2024-10-08

                MOTTÓ: AMI A SZEMNEK LÁTHATATLAN... 

Ma a LÁTHATATLAN, a "KÉSZ-ÜL-ődő" tartomány kerül a fókuszba.
Hogyan tud fókuszba kerülni, ami nem látható?
A SZÁM-OK-on keresztül - hisz ma 8-a van, de a nap száma is 8. Ezentúl még az "észközökben" is megmutatta magát. A 8 pedig pontosan a szemnek nem látható tartomány jelölője..
Onnan "szivárog" át minden ide, a KET-TŐS-ÉG-be, ami a látható világ világa..

Minden szám önmagában egy VARÁZS, de a 8 különösen az.
A 8-ast Satanához kötik, ennek megfelelően el is kárhoztatják – természetesen az IDIÓTA okkultisták Vajon miért?? Mert FÉLNEK TŐLE. Miért félnek tőle?? Mert a FÉNY FÁTYLÁN TÚL VAN.
Ahol "el-SZÁM-olás" van, ahol "SZÁM-vetést" kell TENNI TEN-MAG-unk minőségéről és ahol az ÁTLÉNYEGÜLÉS, az ÁTFORDULÁS, a FELTÁMADÁS van.
Ez minden emlékező VÉN-ŐS-nek, MAG-tudatúnak természetes.
De nem az "EMBERNEK"!!
Aki "halas", aki fél a HALÁLTÓL..Mostanság egy haláleset kapcsán érkeztek fantasztikus megélések, egyben visszaigazolások mindarról, amiről itt beszélünk – jelen esetben épp a 8-as "vízválasztó" mibenlétéről.
Az eltávozott megüzente ugyanis családjának, hogy ő olyan tartományba tér VISSZA, ami nem "ide tartozik", a Fény és vele a Föld határain TÚL VAN. (tehát TÚL-I-PÁN-i!). Magát a TELJESSÉGET...
Onnan NINCS VISSZAÚT, ezért kérte, hogy SENKI ne kösse ide se szeretettel, se hiányérzettel, se vággyal, se ragaszkodással. Vigaszul itt tudja hagyni TEN-MAG(j)A egy RÉSZ-ét, mint SZER ELEMET, ami "tartja a teret a hozzáTART-ozóknak", amíg életük véget nem ér és be nem teljesítették saját küldetésüket.
Zseniális...
Vagy inkább csodás – de amikor TUDJUK, hogy TUDJUK, mert él bennünk az EMLÉKEZET, akkor már nincsenek csodák. Csakis "természetes vanság"...

Magyar nyelv mágiája: RÉSZ és SZER.
Mit jelent ez?
A SZER egy olyan ENERGIA, ERŐ, ELEM, mely egy RÉSZe a LÉ-Tnek, a LÉT-ben..
Ha rész, akkor a SZER ELEM se egyenlő a TELJESSÉGGEL!
Horváth Krisztinának volt erről már írása, hogy igen: van a SZER ELEMEN is TÚL, sőt,
még TOVÁBB is...

A 8-2 viszonylata itt, a Fény tartományában, az ide tartozó LÁTHATATLAN és LÁTHATÓ tartomány 1-1 RÉSZ ELEME.. 
Aki távozik a 2-ből, a 2-tős-ég, a szemmel látható világból, a vele SZEMBEN álló láthatatlan, de a Fényhez kötött tartományba lép át. Ez a 8. Innen lehet tovább lépni, a teljes FELOLDÓDÁS, a MAG-MEGTÉRÉS világába, a 9-be..
De van a számokon TÚL IS.. Majd onnan is tovább.. De az már tényleg egy MÁS SÍK...
Egyelőre azonban legyünk TISZT-ában a jelenünkkel..

Mindig mondom: a SZÁMOK azok az OK-ok, melyek LEÍRJÁK a "VAGY-OK" útját a Fény világába és onnan kifelé.. A "jövök-megyek" szakaszait. Mindezt a hármasság harmonikus rendjében.
És ahol hármasság és harmónia, ott REND és BÉKESSÉG..
De miért nem érezzük ezt a harmóniát és rendet a mindennapokban? Immár évezredek óta?
Nos, erre épp a múlt héten pénteken, a zsidó újév alkalmából meghallgatott videóbol kaptam meg a választ. Néztem is nagyot!..
A rabbi elmagyarázta, hogy a zsidó újév az EMBER teremtéséhez kapcsolódik, hisz az EMBERÉRT van itt minden és teremtése után az isten is már csak megpihent...
Az EMBER kapott parancsokat az élethez – csakhogy ezek összetörtek... Mit tett az EMBER? Jelen esetben Mózes? Kreált ÚJAT! Ami az "ÍROTT TÖRVÉNY" lett!
ELmondta a rabbi, hogy mikor az isten az édenkertbe helyezte, majd onnan kiűzte "gyermekét", akkor igazából "útjára" engedte, ahogy a Földön is teszi a szülő. És ahogy a szülő sem dumál bele a "szabadon engedett" gyereke életébe, úgy az ISTEN SEM TESZI EZT!
Ergo? Nincs "isteni háttér", nincs már "isteni parancs", csakis az EMBER ÁLTAL KREÁLT TÖRVÉNYKÖNYV az ami ÉRVÉNYES!!!! AZ A SZENTSÉG!
Értjük? Érezzük?
Innentől nem kell csodálkozni azon, hogy míg a magyar ember leveszi a kalapját a templomban, addig a zsidó felteszi a feje búbjára a "búrát" – nehogy legyen már kapcsolódás az "istenivel", hisz még szembe kellene nézni és el-SZÁM-olni a működéssel...
Van kérdés?
Szerintem nincs...
Az "Y" útjára kelt... és vele együtt az "istentelenség", a kibillenés a harmóniából..

Visszatérve a 8-hoz: ő jelzi azt a KAPUT, amin keresztüljőve, magunkkal hozzuk SORSUNK KERESZTJÉT (de NEM a SZENVEDÉS KERESZTJÉT, mert olyan ELEVE NINCS! A szenvedés az "ISTENTELEN" ember "találmánya" - márpedig mi nem vagyunk EMBEREK, CSAK "emberként" vagyunk itt a Földön.
A kettő nem ugyanaz!
Az IGAZ, az ISTENI létminőség az ÖRÖMLÉT, (a 6-os), együttműködésben – és nem leuralásban, kifosztásban, amiben az "önjáró ember" bizony élenjáró.. Mert nincs benne SZER ELEM..

Amit ma a 8 üzen: minden és mindenki a HELYÉRE KERÜL. Oda, ahova VALÓ. Ahol a saját VALÓS ÁGA van. A "HAZÁJÁBA". Ahol KÉSZ (ÉN) VAN - ott a SZÉK(e).
Amíg azonban nincs KÉSZ ÉN – addig nincs "ülés", csakis KÉSZ-ÜL-ŐDÉS..
A készülődés "odaát" zajlik és BENT . De mind az "ODAÁT" és mind a "BENT", a "BEL-SŐ" a LÁTHATATLAN TARTOMÁNY. Amit csakis ÉRZÉKELNI LEHET.
Mikor fog LÁTHATÓVÁ válni, ami KÉSZ?
HA eljött az IDEJE a TÉR-ben - mikor SATANA úgy V-ÉLI...
De akkor aztán VILLÁM-SZER-űen...