2024-09-13

                                         MOTTÓ: "12+1"

Ma minden "észközöm" a 12-ről szól – épp 13-án. Plusz a "SKORPIÓRÓL", ami meg egy "haláli jel", akárcsak a 13. Újra "színre lépett" melléjük a Jupiter is, tehát van mit megint újra rendbe tenni!

Nem kicsit – nagyon!

Bár megkaptam már, hogy "mindig ugyanazt mondom" – de vajon miért is mondom mindig ugyanazt? Mert még mindig nem esett le a tantusz! Egyébként meg lehet, hogy ugyanazt mondom, de mindig másképp. Ezért nem tudok könyvet se írni, mert mire leírnám, már átírnám. Ugyanakkor lehet, hogy épp az "x"-edszerre, de máskép(p) elmondott összefüggés fog koppanni, épp annak következtében, hogy másképp hangzott...

Tegnap elém sodort a yt az ajánlásaiban egy videot a Szaturnuszról és Lucifer fekete kövéről. Letöltöttem és vinni fogom minden tanfolyamra ELRETTENTŐ PÉLDÁNAK, miként működik egy TELJESEN TISZTA ÉS EGYÉRTELMŰ TEREMTÉS totális átforgatása és átpolarizálása – aminek egyébként a 12-es számrendszer a tökéletes kivetülése.
Miért is?
"VOLTAM EGY ÉS LETTEM KET-TŐ".... Tehát a 12 a HASÍTÁS száma. Eszenciája a 3, a HARMONIZÁLÁS, mert ha valaki RÁÉBRED, hogy minden HASÍTÁS csak látszólagos, mert alapvetően minden EGY-BŐL ERED-Ő – akkor "FELÉBREDVE ÚJRA EGY LESZ" és így lesz, hogy a 3=1. (Természetesen nem matematikailag).
A 12-höz nem véletlenül társul az "AKASZTOTT" lapja a Tarotban, (10-től nem tudták átpolarizálni).
Az "Akasztott" csak fél lábbal lóg FEJJEL LEFELÉ a kereszten, tehát, BÁRMIKOR KI TUD SZABADULNI ebből a pozícióból – ha AKAR. Ha RÁÉBREDT, hogy neki így nem jó... A LEHETŐSÉG a TETThez ADOTT. A DÖNTÉS az EGY-ÉN-é....

A 12 inverze a 21, mely nem véletlenül a "VILÁG", a "FELTÁMADÁS" lapja – hisz ez maga az EGY-s-ÉG-be TÉR-és a TÉR-ben, mely visszavisz a "MAG"-hoz, az EREDETHEZ. Ez aztán a 'MAG-valósult' HARMONIA....

De mitől lett a 13 a "HALÁL" száma?
Hát pont attól, hogy "lezárja" a 12-es rendszert. Miért? Mert ha a számokat 1-től 12-ig összeadjuk 78-at kapunk, ami 15 és ami 6. Tehát, elmondhatjuk, hogy a TORZÍTÁS "eszenciája" is nem más, mint az EREDENDŐ TEREMTÉS. Azaz, a TORZÍTÁS is az EGY-ÉN RÉSZE.
Tehát HOL VAN a "FEJRÁLLÁS"? A TAGADÁS? A "NEM"-esdés? A "Mag-MEG-HASADÁS"??
Csakis BENT, az "ÉN"-ben – és NEM RAJTA KÍVÜL!!!!
NINCS hát KÜLSŐ GONOSZ és SÁTÁN és LUCIFER – ez mindenkiben MAGÁBAN DŐL EL: FÉL ELEMként fog működni, "hasítottan", KET-TŐS-égben, félelemben, vagy MEGMARAD EGY-ségben TEN-MAG-ával??
De ha "meg is hasad", elvesztve KÖZ-ÉP-ségét (hisz a 12-nek nincs MAG-ja, nincs közepe), akkor is ha "EGY-gyel" tovább lép, ha CSAK 1 LÉPÉST is TESZ, máris MAG-ára találhat! Hogyan?
Hát úgy, hogy ha a 78-hoz hozzáadjuk a 13-at, 91-et kapunk.
9+1=10=1
9 a teljesség száma, a feloldásé, a "Semmié" – az 1 pedig az ÚJ kezdeté, a "Mindenségé"...
És a "Kör bezárult". Hol? A TÉR-ben. Hisz a 13 közepe a 7, a 7 közepe a 4. 
A FÖLD a Naptól a 4-ig bolygó, a Plútótól (kintről befelé számítva) a 7-ik. 
A Föld pedig mi? A FÉNY (7) és az ANYAG (4) HELYE, mely egy ZÁRT "TÉR". Ezért van "BÚRÁJA A TÉR"-nek, ami a "TEREM BÚRÁJA". Igen ám, de a "TEREM", kinek a TERE? Benne van az egyesszám első személy birtokosa: tehát az "ÉN TEREM"-é!!!
Ergo: van az "ÉN"-en kívül MÁS IS???
NINCS. 
Mert MIND-ÉN az ÉN-ben, az ÉN-ből nyílvánul meg és ki.... Ezért LÁT-szat minden, ami KINT van....

A szám-OK-ra visszatérve: a 13 után a 14 már egy olyan minőség, mikor az "1 én" maga formálja a MAG-a TERÉT, hisz már "MAG-ához TÉRT a TÉR-ben"... Igazából itt indul a "második esély", amit emlegetni szoktam..

És ha már ismétlem önmagamat: nem győzöm elégszer és újra és újra elmondani, hogy "hülyebiztosra vagyunk tervezve", hogy mindig minden az orrunk előtt van, azért, hogy EMLÉKEZZÜNK! 
Ez a "hülyebiztosság" pedig a TESTÜNKRE van írva, mert ugye SZÁM-olni a kezünkkel (meg a lábunkkal) szoktunk. Ha valaki IGAZÁN ÉRZI és ÉRTI a számokat (és bónuszként még magyarul is beszél), akkor nincs az az "isten", aki át tudná verni és hamis képekkel, ideológiákkal, eszmékkel, tanokkal meg tudná TÉV-ÉSZ-teni...
TEGYÜNK hát IGAZSÁGOT a TISZTA IGAZ szerint – melyet magyarázni megint csak nem lehet, valaki VAGY ÉRZI – vagy csak "TÖR-v-ÉN"-es...

A "SKORPIÓ" jele ugyanúgy NEM A HALÁL jelképe, ahogy a 13-as szám sem az!
Ellenkezőleg! Mindegyik az ÚJ ÉLET "startpontja", hisz télen a skorpió, a 8-as szám idejét éljük, amikor a M-ÉJ-s-ÉG-ből megszületik az új NAP-ÉV és lesz aztán a 9-ből egy 1-es, hisz a "KET-TŐ = EGY"..

Mint látható, megint a FELTÁMADÁSról, megint az ÚJ LÉT-ről érkezett üzenet - ahogy hetek óta is, csak hol erősebb, hol gyengébb mértékben. 
Ahogy látom-olvasom a visszajelzéseket, nagy intenzitású belső ÁTÉLÉSEK, MAG-unkra ébredések, szavakba nehezen önthető "át-égések", "aha-élmények" történnek mostanság. Velem is, bennem is.
Én nagyon ÉL-vezem, és alig várom az ilyen "feltámadó" napokat, hisz ahogy beljebb, úgy feljebb, egyre tisztábban, egyre stabilabb EGy-s-ÉG-ben... 
ISTENI!!