2024-10-06

                                  MOTTÓ: INSPIRÁCIÓ... 

És/vagy motiváció...
"Szép magyar szavak" - amik mondhatni, már annyira használatba kerültek a hétköznapokban, hogy szinte már magyarrá is váltak..
Mennyire kiment mellőlük a "divatból" a SZÁNDÉK, a HAJTÓERŐ, az INDÍTÉK mint indító OK, vagy akár a "VÁGYÁLOM"?... Lehet elmélázni rajta..
Az ÜZLETI, a GAZ-DA-g-SÁGI élet nyelvezete ma mindent VISZ... Magával RÁNT. Hova?
A SZÍN-vonal ALÁ...

A mai napot kissé nehezen tudtam megfogni elsőre, aztán az egyik kártyalap tökéletes eszenciát vont a részletekből, olyan igazi homlokracsapós módon, így sikerült ÁT-LÁT-nom a "TÚL"-ra...

Tegnap ugye a ragaszkodásról volt szó, valamint a rituálé végén arról - a hűség kapcsán -, hogy mi az, ami belülről fakadóan tart minket az úton és mi az, ami külső kényszer hatására?
Amíg a külső kényszer dominál, nem vagyunk MAG-unk. Igaz, minden helyzetből kihozhatjuk számunkra a jót, sőt, van, amikor ez a lecke, ez a feladat. Nem engednek minket tovább a körülmények, amíg az ADOTT körülmények között nem tanuljuk meg meglátni a jót, mindazt, ami nekünk és értünk VAN. (Na, most erre rá is tüsszentettem, ha egy kicsit lassan is 
😉...)

Amikor már kellő "múlt" van a hátunk mögött és vissza tudunk tekinteni a megtett távra, akkor láthatjuk, hogy ez TÉNYLEG így volt. És van is.. Amint változtattunk egy hozzáállásunkon, abban a pillanatban tudtunk lépni. Lehet, hogy ez a hozzáállás "csak" az elfogadásban rejlett, hogy ne feszüljünk ELLENE a helyzetünknek, ne tiltakozzunk, ne háborogjunk, hanem működjünk EGYÜTT. És ahogy megindul az együttműködés, mindjárt más színben tűnnek fel a helyzet alanyai is. Rögtön megértjük az ő MOTIVÁCIÓIKAT és ha értünk, akkor már "értünk"...
Vagy lehet az is, hogy addig nem tudtunk egy helyzetből kiszabadulni, míg meg nem tanultuk kinyitni a szánkat. Nem másra várni, hogy majd a másik intézkedik, nekünk csupán elég a dünnyögés is. Nem. KIÁLLNI SAJÁT MAGUNKÉRT. Szóvá tenni az aránytalan terhelést, a ki nem fizetett órákat, a torkunkon lenyomott munkákat, melyeket másoknak kellett volna elvégezni.. és még lehetne sorolni sok más indokot.
Az egyik ostoba szomszédom jutott most eszembe, akinek szóltam a bömbölő tuc-tuc zenéjéért, hogy legalább a vele szemben lakó beteg és idős szomszédjára lehetne tekintettel, hisz ő "telibe kapja" ezt az élvezetet, mire mi volt a válasza? "Még senki nem szólt!" "Hát ÉN akkor ITT és MOST SZÓLOK!!!" Nem biztos, hogy felfogta, amit mondtam, de egyelőre nem volt ismétlődés...

Tehát a mai nap üzenete a 24=6 mágiájában rejlik. Egyébként pontosan ez a számú kártyalap volt az, ami segített a többi észközt is "egy kalap alá vonni"... 😎.

Mit jelent a 24? A KET TŐ "keretbe foglalását" (ezt jelzi még ma a "rák" jele is), aminek eszenciája a 6, a "HAT VAN", ami az a teremtő energia, mely ki-NYÍL-vánulni akar. (Ennek adta jelét a Mars jele..).
A teremtő, alkotni, kinyílvánulni VÁGYÓ erő-energia nem más, mint a "SZER ELEM", és a VÉN-US mi-NŐ-sége.
Mi tehát a 24 lényege?
A Ki-EGY-ÉN-lített, SZER ELEMEN alapuló TÁRS-as EGY-ÜTT-működés. Amiben SEHOL SEMMI alá-fölérendeltség, kizsákmányolás nincs, kizárólag EGY-EN-ÉRTÉK..
Igen ám, de mindez nem tud az ostobák, az "üresek" világában megvalósulni, melynek eleve az IRÁNYÍTÁS az alapja! Ahol PARANCSOK vannak, ahol EMBER ÁLTAL KREÁLT IRÁNYELVEK A SZENTSÉGEK (lsd Ószövetség), és NEM a VÉN ŐSI, MAG-NŐS, MÁGNESES SZÍV-TÉR SZER ELEME, mely mindent TÁPLÁL és ETET, ami maga az "eredő LÉ ÉL-Ő "tűz"-energiája.
TŰZ a VÍZ-ben...

Tegnap mesélte egy tanítványom, hogy gyerekkorában egy merengésében az a gondolat érkezett, hogy "mennyire NEM ÉRTÉKELIK AZ EMBEREK, hogy LEVEGŐT VEHETNEK!"
(Erre is rátüsszentettem most...) Ahogy ezt a kijelentést meghallottam, azonnal átcikázott rajtam a homlokracsapós villám, hogy "EZ AZ!!" Megint EGY-beért a TUDÁS! Igazolandó mindazt, amiről beszélek, hogy az "ember", csak ATTÓL A "LÉ-től" tud ÉL-ET-KÉP-ES lenni, amit folyamatosan be-LÉ-LEG-ez!!!!!
ZSENIÁLIS!!!!
Hisz mi van a LÉ-ben?? Az ÉL-et!! Az az ÉL-tető E-tető információ (és itt az E hangnak külön szerepe van), mely fenntartja a működést!!!
Ezért nincs Élet, ha nincs LE-vegővétel!
NEM KILEHELI VALAKI A LELKÉT (ami nincs), hanem NEM VESZ TÖBBÉ LEVEGŐT!!!! Tehát NINCS többé őt fenntartó LÉ-T-erő a T-ben, azaz a T-ÉR-ben a T-kör-világban...
Na kérem, így kerülnek helyükre a TORZÍTOTT felfogások!
Lépésről lépésre..

Így jönnek fel az INSPIRÁCIÓK, a belső E-M-LÉ-kek az EMLÉKEZÉShez, a HELY-re-IGAZ-ításhoz...
Lépésről lépésre..
Nicht ugribugri módon..
 Csak MÓD-jával...
De HATÁR-ozottan..