2024-09-30

                            MOTTÓ: ÉL-Ő-RE JUTÁS


Ma korábbi Rituálé(k)ból hozok ismétlést, mert egyrészt nem árt, másrészt nem volt időm "aktuálpolitikát" írni... 👉🙃 - ugyanakkor az ELŐRE-JUTÁS és az ÉL-re JUTÁS és az ÉLŐRE JUTÁS mindig és újra AKTÁLIS...

"Magyar nyelv mágiája: az ELŐRE jutás mi?
Nem más, mint amikor ÉL-Ő-re jutunk🙂...
ÉL-jük amit el-ÉR-tünk..
ÉL és ÉR...
Két gyök, melyben mondhatni minden benne van. Ráadásul fordítottan is. Mert az ÉL, ami LÉ, mely el-ÉR mindenhova...
RÉ-V--be jut...
Na, nem is folytatom, mert ezt abbahagyni nem lehet... Olyan, mint egy doppingszer.. vagy inkább, mint egy varázs-SZER, ami aztán SZER-TE-ÁG-azik....és VISZ...
Hova? A SZÍV terébe....mely maga a MÁGIA...

"ÉL-Ő-RE jutás" – azaz MENE-telés...
MENE=ÉNEM...
Tehát kiben van a LE-EN-dület??
KI az, aki ELŐRE JUT?
AZ ÉN-EM....
Ehhez a minőséghez a 3-as szám kapcsolható, de úgy mint 1.
Mikor a 3=1-el..
Mi a 3-as szám titka? Egész létünk RITMUSA, mely a HAR-MO-nia. A REND.
1-2-3... ez NEM SORREND – de LEHET az is.
1-ből lesz KET-TŐ = KET-TŐ-vé válás.
"Voltam EGY, de lettem KET-TŐ. KÉT-s-ÉG-be esve látom magamat, melyből felébredek és ismét EGY VAGY-OK." (Javaslom a Skorpió Akadémia számos videoit).
Amikor felébredek és ismét EGY VAGY-OK, az nem más, mint amikor a KÉT TŐ, a háromszög két szára újra összekapcsolódik és HARMONIÁBA kerülve megérti AZ UTAT, amit bejárt, eljutva (IS)-ten-MAG(j)-ÁHOZ, a "VAGYOK AKI VAGY-OK"-isághoz.

A 3 "bűvös" szám (melyik nem az mondjuk), mert MINDEN erre épül.
Mindennek van KEZDETE-FOLYAMATA és BEFEJEZÉSE.
Ahogy irodalomórán is tanultuk: BEVEZETÉS-TÁRGYALÁS-BEFEJEZÉS.
Van BEFOGADÁS-TÁPLÁLÁS-ELENGEDÉS.
Ez utóbbit pedig a NŐK élik meg, mikor beavatódnak az ANYAI LÉTBE, ami nem más, mint a kozmosz működési LÉ-T-formája, hisz ÉL-"ETET" adnak. Etetnek, táplálnak – majd EL-EN-gednek. Az ÉL-ő ÉN-t (saját) útjára engedik, aki pedig belép ezáltal az "ÁRAMLÁSBA"...
(ÁR=Á-ldott R-ész működtetése, mindaz, ami a VAGY-OK alapja, OK-isága).
Mindez aztán VISSZAFELÉ is érvényes lesz – csak "halmazállapot-váltás" keretében. A "SŰRŰ" áramlásból visszakerülünk a LÉ-G-ibe. Ami LÉ és ÉG is EGY-szerre...

Itt, a KET-TŐS-ÉG
 világában, ahol a 3-asság a MŰKÖDÉS RENDJE (tehát a kettő nem keverhető):
újra kiemelnem: NINCS CSAKRARENDSZER!
Ez egy TÉV-TAN, amit megint nem véletlenül tolnak le a torkunkon.
JÁTÉK az ELMÉNEK.
Az elme pedig tökéletesen megéli ezt a játékot, hisz a KÉPZELETÉT MŰKÖDTETIVE el is HISZI, hogy VAN! SŐt! Szinte már ÉRZI IS!!!
Tökéletesen ki van ez találva: a szivárvány 7 színébe, mely a FÉNY 7-ességének a tükre, tehát egy ZÁRT VILÁG RENDSZERE - belerajzolták az embert.
Pont.
Megideologizáltak egy "csokor" rendszert, ami azonban NINCS. Még akkor se, ha oly régóta mondják. És még akkor se, ha megvan a csokrok magyar neve.
Ugyanúgy TÉV-TAN (és ezzel VÉT aki terjeszti a TÉR-ben), mint a fütykös istenképe.
A "HAT-ALMA", ahogy a magyarban nevezik a csokrokat, EGÉSZEN MÁST JELENT, mint amivé átmismásolták. A 6 ALOM, mint ALMA nem más, mint a TÉR 6 IRÁNYA, a "6 D" (üzenem a az 5D-be igyekvőknek, hogy mi itt a 3D-ben igazából már a 6D-ben létezünk!!!) - amire KI-HAT-ásunk van!
Ez a mi HAT-ótávolságunk. A KI-TÉR-jedésünk.
A 6, mint a VÉNUSZ, az EREDŐ, a TEREMT-NŐ-I minőség, a SZER ELEMből fakadó ÚJ LÉT, melynek "MELEG-ÁGYA" a 6-szög, a MÉHSEJT-forma, a KÉT HÁRMASSÁG kapcsolódása, két EGY-ÉN-SÚLYban lévő "MAG-TÉRT" EGY-ÉN-é.

A csakrandszer által egyébként MEGINT tökéletesen összekeverték a banyát és a tanyát...
vagy az Irmát és a firmát...
Mindig mondom, újra és újra: NE INDIAI TÉVTANOKAT KÖVESSÜNK, számunkra teljesen IDEGEN rendszereket, és hajtsuk bele a FŐ-nket (fő-nökünket :)), és igazítsuk hozzá a gondolkodásunkat egy, a LÁTSZAT SZINTJÉN békeszerető VALLÁSBA – hanem HALLJUK MEG a saját NYELVÜNKET!! ÉRTSÜK MEG A MAGját, a BEL-sejét, a "belét" - és a kozmosz tudásába fogunk belemerülni!
A MINDENSÉG működését fogjuk megérteni és ÉLNI!!!
Hisz a MINDEN, az MIND ÉN vagyok..."


(Kép: KÖVECSES BALÁZS fotója)