2024-10-12

                               MOTTÓ: A FÁTYLON TÚL.. 

...van a VALÓSÁG azon része, amit testi szemmel nem láthatunk, de "ha tetszik ha nem", MINDIG "átjön", mikor "idő és tér EGY-be ÉR" a megVALÓsuláshoz.

Bár "idő" mint tudjuk NINCS, csakis TÉR, ami "osztott", mégpedig arra a kettőre, ami a láthatót a láthatatlantól elválasztja. Ami a NÉZÉST a LÁTÁSTÓL megkülönbözteti.
Tehát? MINDKETTŐ JELEN VAN – mégpedig EGY-SZER-re, csakis tőlünk függ, MELYIKET érzékeljük!! A tökéletes esetben természetesen mindkettőt...

Erre most jó példa az EU-s csörte.
Minden politikától mentesen elmondhatjuk, hogy tegnap (hmm... épp 11-én, az 1-1-ezés napján, ami az együttműködésről szól), "beteljesült", amit a kártyák már évek óta jeleznek, hogy Magyarország "MAG"-ÁRA fog maradni. De nem úgy, hogy elszigetelődne, csupán a régi partnereitől leválva.
Mi, a kirakások során úgy véltük, hogy ez egyenlő lesz az EU-ból való kilépéssel, de mint látható, nem: lehet "bent is kint maradni". Ráadásul ma reggel Viktor konkrétan KI IS MONDTA, hogy Magyarország a "MAGA" útját fogja járni.
Ennyi. És ez ÍGY IS LESZ!!
A kisstílű "magyarkodók" pedig nullává válnak. Illetve nem válnak azzá, mert amúgy is azok, csak egyértelműsítésre kerül..

Nos, amikor ENNYIRE LÁTHATÓAN beteljesül a VALÓSÁG LÁTHATATLAN RÉSZÉBEN "látható VALÓSÁG-OK" – akkor biztosak lehetünk abban, hogy a várva várt MAG-TISZTULÁS is meglesz. Mikor? Nos, arra NINCS VÁLASZ. Hisz a kártyák az IDŐRE, ami NINCS, soha nem tudnak választ adni. Be lehet "saccolni", hogy hány hónap vagy év – de mi van akkor, ha mégsem?? Ahogy már többször is előfordult, MARKÁNS ígéretekkel? Előrejelzésekkel? Amibe én is belefutottam még 2019-2020-ban, mert bizony azt nem tudhattam előre (és nem is jelezte semmi), hogy a NIBIRU megjelenésével kiegészül majd a KÉSZ VALÓSÁG olyan VALÓS-OK-kal, ami kitágítja a TERET – és vele együtt az "időt" is. FELREZEGTETI a jelen zárt rendszert egy "OK-TÁV-val" MAGOSABB" FREKVENCIÁRA, amire minden MAG-TUDATTAL, EMLÉKEZETTEL rendelkező fel tud rezegni, azaz ÉBREDNI tud az emberlétbe belealudt létezéséből, mint Csipkerózsika és egész "udvara" a mély álmából...

 
Mivel egyszeri történés nem történés a KETTŐS ÉG világában, ezért érkezett aztán E-M-ANU-EL augusztusban, "lejátszva" a számokon keresztül az egész húsvéti misztériumot és annak IGAZ LÉNYEGISÉGÉT, ami természetesen TELJESEN MÁS, mint amit az egyház, a saját eltorzított meséjeként a "híveknek" a torkán lenyom.
EZ VOLT az az eljövetel, amit mindenki vár – és várhat továbbra is, csakhogy NINCS MIRE! Mert az "apokalipszis", a KiNYILATKOZTATÁS megtörtént. Pont.
Aki JELEN volt és a JEL-en volt, mert JEL-ÉN-ben volt, az látta, vette, érezte, értette és MAG-ához is TÉRT! Mondhati azonnal!
Aki nem látta, attól még ÉREZHETTE, ha megfelelően volt HANGOLVA.
Az ÉBRENTARTÁSHOZ és az EMLÉKEZTETÉSHEZ azóta is érkeznek HULLÁMOK HULLÁM-szerűen, megtámogatva az "M-LE"-kezést és "M-EL"-kedést..
"Véletlenül" épp akkor, mikor a kinti világban meg a trutyi fokozódik...

Mit akar mindez nekünk jelezni?
Természetesen nem mást, mint hogy azt: NE A SZEMÜNKNEK HIGGYÜNK, hanem annak, ami a KÁPRÁZAT mögött van! Ami ugyanolyan VALÓSÁG, mint a szemmel látható világ, de ez utóbbi, csak egy olyan beszűkült tartomány, mint amennyire beszűkült az EMBERLÉT MAGA.
De mi NEM VAGYUNK EMBEREK – csak EMBERKÉNT VAGYUNK iTT! Tehát, nem kell nekünk "Akasztottként" éln a 12-es világban, hanem TALPRA állhatunk és eljuthatunk a 21-be, "összeszedve" MAG-unkat...
 Ezért LÁSSUNK a Fátylon túlra, ÉREZVE a VALÓS ÁG-at, ahogy egy "MAGOS"-hoz illik 😊..