2024-10-04

                               MOTTÓ: BŐ-S-ÉG... 

BŐ S ÉG...
BŐ ÉG
Azaz valami KÉSZÜLŐDIK "ODAÁT", ami ÁRAMLÁSBA hozza az IDEÁT-ot...
És ha ÁRAMLÁS, akkor LÉ, akkor TISZT-ulás...

Tegnap 'azuram' jóvoltából hallgattam az Ultrahang elemző adását a német, az osztrák, és a juniós helyzetet illetően, hogy miként zár össze a globalista elit, teljesen kirekesztve és ignorálva a népakaratot. Elhangzottak gazdasági kilátások 2035-re vetítve is, hogy mi lesz majd akkor, a globalista tervek és a jelen gazdasági helyzet fényében...Hmm.. Tényleg??
Bennem ilyenkor mindig megszólal a "kishang": csak várjátok ki!! És mindig eszembe jutnak Horváth Ági szavai, hogy azért nem tudjuk elképzelni, milyen váltás érkezik, mert a jelenben egyszerűen NINCS KÉPÜNK RÓLA!

Egy biztos: az "észközök" SZER-INT (a SZER INT-ELEME szerint) MEGTISZTULÁS van készülőben, hozza a VÍZ a VÍZ-VÁLASZTÓT.
Lehet ez akár fizikai szintű is – de elsősorban tudnunk kell: minden az ÉRZÉKELÉS, az "ÁT-VITT ÉRTELEM" síkján értelmezhető elsődlegesen, hisz az ÉLET HOL VAN? BENNÜNK. És nem kint...
De az is igaz, hogy a MEGÉLÉSEINK adják a létezés lényegét, ezért az is lényeges, hogy mi van KINT.
Hisz a KINT adja azt a katalizációt, ami a megéléseinket kiváltják.
És ide tartozhat akár egy hozzátartozó halála, vagy egy új jövevény érkezése éppúgy, mint egy könyv, egy hanganyag, egy video, egy információ vagy épp annak a világnak a változása, ahol az ostobák tevékenységeinek már fel kell mutatni a STOP táblát. Mindazonáltal ez is a REND-SZER része, tehát "csak beleérünk" mindabba, ami MÁR VAN. Nekünk "csupán" megélni kell. Hisz abban van számunkra a LÉNYEG és a FELADAT. Egyedül a megéléseink HOGYANJA az, ami felett szabad akarattal rendelkezünk.

Ma a 8-as és az 5-ös szám érkezett az ÉSZ-közökben, melyek mindegyike kapcsolódik az OKTÓBER-hez. A 8, mert eleve az OK-TÓ-hoz tartozik, az 5 pedig azért, mert az mindennek a középe, a MAG-ja... A 8 is csak az 5-ön keresztül tud megNyÍL-vánulni... Csak a "Mágián" keresztül tud megérkezni a láthatatlanból a láthatóba az, aminek ideje van a térben.. (Erre most rá is tüsszentettem. Duplán. Csak hogy biztosra menjünk :)...)

Tehát: jelek, jelek hátán... Kicsik? Kicsik. Legalábbis annak tűnnek. De mindig mondom: nem a mennyiség függvénye a minőség... A MINŐSÉGI változás nincs a mennyiséghez kötve...
Mert a minőség MÁS DIMENZIÓ.. Ezt ÉREZNI kell és ÉLNI.
A MINŐSÉG egyébként MINDIG JELEN VAN. Csak rajtunk múlik, csatlakozunk-e hozzá vagy sem...
Tisztulás nélkül azonban egészen biztosan nem fog menni..
Erre most majd érkeznek a lehetőségek...
Minél MAGOS-abb valaki, annál markánsabbak..
DE: minden ÉRT-ünk és semmi nem ellenünk... Ezt SOHA ne feledjük!!