2024-09-26

                              MOTTÓ: MEGOLDÁSOK 3.0.... 


Még mindig haladunk tovább a hullámmal – csak megint egy kicsit más árnyalásban...
Most a NEM ÉRTETT és BOSSZANTÓ dolgok ugranak elénk, mintegy rángatva a bajszunkat, hogy nézzünk már egy kicsit jobban a dolgok mögé! Tényleg igyekezzünk meglátni a VALÓDI MOTIVÁCIÓS tényezőket! Mert sokszor nem minden az, aminek látszik... Sőt!

Ez a külvilágban most már egyre jobban ki KELL, hogy verje a szemünket a LÁTSZATOK tombolása!
Jó példákat jelentenek a youtubon mindenféle témában megnézhető-hallható videok garmada.
Nézzük a politikát: mondanak A-t, a következő videoban már ugyanarról B verzióban, aztán jön egy harmadik, amelyik mindegyiknek ellentmond és teljesen másról beszél... De ugyanez jellemző a spiri témákra, az étkezésre, a klímahisztire, a gazdaságra, a gyereknevelésre, oktatásra, generációs problémákra... stb.. stb...
Igazából MINDENRE és BÁRMIRE!
Eleinte nagyon fel tudtam magamat húzni az égbekiáltó ostobaságokon és hülyeségeken, amikből itt is meg-megosztottam elrettentő példákat, hogy LÁSSUK, HOGYAN és MIBEN vezetnek MEG és FÉLRE minket! Mostanra már inkább igyekszem inkább kivonni magamat mindenből, mert látható, hogy "EZEK" teljességgel megváltoztathatlanok. Mondjuk én is, annyi különbséggel, hogy én látom a másikat, miben NEM LÁT, ő viszont meg se szimatolja azt, amiről beszélek. Így aztán természetesen elhallgatok és ráhagyom, remélve, hogy majd csak koppan az a tantusz. De egy biztos: AMÍG NEM VÁLTOZIK MEG 180 fokkal a LÁTÁSMÓDJA, ADDIG NEM FOG egyetlen tantusz sem leesni és "nagyot szólni"!!!
Ez TAPASZTALAT.
Ezért dolgozom azon, hogy beszéljen bárki bármekkora marhaságot, a lényeg az, hogy a HALLGATÓSÁG LÁTÁSMÓDJA álljon a feje tetejéről a TALPÁRA!!
Ez pedig miként lehetséges EGYEDÜL ÉS KiZÁRÓLAG? 
HA ELKEZD A SZÍVÉRE FIGYELNI! Az ÉRZÉKELÉS KIFINOMÍTÁSÁVAL!!!

A világ, amiben élünk, naponta válik egyre zaklatottabbá, mondhatni hülyébbé. Tényleg olyan, mint amikor vadulnak a gyerekek és a "vesztüket érzik" – amíg aztán tényleg valaki meg nem sérül vagy el nem csattan egy átszálló... Szó szerint KISÜL belőlük a feszültség. "KIÉGNEK", aztán elnyugszanak...

Szép lassan teljesedik be és ki, amiről évek óta beszélünk és ami a különböző jóslatokat összeköti és ami Horváth Krisztina írásaiban is visszatérően megjelenik: ez pedig a "NAGY VILLANÁS".
A "Piramisok X aktái" c. sorozat 3-ik részében Gulyás Attila az Orion csillagkép BETELGEUSE csillagához köti, hogy ha az majd "megvillan", olyan világosság lesz a Földön, hogy éjjel is olvasni lehet majd tőle...
Hmm....

Mit mondanak az "előrejelzések"? Aki "KÉSZ", akiben ÉLŐVÉ VÁLIK AZ EMLÉKEZET, azaz "MAG-ához" TÉR, tehát a MAG-NŐS MÁGNESES frekvenciája FEL-HANG-olódik (nem kívülről, mondjuk az "emelkedett mesterek jóvoltából", hanem BENTRŐL, MAGÁTÓL), annak nem lesz problémája az érkező ugyancsak MÁGNESES FREKVENCIÁVAL, annak "töltésével". De akiben csak a FESZÜLTSÉG TOMBOL, az bizony "KI-ÉG" és nem "ÁT-ÉG"...

Tehát: láthatóan NŐ A FESZÜLTSÉG. Nekünk mi a "dógunk"? A MÁGNESES MEZŐBE visszahúzódni, azaz a NYUGALOMBA, a belső CSENDBE.
A világ zajára, annak fokozódására és mindazokra, akik ebben RÉSZESEK, nem tudunk HAT-ÁSSAL lenni. Egyedül SAJÁT MAGUNKRA tudunk hatni, mégpedig úgy, hogy felmérjük: a hallottakon-látottakon tudunk-e változtatni? Ha nem, akkor ENGEDJÜK EL és NE ENGEDJÜK magunkba az információt, hogy bennünk elkezdjen dolgozni. Már csak azért sem, mert nem tudjuk az OKOT, hogy KI és MIÉRT és MILYEN CÉLZATTAL beszél és mutat be/meg bármit is!
Itt van például – amin magam is fennakadtam egy véletlenül meghallott hír okán – a vitnyédi migránskvártély témája. Tényleg az lesz? És miért? És hogyan? Mi a VALÓDI TERV mögötte?
És ez csak egy példa...

Mint tudjuk: "feszültségben NINCS LÉTEZÉS". A szíriuszi üzenet óta már meg is tapasztalhattuk, hogy ez ÍGY VAN. A legutolsó "érthető" üzenet arról szólt, hogy "VISSZA AZ EREDETHEZ", aztán az idén már csak annyi, hogy "ÜZENET": azaz mindenki megkapja a MAG-áét, ha már visszatalált TEN-MAG-ában TEN-MAGA EREDŐJÉHEZ, KÚT-jához, mely maga a KI-ÚT az "emberi lét betekeredéseiből"..

Az idén valóban sok-sok "kis" üzenet érkezik a mindennapokra az "EGY NAGY HULLÁMON" belül, mely nem változik, mely TARTJA az IRÁNYT... Mindig ITT VAN, mindig "kiáraszt", ha a "feszkónak ellen kell tartani".... mégpedig ÉREZHETŐEN.
És ez JÓ.
Nekünk csak rá kell csatlakozni és továbbra is KITARTANI...
Mert a szemnek nem látható tartományban már KÉSZ VAN a VÁLTÁS....

A váltás bekövetkeztéig lesznek még bosszantó helyzeteink, leginkább az értetlenségekből kifolyólag – de ez nekünk JÓ megint, hisz MINDEN ÉRTÜNK ÉS SEMMI ELLENÜNK, CSAK ÉRTENÜNK kell!