2024-10-18

                       MOTTÓ: 4 ÉS HÉT A 18-BAN... 

Sikerült ugye, jó rejtélyesre szabnom a mottót? 😎😜 .. Pedig nagyon egyszerű ám az egész: a 4 és a 7 a FÖLD maga. Tehát a TÉR és az ANYAG "birodalma" a FÉNY dimenziójában, a FESZÜLTSÉGBEN...
És mi a 18? Maga az EGY-ből való ÁTFORDULÁS a TÉR-IDŐ dimenzióján TÚL-ra...
Mikor nincs "alászállás", nincs "feszkó", mikor nincs belemerülés az emberlétbe, hanem azonnal, egy ugrással a "fátylon túl" terem az "ember", mégpedig a HOLD/T-PONTON KERESZTÜL. És EBBEN a minőségben ÉLI LÉTÉT.
Ugyanis az "1", aki az EGY ÉN, csak a HOLD-on keresztül tud ÁTFORDULNI a 8-ba, SATANA kapujába, hogy elhagyja a TERET és MEG-térjen a KÉK-s-ÉG egység-ÉL-M-ÉN(y)-ébe... a MAG-létbe...

IDE is ez az út vezet: indulás a 6-ból (a MÉH-sejtből), a 8-ason át, a HOLD-T-PONTON átfordulva a 2-ős ÉG világába EMBERKÉNT testet öltve. Tehát van "napvilág" rajtunk kívül? NINCS.
Itt KET-TŐ van mindenből, így az "ÉG"-ből is: hisz van a NAPOS oldal és van a HOLD oldala, az "ÉJ MÉLYE". Csakhogy a NAP KITAKARJA az ELEVE LÉTEZŐ ÉJ MÉLYÉT a csillagokkal egyetemben.
Tehát, akkor mi az "ÁLLANDÓ" – ami mindent MOZGAT? A HOLD VILÁGA.
Ezért kell(ene) a LÉTÜNKET a HOLD ritmusához igazgatni, mert nem a NAP a meghatározó, hanem a HOLD. És aki erre ráébredt, le is tette az "oroszlán, vagy a KUTYA bőrét" és magára vette a "párducét", aki éjjel IS lát és nappal IS..
Tehát NEM MEG-TÉV-ÉSZ-T-hető...

A mostani TELIHOLD-nak különleges EREJE van. Ezt sokan érezzük.
Kiteljesíti az október elején érkezett üzenetet a VÁRATLAN és HIRTELEN HATÁSOKRÓL.
Akinek "dóga" van, az "telibe kapta" (és még nincs hóvége..). Nem is akármilyet és akárhogyan!
De ez várható is volt – csak megint elfelejtettük... Hisz Horváth Krisztina írásaiban is már "időben" megjelentek az utalások, hogy eljön az "ideje" a TAPASZTALATI megéléseknek és "beavatásoknak"!
El fog jönni a vége a belső áthangolásnak és sorra fog kerül a MEGTAPASZTALÁSOK fázisa.
Aki eddig NEM KÉSZül el, mert "húzta az időt" – annak jönnek a markáns megélések, melyek azonban a "legMAGOSABB" síkra emelik. Mint amikor a sima liftből átszállunk a gyorsítóba.. A gyomrunk egyből az agyunkba ugrik...
Aki azonban vette az adást és ÉLTE IS - neki sorra érkeznek a tapasztalati visszacsatolások.

Szóval most egy olyan KERESZTÚTHOZ értünk, mely össze nem hasonlítható egyik eddigivel sem.
Épp tegnap méláztam el a tegnap előtt "elhúzott" üstökösön, amely látványosan keletről nyugatra haladt..
Tehát keleten KEL és nyugatra TART. Mit üzen? A KELET felemelkedését és a NYUGAT hanyatlását.
Oké, ez eddig is látható volt - csakhogy most jött hozzá egy "rábólintás". Mindazonáltal NEM ÚGY fognak a dolgok történni, ahogy az ITT és MOST-ban feltételezi bárki is... A "KELET" NEM "AZ" a kelet, amit ma annak gondolunk, viszont a "NYUGAT" pontosan az, ami...
Érdekes módon nagy a csend róla, holott korábban már minden konteo portál tele lett volna - ahogy a Nibiruval is tele volt – azzal, hogy "tessék, itt a bizonyíték, hogy háború lesz, hisz eddig minden világégés előtt megjelent egy üstökös..
Nos, háború nem lesz – de világ-"ÉGÉS" igen.
ÉG vagy ÉG?
KÉK vagy PIROS?
Kinek mi....

Még mindig van lehetőség és esély IRÁNY-mutatást KÉRNI. Kitől? Semmi esetre sem kintről – hanem TEN-MAG-unktól. Persze kintről érkezhet egy katalizátor hozzá – de a MEGÉLÉSNEK, a KERESZT-ÁTFORDULÁSNAK csakis MAG-unkban lehet megtörténnie, hisz rajtunk kívül NINCS ÉLET.
Annál nagyobb beavatás nincs, mint mikor kiderül, mi magunk MOST értünk meg (18) a MOST-ban (4,7)...
Van ilyen "véletlen"? Nincs. 
Azt hiszem nyílnak a zsilipek a tiszta víz átengedéséhez...