2024-10-11

                                  MOTTÓ: "NYUGI!.." 

Ahogy tegnap minden a 10-es szám körül forgott, úgy forog ma minden a 2 körül.
Hisz 11=2 és a nap száma is 2, valamint az "észközeim" is hozták a 2-t. Tehát ma 3-szor jelenik meg a 2, a REND SZER-ében, ami pedig 6, ami maga a REND és "mellékesen" a "teremtés" száma IS.
De nem annak értelmében, ahogy a zsidók, vagy az ószövetség tanítják, miszerint azért a "teremtés napja és száma a 6", mert a 6-ik napon teremtette meg isten az embert – NEM.

A 6-ot ők ebből a szempontból már kisajátították, simán átvették a sumér kultúrából (ahogy az özönvíz legendáját, meg ÉN-OK könyvét is). 
Csakhogy a sumer mitológia is már TORZ (ezért vehette át az ószövetség, hisz a torzat terjeszteni KELLETT..).
Mindig elmondom: ahol megjelenik a szakállas hymség ábrázolása, ráadásul KŐBE VÉSVE, ott már EGYÉRTELMŰ a RÁÉPÍTKEZÉS egy KORÁBBI KULTÚRÁRA, mely egyértelműen csak "MAG-os" lehetett. 
Miért?
Mert CSAK A HAZUGSÁGOT KELL KŐBE VÉSNI! Az IGAZ eleve ÉLŐ. Az IGAZ "MAGÁTÓL" ÉL.
Nem kell leírni, nem kell "tanítani", "fejbe verni" - mert MIND-ÉN-KI-ben eleve BENNE!
Csak a LOPOTT, eltorzított, kiforgatott, átpolarizált tanításokat KELL KŐBE VÉSNI, mert arra lehet "mutogatni". Arra lehet "hivatkozni". És KÖTELEZŐVÉ TENNI!. 
Ahol NEM ÉLIK a TUDÁST, ott már NINCS ÉRTÉS.
Ahol nincs ÉRTÉS, ott az ÉRZÉKELÉS is már "felszívódott" – tehát egyértelmű, hogy kellenek a parancsolatok, a törvények, az irányítás, ami összefogja a "kiüresedettek" és "kiürítettek", érzéketlen táborát....
A sumerok tehát többszörösen "lebuktak", már azzal, hogy "ÉN-LIL"-t, az EREDENDŐ ÉLŐ LÉ-t GONOSZNAK állították be (azon túl, hogy már ő is egy "hím"), mellette pedig, az ő KIVETÜLÉSÉT, aki neki a "FELE" TEST(E)-VÉR-e (ugye értjük ÍGY e szó IGAZ jelentését??!!), már JÓSÁGOSNAK és megmentőnek, aki HAL ADÁSSAL megmenti az özönvíz elől a TEREMTETT EMBEREKET.. 
Nos, aki nem érti a magyar nyelvet, az ezt a badarságot el is hiszi...
Csakhogy a nyelvünk BESZÉL!!!

A nyelv, a "szám" mellett a másik lebukás a sumér számmisztika. 
Azt mondják ugyebár, hogy a legfőbb istenség száma a 60. Az őt követő (tehát ALATTA álló) NŐI ISTEN száma pedig 5-el kevesebb, azaz 55!!!
Nos, amikor én erről először olvastam, hangosan felvisítottam, hogy lám-lám, a NEMÉRTÉS azonnal "ORDÍT". De csak annak megint, aki ÉRTI MAGYARUL!

A 60 ugyanis nem azért "isteni szám", mert HATVAN, hanem azért, mert  "HAT" VAN"!!!
Tehát a 6 a VANSÁG SZÁMA!! 
És "KI" a VAN-ság?? A VÉNUSZ, a VÉN ŐS, a NŐ-S, a TEREMTŐ, aki VAN, akinek száma a 6, aki a MÉH-KIRÁLYNŐ. A FÉNY dimenzióban a 6-szög forma a LEGSTABILABB alakzat, ami a KEZDŐ ÉLET "TÁROLÁSÁRA" a legalkalmasabb - lsd méhsejt formák. És lsd Emoto megfigyeléseit is. 
Azzal pedig, hogy a "másodlagos" nőnek "csak egy CSÖKKENTETT" számot adtak, mégpedig épp 5-el csökkentettet, ami az 55, teljességgel elárulták és "főbe lőtték" magukat, kinyílvánítva, hogy az EREDETET NEM LEHET MEGHAMISÍTANI, hisz NEM IS LEHET MÁS A MAG-N-ŐS száma, mint az az 5, ami olyan szinten EGYEDI, EGYÉNI és PÁRATLANUL EGy-SZERI, hogy csakis ÖN-MAG-jával ÁLLHAT PÁRBAN, MEGTARTVA TEN-MAGA TELJES EGYSÉGÉT!! 
Egyszerűen ZSENIÁLIS!!!

De: ahhoz, hogy mindezt ÁTLÁSSUK és MEGÉRTSÜK - hogy bármikor "le tudjuk buktatni" a torzulást, a csalást és ámítást –  egyszerűen TUDNUNK KELL. Mégpedig ÉREZVE! Nem a száraz elmével, nem azt, amit a SZÁRAZ, SIVATAGOS, ÉRZÉKELÉS NÉLKÜLI "TANOK" akár sokezer éven át nyomattak és KŐBE VÉSTÉK, nehogy valaki kétségbe merje vonni!!

Mindig mondom: azért, mert valamit sokezer éven keresztül dogmatizálnak az emberiségnek, attól még nem jelenti azt, hogy IGAZ IS!!! Így van ez a fütyis istenképpel, az egész teremtéstörténettel, az asztrológiával, a regékkel és mondákkal, Tarot-val, smaragdtáblákkal... és még sok más mindennel! 
Nem véletlenül jönnek fel EZEK a "tanok" napjainkban, mert "nehogymááá" valaki rájöjjön az IGAZSÁGRA!!! Tolni-tolni-tolni, tömni, tömni a fejet – mert akkor NEM KAP SZIKRÁT A SZÍV SZAVA!
(Erről október 20-án konkrétan szó is lesz....)

MA a 2-es kapcsán a "KÉT-S-ÉG"-ek kerülnek előtérbe.
DE!! A KÉTSÉG is KETTŐS: lehet kétségbe esni - ami NEM JÓ, de lehet KÉTSÉGBE VONNI is...
Ami JÓ, ha értelmetlen tabukat kívánunk döntögetni.. 
MAg-MEG-tisztulás nincs KÉRDEZÉS nélkül..

A 2-es szám mellett ma minden észköz az "ISTENI" szféráról üzen, ami meg az EGYSÉG tartománya. 
Tehát? Ha "tudat-HASADTAK" vagyunk, akkor hol tudjuk megtalálni a rendet, a békét, a csendet, a nyugalmat? BENT. Ahol MÁS AZ ÉRTÉS. Ahol a FÉNY már nem vakít - hanem VILÁGOSSÁGBA TÉRtünk...
Igen: a VILÁGOSSÁG a TELJESSÉG, az EGYSÉG-ÉRZET "együtthatója"...
Így tehát: NYUGI! Legyen KINT bármi is – mi "csak" tudjuk, hogy a HÁT-TÉR-ben, a "HAT-TÉR"-ben, minden RENDBEN VAN! Csak BÍZZUNK és TUDJUNK!


(KÉP: ESTEVIEN FOTO ART)