2024-10-10

MOTTÓ: "10"- TÍZ TISZTA VÍZ... 


Ma 10-ik hó 10-én a nap száma is 10, de még az észközökben is megjelenik a 10, kétszer is.
Tehát, "válámi ván" – nem is kicsit...
"Tíz, tíz, tiszta víz, ha nem tiszta vidd vissza, majd a csacsi megissza"...
Nos igen: mert aki a 10-el nem tud megtisztulni, az már csakis csacsi(nak való).10=1. Vissza a TELJESSÉGBE, azaz abba az ÉN-be, aki ÉN VAGY-OK, immár az "EGY" megtapasztalásán túl. Mert az 1=BENNEM A TELJESSÉG.
Vele szemben a 9=ÉN A TELJESSÉGBEN.
Indulás és érkezés: "A"pontban...

A számmisztika világa tökéletesen visszaadja a KETTŐSSÉG RENDJÉT, jelezve, hogy a KET-TŐ-s-ÉG-ben mindenből KETTŐ van, így az ESÉLYBŐL is, az Útból is.
A KET-TŐS-ÉG világában minden PÁR-ban áll, kivéve a "mágust", a "csillag-embert", aki páratlanul páros, mert önmagával párban 1.
A számok 1-9-ig bemutatják a MEGISMERÉS útját, mikor az "ÉN" megérkezik a KÉT-TŐ-s világba és "magáévá" teszi azt. És ha már magáévá tette, akkor a MAGA KÉPÉRE IS FORMÁLHATJA: ez a "második esély", 10-től 19-ig. Itt aztán az út VÉGET ÉR, a kör körbeért és bezárult, mert ami 2-től indul, már egy "MÁS SÍK".
Más TARTOMÁNy.Ha visszanézünk az 1900-as évek évszázadára, akkor láthatjuk, hogy a VÉG-LÉT-ek évszázada volt.
Még soha nem volt előtte olyan időszak, (legalábbis a belátható tartományon belül), ahol és amikor a TECHNIKAI fejlődés ilyen kvantumugrást élt volna meg. (A civilizációt nem mondom, mert az emberi minőség állandó, csak a színpad más, tehát változásról nem lehet beszélni).

A 2000-es években a KAPCSOLATOK fogják a főszerepet kapni – és azok RENDEZÉSE.
A technika már nem változik annyit és olyan ugrásokban, e téren inkább már csak finomítás zajlik.
De az emberi viszonylatokon, a SZELLEMISÉGEN, a GONDOLKODÁSON, a HOZZÁÁLLÁSON, a VISZONYULÁSOKON van mit rendezni és javítani. Leginkább TISZTÍTANI.
Ahhoz, hogy az ALÁ-FÖLÉ-rendeltség megváltozzon, az egész VILÁG szellemiségének változnia kell.
Ahhoz, hogy a szellemiség változzon, vissza KELL térni az EREDENDŐ EMLÉKEZETHEZ, a "MI-NŐ"-séghez, a MÉLTÓSÁGHOZ, túllépve minden valláson, különösen az EMBER ÁLTAL KREÁLT VALLÁSOKON, melyekből hiányzik minden isteni háttér. Azaz maga az IGAZSÁG.
Pedig az IGAZSÁG mindenütt JELEN van, hisz nincs semmi más az IGAZSÁGON kívül a világban. Csak rengeteg TORZ és ROSSZUL CSISZOLT TÜKÖR, amelyekben mindenféle TORZ FORMÁBAN visszatükröződik. A mi dolgunk eldönteni: a tükröt bámuljuk, vagy MAG-UNKBA NÉZÜNK helyette!

A mai nap a "FÉNY DIMENZIÓJÁN BELÜLI" meg-VILÁG-osodásra ad lehetőséget.
Ehhez az utat NEM KINT fogjuk megtalálni a Fényben, imádva a "Naporoszlánt", a "Napfiakat", a "teremtett" lényeket, akikből hiányzik az EMLÉKEZET, hisz ők teremtettek és NEM TEREMTŐK!
Nekünk a TEREMTŐ MI-NŐ-séghez kell visszatalálni, mely ugyancsak NEM KINT keresendő, hanem BENT. MAG-unkban.

A 10-hez a Tarotban a Szerencsekerék "fogalmát" társítják. Nos, ilyen, hogy "SzERENCSEKERÉK" nincs!! Fordulhat a sorskerekünk valamilyen irányba, de a 10 esetében SOHA nem fordulhat "lefelé". Csakis BEFELÉ. A befelé fordulás pedig "MAG-A" az ÚT a "szerencsénkhez", a "SZER ÉN, KI" –hez.
(A Tarot egyébként tele van torzításokkal, a legnagyobb GYALÁZAT "beavató kártyának" nevezni. Bár az is beavatás, ha a HAZUGSÁG és TORZÍTÁS útjára visz rá, kiforgatva, mint torz tükör, az eredendő tiszta értelmét a SZÁMOKNAK!)

Ma 5-ször "fordul" a 10-es kerék. És még FÉLHOLD is van....
Azt hiszem, ma "MAG-"IÁ"-zhatunk"eleget: eldönthetjük, hogy MAG-unkat éljük, vagy "IÁ"-zunk, csacsit csinálva MAG-unkból..