2024-10-05

                        MOTTÓ: FÜGGŐSÉG-VESZTESÉG 


Ma "mágikus" nap van – legalábbis a számok alapján, hisz 5-e van és a napunk száma is 5.
Ráadásul 10-ik hóban, ami nem más, mint a május tükre.
ZÁRÁS-NYITÁS.
EGY kapu.
És nem KET-TŐ...
Tavasszal a május a legszebb hónap, ősszel az október.
Az egyház mindkét hónapot BOLDOGASSZONYHOZ társítja. Hmm... mégiscsak emlékeznek valamire??
Mondjuk arra, hogy a "MÁGIA", a MAG=Boldogasszony? Aki NEM BEFOGADÓ – hanem KIVÁLASZTÓ és ELFOGADÓ?
A kettő NEM UGYANAZ!!
Csak a hymségi ideológia uralom rendeli az 1-es számot a szakállas-fütyis, SOHA NEM LÉTEZETT istenképhez és állítja, hogy a hym "kiáradó" a nő pedig a "befogadó". Ja, a "NEM"-iség, a LÁTSZAT SZERINT!!! Csakhogy a LÁTSZAT mögött A TÉNY és a VALÓSÁG egészen MÁS.
Az egyház (legyen bármelyik is), mint tudjuk, a TÉNYEK által nemigen szokta magát zavartatni – ugyanakkor, vicces módon, néha úgy átsiklanak felette, hogy elfelejtik TORZÍTANI J...
Ilyen például a MÁJUS és OKTÓBER Boldogasszonyi minősége, hisz mindkét hónap KAPU.
Ahogy mondám: NYITÁS és ZÁRÁS EGY-s-ÉG-e...Az 5-ös számról sokszor írtam már: ő az az EGYEDÜL-ÁLLÓ, mely ÖNMAGÁVAL KETTŐZVE EGY.
Egyedülállóan egy.
Ami nem más, mint az a NŐ-s-ÉG, mely mind-ÉN-ben, mind-ÉN-KI(vetülés)-ben, ÖN-MAG-ban benne van és minden ember minőségét, "NŐ-vekedését", működését meghatározza - mint "ÉN/ÖN-MAG".
Ez minden "MAGOS" LÉNY definíciója.

Tehát, az OKTÓBER mindig egy KAPU. Minden évben így van ez – de a mostani október valahogy más. Többnek ígérkező... És ez már elseje óta így van...
Ma megint Jupiter jelentkezett (egyébként tegnap is), és a 8-as szám, valamint a KAPU jele.
A kártyákban a VESZTESÉG és HŰSÉG kettőse jelent meg – amik illeszkednek a 8-as számhoz, de a "kapu"-hoz is.
Mi a feladat?
ELENGEDÉS és KITARTÁS.
Szembenézni azzal, mihez-kihez RAGASZKODUNK.
Mit-kit nem tudunk ELENGEDNI? Még halálában sem. Pedig nem egy és nem kettő esetben fordult elő már, hogy eltávozottak üzentek vissza és KÉRTÉK, hogy ENGEDJÉK ŐT ELMENNI és SENKI NE HÚZZA VISSZA a "SZERETNEK NEVEZETT" ragaszkodásával.
Mert mi is a ragaszkodás valójában?
SAJÁT FÉLELMÜNK. Saját HIÁNYÉRZETÜNK. Saját VESZTESÉGTUDATUNK.
Tehát HŰSÉG és lehet VESZTESÉG. Mert amihez ragaszkodunk, azt úgyis el KELL engednünk.
Viszont ami a MIÉNK, az úgyis megmarad.A hűség, a kitartás, az "el-KÖTEL-eződés" – mindig egy "KÖTÉL". Melyet magunk sodrunk. És magunk tartjuk kezünkben. Mert a belső KITARTÁS soha nem KÖTELES. Soha nem kényszeres. Az SZÍVBŐL jön. Az egy "természetes" dolog, ezért SZABAD. Kérdés-kétség nem fér hozzá. Minden, ami belülről jövő, az SZABAD.
De ami mellett "parancs áll", amit külső kényszer vár el tőlünk - az KÖT!

Van még a HŰSÉG-VESZTESÉG témának egy másik oldala is, mikor szabadulnánk, de NEM TUDUNK.
Mindent elkövetünk, de egyszerűen nem megy. Képtelenek vagyunk például másik munkahelyet szerezni, képtelenek vagyunk a lakásunkat, házunkat eladni. Vagy "leráznánk" valakit – de egyszerűen nem megy. Nos, ilyenkor FELÜLRŐL, "sasszem" üzemmódból kell nézni a dolgokat, mert egészen biztosan van egy olyan oldala a kérdésnek, amit nem látunk, és ami mindent "fog".
Ilyenkor érdemes az "észközöket" segítségül hívni, hogy átlássunk a fátylon túlra, a kapu TÚL-oldalára..

A mai nap ígérete a MAG-TUDAT mágikus minőségében az, hogy ha már ott van BENNÜNK az a "sasszem", ami képes az ÉRZÉKELÉSEKEN keresztül RÁLÁTNI a szemmel nem látható, füllel nem hallható összefüggésekre, akkor ÉLJÜNK VELE! Igyekezzünk (mag)-LÁTNI – mert akkor fogjuk "ÉSZ-LEL"-ni, hogy már TÉNY-leg csak "karnyújtásnyira" van a beteljesülés...