2024-09-14

                                    MOTTÓ: "8=KERESZT" 

Hú... a mai észközök pont kapóra jönnek nekem ahhoz a videohoz, amit a tegnapi Rituáléban emlegettem, mint elrettentő példát a "szaturnuszról"....

Mert mit mondott a video készítője? Amitől "kisült az agyam"? Hogy a "kocka BEZÁRJA az elmét, a kereszt pedig a PROGRAMOZHATÓ ELME jelképe"...
Az, hogy az illető ilyen badarságokat állít, egy dolog. A baj az, hogy majdnem 10 ezren megtekintették már és vannak, akik MEG is KÖSZÖNIK ezt a felvilágosítást, hogy aztán minél előbb tovább tudják adni a "tutit"!! Mert ez az ideológia (David Icke-nak is köszönhetően) terjed mint a pernye...
Katasztrófa!!!
Miért vevők az emberek a HÜLYESÉGRE – és nem a TISZTA TUDÁSRA?
A kérdés csak költői természetesen...

Amit mi itt tehetünk, hogy legalább mi legyünk TISZTÁBAN a szimbólumokkal, jelekkel – ha már mára a "KERESZT" lapja érkezett, meg a 8-as szám hozzá, Uranával és a MÉRLEG jelével...

A KERESZT és a 8-as szám, minő "véletlenül", szorosan össze is fonódnak.
Miből jön létre a "jézusi kereszt"?
A KOCKÁBÓL.
Mit mond az említett video készítője? Hogy a kocka LUCIFERHEZ tartozik.
Nos igen, csak NEM ÚGY, ahogy elhangzik.
Miért?
Mert Satana, akihez VALÓBAN a "KOCKA" és a "KERESZT" tartozik, ki is valójában?
ÁT-JÁRÓ.
"MA-AT" az egyiptomiak nyelvén.
Mi a "MA"? Lehet az IDŐ kapuja (de idő nincs, csak idő-ÉRZET), helyette viszont van a "M-ind-ÉN-s-ÉG A-karata".
Mi az "AT"? Egyértelműen az "ÁT"...
Tehát KAPU, ÁT-JÁRÓ, amin keresztül a MINDENSÉG/MIND-ÉN-s-ÉG AKARATA megnyílvánul.
Milyen formában? A FÉNY formájában.
Ki a FÉNY? LUCIFER. A NAP. ÉS JÉZUS IS.
A Fény világa milyen? TEREMTETT. Mert van HAT-ÁRA. Ami 6-áros, az nem VÉG-TELEN...
Minek a kivetülése a 6?
A 8-nak. A KOCKÁNAK.
Mit szoktunk mondani a kockára? Azt, hogy "A KOCKA EL VAN VETVE". Mit jelent ez?
Azt, hogy a KOCKA=SORS, ami TEREMTETT, tehát MEGÍRT, azaz KÉSZEN VAN. "VAN".
Nem volt és lesz, mindig "csak" VAN.Hány CSÚCSA van a kockának? 8.
Ha a "mágikus", 9 számot tartalmazó négyzetbe belerajzolom az oszlopokat és sorokat és átlókat, pontosan megkapom a 8 SZIRMÚ VIR/LÁGOT, mely az "ÉN" virága, hisz a 9 szám az "ÉN" minőségét írja le. Az ÉN VILÁGA egy 8 szirmú VIRÁG, mely a M-indenség A-karatából megnyílvánul itt a Földön, a Fény KERETEI között, az ANYAG-ban az ANYA által.
A megnyílvánulás = a KERESZT = KÖR-T-FA, ami nem más, mint az EMBERI ÉLETFA, maga az EMBER! (és nem az "elme programozásának jele"! Agyrém!!)A KERESZT ÚT az a SORS-ÚT, az az "ÉLET-FA", amin LE-ME-gyünk és amin F-EL-ME-gyünk, mégpedig a SZER ELEM ENERGETIKÁJÁBAN, hisz az ÉLET-FA csak ebben LÉTEZŐ.
A KERESZT ÚT közepe a "KÚT", a "FORRÁS", a "metszéspont", mely a SZÍV-TERE.
A felső része a "FŐ-HAJ-Ó". Hisz ott a FŐ, a HAJ, mely "bárkaként" el-HAJ-ózik, hisz ott van a szellemi átfordulás, de csakis SZÍV TERÉN KERESZT-ÜL.
Ha valaki össze tudja kötni a "SZÍV-AGYAT" az "ELME ELEMÉVEL", akkor tud ÁT-LÉ-ÉN(y)-ÉG-ülni – ahogy azt Jézus is példázta. Az az IGAZI FELTÁMADÁS, mert akkor válik az ember "égi" minős-ÉG-űvé, a KI-VETÜL-éséből, ami a "T(ü)-KÖR-KÉP"-e...

