2024-09-16

                MOTTÓ: ELRUGASZKODÁS... 

A mai nap kimondottan a lendületé, mint amikor Frédi felkapva a lábait nekiiramodni készül – de még áll! A lendület MÁR ott van és már csak másodperce kérdése, hogy nekifusson... de MÉG nem fut..

A tegnapi és az előző napi "feltámadások" olyan "OK"-okat hoztak, amik rámutathattak arra, hogy hol van még bennünk megrekedés. Vagy egy olyan gondolat, érzés, működés, ami "fogva tart" és újra és újra beleesünk. Nekem is megvan ez a "megrekedés", amikor elvesztem a nyugalmamat. Márpedig gyorsan el tudom veszíteni... És akkor "égetek" (magamat is beleértve.. 😉 ).. Elmében én is ÉRZEM, hogy milyen az az igazi "megtestesült" nyugalom, sőt, sikerrel meg is éltem már – na de MEGTARTANI, mégpedig ÁLLANDÓRA, azon van még mit gyakorolnom...
A kihívás az egészben az, hogy amikor már TUDATOS az ember a gyengéire, akkor el tudja kapni azt a pillanatot a "következő jelenben", amikor ismét belekerül saját önműködő mechanizmusába, és azt tudja mondani, hogy ÁLLJ! NEM ÍGY, hanem most úgy, ahogy "köll!"..

Az "észközeim" azt jelzik, hogy a TÉR-ben "idő és tér EGY-beér" egy KI-és MEG-NYÍL-vánuláshoz.
De a TÉR hol van? A RÉT? Ami a LÉT MAGA?
Evidens, hogy bent, magunkban.
Tehát BENT élhetünk meg megint egy olyan VÁLTÁST, ELRUGASZKODÁST, ami MÉG kell a "felszabadulásunkhoz"..
Természetesen ami BENT, az KINT is alakul, velünk párhuzamosan. Amire mindenki vár már...
Csakhogy IDŐ NINCS - még ha azt is mondtam, hogy "idő és tér EGy-beér", de ha meg EGY-beÉR-nek akkor igazából csak EGY VAN – az meg a TÉR, amiben minden ADOTT. VAN.
Csakhogy mi mikor TÉR-ünk EGY-be a VAN-ságnak azzal a szegmensével, ami az átfordulást hozza – no, arra nincs válasz. Hiába is várunk rá.
IDŐRE nem lehet rákérdezni – mégpedig pont azért, mert NEM LÉTEZŐ FOGALOM.
Csak IDŐÉRZET VAN – az pedig milyen? Teljesen EGY-ÉN-i, mindenkinek MÁS.
Korábban, még a Nibiru 2021-es megjelenése előtt, lehetett IDŐTARTAMRA rákérdezni, hogy ami "jön" az kb mennyi időn belül valósul meg – de azóta már arra sem. Miért? Azért mert a feladat a JELENLÉT. "Légy jelen a jeleknek a jelenben"...
"Légy ÉBER" – és akkor JELEN vagy a pillanatnak a pillanatban...
 
És akkor tudni fogod, mikor kell "nekilódulni"....