2024-09-15

                       MOTTÓ: FÁTYLON INNEN ÉS TÚL... 


A mai nap csupa "mágikus számokból" áll – és ennek megfelelő "véletlenül" a nap rezgése is.
2-4-6-8-9-15-6.... Jó kis sorozat. Gyakorlatilag benne van, ha nem is sorrendben, az egész LÉT-KÓD, hisz az "érkezés" SOR-számai az 1-6-8-2-4-9. A 9 már a KI-ÚT.
Miért maradt ki ebből a sorrendből a 3 és 7?
Mert EBBEN a sorban a 3 az "okosság", a 7 pedig a "művészet", az "illúzió" száma és nincs "közük" magához az ÚTHOZ. Ők a "KÉP"-ességeket KÉP-viselik, a 3 a szellemit, a 7 pedig az érzékelését.
És miért maradt ki az 5?
Azért, mert az egy "külön szám". Hozzá "külön út" vezet, amihez "el kell TUDNI JUTNI"....
De mondom: mindez CSAKIS EBBEN a sorban, az ÉRKEZÉS ÚTJÁNAK értelmezésében ÉRTELMEZHETŐ így. A MÁR MEGÉRKEZETT EMBERI LÉT leírásában más a számok értelme.
És megint más, mikor JELLEMZIK valaki személyiségét.
Ezért UNIVERZÁLIS, azaz EGY-etemleges a számok nyelve, hisz nyelv nélkül is "magyaráznak"...
A magyar nyelv már csak a pont az "i-"re :)

Tegnap a FELISMERÉSEKről volt szó, olyanokról, melyek "ÁT-HÚZ-ós" gondolatok formájában villanthatják fel a VILÁGOSSÁGOT az ÉRTELMÜNKBEN. Persze csak akkor, ha megvan az értelmezéshez már egy ÉRZŐ ALAP, mert csak a kettő EGY-esülése adja a VILÁGOSSÁGOT (a fény fényezése helyett. Itt jegyezném meg, hogy ahol a "sötét és a fény viszonyáról" írnak, úgy, hogy abból mindig a "sötét húzza a rövidebbet", onnan FUTÁS, mert ott a "FÉNYES SÖTÉTSÉG" uralkodik a fejekben!)
Van egy kedves olvasóm, aki nyakig ül a hétköznapok "trottjában", sok ideje nincs a Rituálékat olvasni, de ha igen, akkor meg turbózva, aztán "egyhullámmal" önti a nyakamba a meglátásait. Mindig élmény olvasni őket! Nos, ő pont az a típus – és férfi létére!! -, akinek a Rituálék adják meg a VISSZACSATOLÁST A SAJÁT MEGÉRZÉSEIRE! És ez (nekem) egy nagyon JÓ visszacsatolás!!
Tudom, hogy sok más olvasó is így van ezzel, ezért is "ragadtak be nálam", mert itt kapják meg újra és újra azt a katalizációt, hogy "nem magukban hülyék, hanem van más is rajtuk kívül" 😉😛💙 ....
És amit nem tudnak megfogalmazni, de ÉRZIK, arra itt kapnak "szó-és írásbeli" rábólintást, és így válik KEREK EGÉSSZÉ bennük az ÉRZŐ ÉSZ....

Nem tudom, ki mennyire vette észre, de szó szerint NYOMUL az "ELLENZÉK" a maga ELMÉT ELTÖMŐ propagandáival. Hol azt, miként teremtsünk magunknak más világot, hol a keleti filozófiákat nyomatva, mint az úthenger, hol meg az OKKULT megtévesztéseket, egyiptomi hagyományokat, kultizmusokat, plejádi ígéreteket a feltámasztásra, vagy épp az ANYAGBA merevített múltidézéseket. Ez utóbbiak még rendben is lennének – ha TUDJUK ÉRTELMEZNI a MÖGÖTTES ÖSSZEFÜGGÉSEKET IS, és nem elégszünk meg azzal, hogy látva látjuk, hogy volt sokezer évvel ezelőtt egy nagyon magas ANYAGI ISMERETEKKEL rendelkező KULTÚRA, akik megépítették a piramisokat, az egész Földet behálózó barlangrendszert és sokkal többet tudtak a "TEREM" működéséről, mint ma bárki...
Az "anyag" kutatói azt állítják, hogy e valamikori világ résztvevői még mindig JELEN VANNAK, csak a szemnek nem látható formában. Nos, elvitatni nem akarok semmit és senki megtapasztalását.
DE!!!
Azt azért tudni illik, hogy aki ilyen lényeket ÉRZÉKEL, LÁT és kapcsolatot alakít ki velük, még mindig "CSAK" a TEREM-BURA ALATT VAN!!! Tehát még mindig a "TEREM-TETT TETTETETT" világ részét érzékeli!!!És nem a "TULIPÁNOST", a "NAPON TÚLIT", a "VÉN ŐSIT", az EREDŐT!!!!
Szimbolikával leírva: még mindig a KERESZT SÍKJÁBAN van és nem a TENGELYÉN!!
Ezt azért HANGSÚLYOZOM, mert ugyanúgy "BERAGASZTHATNAK" Csipkerózsika "kastélyába" ezek a tapasztalások, mint bármely filozófia, vagy eszmeiség, vagy vallás!!

Ez a nyomulás NEM VÉLETLEN. Tudható volt előre, hogy így lesz. Csak amikor az ember gyereke beleér a TÉR-ben ebbe a szakaszba, akkor annak MEGÉLÉSE már nem olyan, mint amikor előre hall róla, hogy majd ez "LESZ"...
A "magunkfajták" most visszaszorulnak – mert hiába az érzékelés jó látóképessége, ha az ELME még ÉHES, és még van annyira erős a SZÍV ELLENÉBEN, hogy kiköveteli a maga táplálékát...
A NYOMULÁS pontosan erre játszik rá.
Egyre keskenyebb az a mesgye, ami a "CSÚCS-PONT"-ba visz....
Az út azért keskenyebb, mert olyan, mint a TŰ FOKA. Minden RAKOMÁNYT, RAG/K-ódást, ragaszkodást, ELME-ELEMET ki kell üríteni, hogy át lehessen "csúszni" rajta..
A CSÚCS-ra "ÜRES FEJJEL", de TELE SZÍVVEL lehet csak megérkezni....
A TELE SZÍV ugyanis KÖNNYŰ, ellentétben az ELME TERHÉVEL!! 

A mai napon (is) a FELTÁMADÁS üzenete leng a TÉR-ben, mint egy folyvást lebegő zászló, újabb és újabb kihívásokat, lehetőségeket, válasz-T-ásokat és döntéseket feldobva, hogy "le tudjuk-e ütni" MAG-unknak – vagy hagyjuk magunkat az ELMÉSEK nyomulásával ledönteni a lábunkról.. TARTÁSUNKAT veszítve...
De szerencsére mindig érkezik egy TÁM-ADÁS és nem egy támadás...