2024-10-07

           MOTTÓ: A MÉRLEG SERPENYŐI MEGTELNEK... 


Lassacskán megtelnek a MÉRLEG SEREPNYŐI az "odavalókkal" - és ez egyre inkább NYÍLVÁNVALÓVÁ is válik, úgy a SZ-el-le-M világában, mint a "SZEM" számára.
Mindig a "SZEM"-eseknek áll a VILÁG – csak megint NEM ÚGY, ahogy azt tanítják és NEM IS ÚGY, ahogy a KÉK vér könyvekben le van írva. Miért?
A VÁLASZ a magyar nyelvben rejlik.
SZEM-MESZ.
Mit szoktak mondan, mikor valakinek "kiteszik a szűrét"? Mert nem kívánatos SZEM-ÉL(y)?
"MÉSZ AMERRE LÁTSZ". Vagy "menj", amerre látsz!
A SZEM ÉL(y) az, aki ME-NE, aki ARRA TART, amerre a SZEM-e viszi, amerre a SZEM EL-LÁT...
KIFELÉ..
Ez az EGYIK irány. De van BE-FELÉ is, hisz a SZEM-ben mi látható? A "LÉLEK" (ami nincs).
A "szem a lélek tükre" - mondják. Csak épp kiforgatva..
Ha nincs lélek, akkor mi van? És mi az ami LÁT-ható?
A SZ-el-le-M.
Ott van KÖZÉPEN: az EL-LE. Az ÉLŐ LÉ.
Hol? Köz-ÉP-en. KÖZÉPEN van a KÖZÉP-SZER. Az a REND, ami alapján működik a SZEM-et irányító SZELLEM.
Kiben milyen ugyebár...
"A lélek" egy MŰSZÓ. Egy ÉK a KÉ-SZ tortában.
Nincs "szellem-lélek-test" hármasság a KET-TŐ-s-ÉG világában. Ez TORZÍTÁS és FERDÍTÉS.
A kettősség világában mindenből KÉT TŐ van, minden PÁRBAN JÁR.
Kivéve kit?
A MÁGUST, a MAG-ŐS-T, a VÉN-ŐS-t, aki ÖN-MAG-(j)-ÁBAN PÁRATLAN, de ÖNMAGÁVAL KET-Tőz-ve (is) EGY.
Ez a "MAG"-unkhoz TÉRT állapot. Amikor ráébredtünk IGAZ ön-VALÓnkra, ÖN-NŐ-LÉ-ÉN(y)-s-ÉG-ünkre.
Magyar nyelv mágiája: a teljes TEREMTETT Világ tudása, működésének a kódja...

Tegnap csodás napunk volt "Magoncaimmal" (remélem, ők is így érzik, nemcsak én), ahol sokmindenre érkezett VISSZA-IGAZ-olás. Például arra, amit a tegnapi rituáléban is kifejtettem: a körülöttünk ÉL-ő LÉ-ből (LE-VE-gőből) mindig AZT SZÍVJUK BE, amivel MI MAGUNK ÖSSZEREZGÜNK.
Mit "mantrázok" már évek óta? NEKÜNK KELL, saját FELELŐSSÉGÜNK (FEL- ÉLŐ-s-ÉG-ünk) SZER(E)-INT összeregni azzal a REZGÉSTARTOMÁNNYAL, ami ITT VAN. Amire ráerősített a NIBIRU, illetve EM-ANU-EL, valamint azóta minden alkalommal, mikor "kint" balhé támad.
HA és AMIKOR ez a REZGÉS ÉREZTETI MAGÁT, és mi ÉREZZÜK IS, azért van, mert VELE VAGYUNK AZONOSAK. Összerezgünk VELE, mert BENNE vagyunk. Nem a balhé, a zűrzavar minőségével.
Azt NEM SZÍVJUK BE – ezért "nem is szívunk" :)
..

Így SEMMI balhéval NINCS és NEM IS LESZ "dógunk", jósolgasson bármit is a külvilág!
Aki még mindig "kezébe akarja venni az életét" – erős TÉVÚTON JÁR, mert AKARATBÓL semmit nem lehet megváltoztatni, de legfőképp a TUDATOT NEM!!!
Ha a tudatot meg lehetne változtatni, akkor évezredek óta nem csak a színpad változna, hanem az emberi minőség is....De az érdekes módon mindig ugyanaz...
Ahhoz, hogy IGAZ-I változás legyen, az "evilágot" működtető "VÉG-TELENÜL ÜRES" emberi mivoltnak kell eltűnnie, úgy, ahogy az árvíz is felhozza az összes hordalékot, lerakódást, iszapot, férgeket és szennyet, ami fennakad egy ZSILIPEN, hogy CSAKIS a TISZTA VÍZ TUDJON TOVÁBB FOLYNI....

Nem véletlen, hogy a külvilágban szinte csak a méltatlanokba ütközünk: az ÖSSZES JELEN VAN – mert a MÉRLEG SERPENYŐJE MEGTELIK... Lassan de biztosan..
A másik SERPENYŐBEN pedig a MAGOS-ok gyűlnek, és hiába lesznek az ÜRESEK többen, az ÜRES az üres. KONG, mert SÚLYTALAN, nincs benne TARTÁS, sem ERŐ.
Tehát? Ahogy mindig is mondám: NEM A MENNYISÉG HATÁROZZA MEG A MINŐSÉGI VÁLTOZÁST, mert NEM KELL MENNYISÉG a MINŐSÉGI VÁLTOZÁSHOZ!
Ehhez még egy vissza-IGAZ-olás: az eljövendőre vonatkozó kártyakirakásokban egyre-másra jelenik meg az az üzenet, hogy ÉRKEZNEK a "MÉLTÓSÁGOK". Azaz, eljött az ideje a MÉLTÓ TÁRSAK EGy-MÁS-ra találásának!

Pár éve indult a folyamat, amikor elkezdtek rólunk leválni mindazok, akik MEGMUTATTÁK MÉLTATLAN MIVOLTUKAT. Megtapasztaltuk? Meg ám!
Meg kellett tisztulnia TEN-MAG-unknak és a TERÜNKnek egyaránt! MAG-unknak kellett MÉLTÓVÁ válni arra, hogy bevonzzuk a TERÜNKBE a MÉLTÓ TÁRSAKAT – hisz CSAKIS AZ AZONOS TUD AZ AZONOSSAL KAPCSOLÓDNI.
MOST MÁR...
Elindult a "mozgolódás". A HELY-CSERE. Mikor lesz konkrétum az előrejelzésekből? Egy-ÉN-e válogatja. De hogy elindult a folyamat, az már SZEM-mel LÁTHATÓ!

Minden beteljesül LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE.
Most már csak mosolygok és nevetek azon, miként merik a legsunyibb hazugok leírni: "tiszta szó és becsület, ennél lejjebb nem mehet". Hiába no: összesimul a segg és a száj, ahogy köll, hisz azonos az azonossal kerülhet csak közös ÁG-ba...
Ki-Ki a SAJÁT SERPENYŐJÉBE.....