA, LEGTISZTÁBB SZÁNDÉKA szerint hozza ki magából azt, ami benne van, a LEGJOBB MINŐSÉGBEN.
És ha mindenki azt tenné, amiben a maga területén a legjobb, ÖSSZEFOGÁSBAN és EGYÜTTMŰKÖDÉSBEN – akkor a VILÁGBAN REND LENNE.
De lesz is...
Csak előbb MAG-unkban kell rendet tenni, az EGY ÉN-ben és nem a MÁSIK-ban...

Mindig mondom: a SORSÚT ADOTT.
A SORS-ÚT most mindenkinek a TEN-MAG-(j)-ára ÉBREDÉS. "Letelt a 100 év" – immár ideje ébrednie Csipkerózsikának és minden vele egyívásúnak...
Az ÉBREDÉS azonban BENT INDUL ÚTJÁRA. Nincs külső ébredés belső nélkül.
Az ÉBREDÉS velejárója az is, hogy CSAK ANNAK adjunk HITELT, ami és aki HITELES.
Ahol ÉREZZÜK az EGy-be-CSENG-ést...
Hisz SZÍV a SZÍVvel tud kapcsolódni.. MAG a MAG-gal...
Ez lesz aztán a MAG feltámadása...