De ugyanezt képviseli a 8-as szám is, hisz annak is van egy KÖZ-ÉPE, egy METSZÉSPONTJA, ami a MAG átfordulása. Egyik tartományból a másikba. A MÉRLEG két SERPENYŐJE, "MA-AT" szimboluma.
Ha EGY-ÉN-SÚLY van, akkor EGY-ÉN-Es az ÚT és nincs görbület (lsd a "mérleg" jelét), nincs TÉV-EL-y-gés... (Épp 8 fokot mutat a hőmérő..)

A mai nap a FELISMERÉSEK napja lehet. Olyan felismeréseké, amelyek HELYÉRE teszik bennünk a dolgokat. Kiemel a TÉVELYGÉSBŐL, a TÉVUTAK járásából, legyen az szellemi vagy fizikai síkú.
Ráébreszt(het) arra, hogy "don't fos", mert nincs olyan a létezésben, hogy "nincs". Hogy kár bármin is parázni és aggódni, mert mindig minden megoldódik, nincs olyan, hogy bármi is ne oldódna meg!!!
Mindig beérkezik a SEGÍTSÉG, hisz sohasem vagyunk EGYED-ként EGYEDÜL egy olyan világban, amely a "TE és ÉN" KET-TŐ-s-Égében működik.
Egyedül a megoldás hogyanja és gyorsasága múlik rajtunk, mert ha TELJES NYUGALOMBAN létezünk, egy "MAGOS" tartományban, akkor ONNAN-ABBAN fogjuk a megoldásokat MAG-unkhoz vonzani.

Jut eszembe: itt kell szót ejtsek a "TEREMTÉSRŐL" – amivel a spirimassza mindig eteti a jónépet, hogy itt "BÁRMIT MEGTEREMTHETÜNK", mondván, hogy a "te valóságodat te teremted".
Nos, igen. CSAK NEM ITT!!! ÉS nem így!!! Mert EMBERKÉNT csak MEGÉLNI LEHET a TEREMTETT VALÓSÁGOT!!
Amit itt mi teremtés címszó alatt megtehetünk, és amivel keverik a Sajót a sajgóval, az hogy a SAJÁT TERÜNKBEN, a SAJÁT 6-ÁS-KÖR-ünkben tudunk valamire KI-6-ni, amire nekünk 6-ásunk lehet!
Mire vagyunk HAT-ással? Arra a TÉR-re, ami BEL-őlünk kiindulva HAT-áros – ahogy a fény, az anyag is határos, amiben vagyunk. Magyarul arra, ami a MI SAJÁT MAGNESES REZGÉSTARTOMÁNYUNK, ami MAG-unkból KI-TER-jedő és VELÜNK EGY.
Ha valamit nem akarunk, akkor meg tudjuk "teremteni" azt a helyzetet, hogy ne kelljen megélni.
Mondok egy saját példát: több évvel ezelőtt, amikor tele volt a hócipőm a karácsonyi jövés-menéssel és nem vágytam másra, mint csendre és nyugalomra, december 22-én, a bevásárlás kellős közepén, a "semmiből" elkapott egy vesegörcs, aminek ágybadőlés lett az eredménye. Aztán, amikor december 26-án délután, az egész család elment, úgy múlt el a vesegörcs, ahogy jött. Kipattantam az ágyból és kitakarítottam az egész házat.. Mondanom se kell, azóta se volt vesegörcsöm....
Na: ilyen dolgokat "megteremthetünk" magunknak. De ezek NINCSENEK befolyással a SORSUTUNKRA, a "KERESZT-UTUNKRA", ahogy nincsenek befolyással a külvilág dolgaira sem!
NEM MI VÁLTOZTATJUK meg a külvilágot – ahogy NEM TEREMTÜNK magunknak egy új világot sem. Kint. Azt CSAK MEGÉLNI tudjuk. Viszont e megélésnek a HOGYANJA bármikor szabadon "állítható"... Saját "BE"-LÁTÁS-unk szerint...