2024-10-02

                                MOTTÓ: ÜRES HOLD.. 

Megint vége egy holdhónapnak...

A mai nap a "kiüresedésé", az "alászállásé", az elcsendesülésé...
Ahogy nézem, mára érkezik a "koppan az eső"... és vele együtt a befelé húzódós hangulat...
Az az IGAZI ŐSZI...
Biztosan lesz majd még szép "vénasszonyok nyara", mert mindig van, de BE KELL KÖSZÖNNIE az ősznek, hogy ELJÖTT AZ "ÉN" IDŐM!Mi van ősszel, a BETAKARÍTÁS UTÁN?
A MÉRLEGELÉS. Az EL-SZÁM-olás, a SZÁM-VET-ÉS, a MÉRLEG-VONÁS időszaka..
Aztán majd jön a teljes elcsendesülésé. A "semmire se gondolásé". Amikor "mindent elengedünk".. Amikor MÁR nincs számvetés, de MÉG nincs tervezgetés. Majd annak is eljön az ideje – a pihenés, az elengedés UTÁN..
Érdekes módon ebben az elengedésben, a TELJES CSEND idején szoktak JÓSOLGATNI...
Hmmm... Vajon MIÉRT EKKOR??? Miért EKKOR KÉRDEZIK A JÖVŐT??
És NEM KAPCSOL SENKI!!!
Érdekes módon senki Nem a "FÉNYT" kérdezi, hanem az "ÉJ M-ÉJ-ÉT"!! A "SÖTÉTET"...
Nahát!!
Vajon mitől vált hát gonosszá a sötét?
És miért lett az ostobaság, a korlátoltság, a rosszindulat jelzője????
Nem tűnik fel, hogy a TETTEK MÁSRÓL SZÓLNAK, mint a "SZÁJ"??
Hogy ami kijön a SZÁJON, SZÁMON, az bizony homlokegyenest MÁS, mint ami VAN???
Nem tűnik fel, mert az elme korlátlanul VAKÍTHATÓ.
Ugyanakkor a SZÍV SOHA.
A SZÍV-ben van a TELJESSÉG EMLÉKEZETE.
A SZÍV-ben van a MÁGNESES (MAG-NŐS) MEZŐ a teljesség TUDÁSÁVAL.
A MÁGNESES MEZŐBEN mi van? CSEND és SÖTÉT.
Tehát OTT VAN a "VANSÁG". Ahol MINDEN EGY.
Ezért kérdezhető LE ONNAN a "jövő"...
Mégis el van KÁR(T)-HOZ-tatva...
Miért is???
Amikor tudható, hogy OTT VAN A MINDEN, a MIND ÉN, ami majd mint "tükörben" KIVETÜL és megnyílvánul a LÁTHATÓ tartományban??Mindig visszakanyarodok a VARÁZSFUVOLÁHOZ – mert ez az opera mutatja be tökéletesen a torzítás útját...
KI AZ, aki UTAT MUTAT valójában? Az ÉJ KIRÁLYNŐJE.
De ki ez az ÉJ KIRÁLYNŐJE?
A "FEKETE MADONNA". Akit látni Lorettoban, vagy akár Győrben is a Karmelita templom kápolnájában (amely a lorettoi másolata). Az "átlagpógár" azt hiszi, hogy az "NÉGUS" madonna.
Erre meg még rájátszanak az "okosok" is, akik azt mondják, hogy a nagy tudással rendelkező technokrata elődök igazából "fekete" emberek voltak. És még egy hajszálnyi gondolat sem jelenik meg az ALLEGORIKUS vagy SZIMBOLIKUS, vagy ELVONT, ÁTTÉTELES ÉRTÉS kapcsán, hogy a FEKETE igazából a "ÉJ M-ÉJE", a CSEND, a NYUGALOM, a MÁGNESES GYÓGYÍTÓ MEZŐ JELÖLŐJE, amiből (minden évben) a FÉNY, mint FESZÜLTSÉG megSZÜLETIK. Mert "magától" nincs feszültség, csak a "MAG-(j)-ÁTÓL".... És ami SZÜLETIK, az meg is HAL – azaz NYUGOVÓRA TÉR. ELNYUGSZIK. Elcsendesül. "Erőt gyűjt". Ezért "megy le" minden nap a Nap és jön fel MÖGÜLE az ÉJ MÉLYE, az a VILÁG, amit a fény KITAKAR a SZEM ELŐL..

Mi mikor gyűjtünk erőt a következő naphoz?
ÉJ-SZAKA.
Az ÉJ MÉLYÉBEN.
Az ÁLMOK VILÁGÁBAN és világából.. Ami érdekes módon mindig egy KITÁGULT, érzékelésben SZABAD világ. Ezért is tud ÉRTÉST SUGALLNI. Ami akkor és ott ráadásul EGY-ÉRTELMŰ is – csak a BESZŰKÜLT, fényes tartományba visszatérve nem fér már bele, ezért el is felejtjük.

Visszatérve az ÜRESHOLDhoz: ma hagyjuk az ÉRZÉSEINKET, ÉRZÉKELÉSEINKET "szóhoz jutni". Ha tehetjük, maradjunk inkább CSEND-ben. Mert ebben a csendben ÉRLELŐDIK meg a következő holdhónap ÜZENETE, ami igazából október 3-án fog elindulni. De mivel 3=1, ezért megjelenhetett már a tegnapban is mindaz, ami a hónap ígérete lesz....

Ebben a CSENDBEN már készülődik (hogy megmutassa magát) az a KÉSZ KÉP, aminek IDEJE VAN A TÉRBEN. Benne az EREDŐ – KINT A megnyílvánulás. A TÜKÖRKÉP.
Nem véletlenül látunk mostanában tükörszámokat. Nemcsak a társas kapcsolatok okán – hanem a MAGASABB ÉRTELMEZÉS OKÁN IS! Értsük már végre azt, ami VAN!! Értsük – és érezzük - VÉG-re már
E VILÁG működését!
És FELEJTSÜK EL A MÁGIÁZÁSOKAT!!!!
Azok, akik ezt űzik és hirdetik, mind a FÉNYHEZ kapcsolnak. Az "AKAROMHOZ". Nem a SZÍVET engedik szóhoz jutni – hanem az ELME VÁGYÁNAK AKARÁSÁT.
Akik és ahol még mágiázásra buzdítanak, ott TUDNUNK KELL, hogy a horizontális, "emberi", TÜ-KÖR-SÍKOT működtetik, látják és láttatják. (Volt idő, mikor én is el-HITTEM – de ma már TUDOM, hogy "mennyi az annyi"). A horizont-BAN élünk – de NEM AZT éljük!!Inkább engedjünk teret ma az ÁLMODOZÁSNAK, figyeljünk az ÁLMOKRA, mert ezekben sokkal közelebb kerülhetünk a TISZTA EMLÉKEZETHEZ...
És semmi esetre sem az elme agyalásai és okoskodásai révén....