2024-10-14

                              MOTTÓ: BELSŐ KÚT-FŐ.. 

Ma a 14-es szám kap hangsúlyt, hisz egyrészt kétszer jelenik meg a napban, másrészt az inverze is megjelent az "észközökben", ami pedig pontosan arra alliterál, hogy MIND EGY a MINDEGY, mert "oda-vissza" EGY AZ EGY.. 😊, ami pedig maga a KÚT, a FORRÁS, az Egy-S-ÉG...

Hisz mit jelent a 14? Azt, mikor már ÉN határozom meg a TEREMET. KINT. Én töltöm fel a MAGOM JEL-legével (5), aminek következtében ez a tér lehet az én KORLÁTOM, de lehet az én VÉDELMEM is.
A 41 a visszaút, amikor KILÉPEK A TEREM-ből, hogy MEG-térjek MAGOM-ba. Ekkor már ELÉG a TÉR-ből, az ANYAG-ból, a FÉNY-ből és mindabból, ami KORLÁT és ami a "KINT". Ideje a "MAGAMHOZ TÉR-nem", ami már nem a KINT, hanem a BENT világa és VILÁGOSSÁGA.

Ki tud MAG-ához TÉR-ni?
Akinek van MAG-ja.
Akinek van MAG-ja, annak van SAJÁT "KÚT-FŐJE" - az "üreseknek" meg diktálnak..
Csak az üresek képesek az emberi létben más "kútfőjéből" táplálkozni, és még az sem zavarja őket, mikor lelepleződnek, hisz nem tudják ÉLNI azt, ami nem az övék!!!
Így van ez minden tanulmánnyal, találmánnyal, munkahelyi ötlettel, szabadalommal, a politikában, a gazdaságban, azaz a "hétköznapok világában", de így van ez a spirivilágban is, ahol "csatornázók" ontják az IDEGEN KÚTFŐBŐL EREDŐ "TUDÁST" és "jóakaratú intelmeket".
Csakhogy KIÉT?? KI az a mester? Imhotep? Netán Jézus? Vagy Ashtar kapitány? Vagy hüllőgenerális? Vagy plejádi tündérmacuska? Vagy "túlvilágról üzenetátadó"??
Mint a Nosso Lar írója esetében?
Egy biztos: aki "bemutatkozik", hogy "ki vagyok" – ott már baj van! Mert "saját kútfő" SOHA NEM FOG bemutatkozni, sem magát valamilyen külső személlyel azonosítani!!
Innentől AZONNAL levehető, hogy a "súgó" a MÁTRIX, a FÉNYVILÁG részese! "NAP-os" és NEM "TÚL-I-PÁN"-os!!
Aki pedig "NAP"-os, az "FÉNY"-es, tehát csakis a "FÉNYLÉNY(EK)NEK" tud információt küldeni.
De kik a "Fénylények"? A TEREMTETT EMBER(ek)!
A "MAG"-osok azonban NEM "TEREMTETT EMBEREK", hanem csupán EMBERKÉNT VANNAK ITT! Tehát?? Egészen MÁS KÚTFŐBŐL táplálkoznak – ami a SAJÁTJUK, az EREDŐJÜK, ergo nem "mátrixos", nem IDEG-GÉN! (Idegi működés = agyi, elmés működés).

Egy tegnapi beszélgetés mint egy "előrejelzés" hangolta fel a mai nap témáját, miszerint a JELENBEN JELENLEG a LEGFONTOSABB INT-ELEM ARRA EMLÉKEZNI, hogy "NEM VAGYOK EMBER, CSAK EMBERKÉNT VAGYOK ITT"!!
Nem lehet elégszer hangsúlyozni!

Sokszor elmondtam már: az emberlét legnagyobb kihívása a FELEJTÉS.
A bele-FELEJTKEZÉS az emberlétbe, ELFELEJTVE az EREDENDŐ minőséget, célt, küldetést, feladatot. Nos, ezért vannak a SORS-utunkba beépített BEAVATÁSOK, melyek mindegyike vagy a szerelemmel, vagy a halállal, vagy mindkettővel kapcsolatosak.
A HALÁL adja meg a LÉTezés ÉRTELMÉT, a SZERELEM pedig a MINŐSÉGÉT.
Amikor mindkettőből "kijut", akkor egészen biztos "DÓGUNK" van az ITT és MOST-ban, amire RÁ KELL ÉBREDNI.

Ezt ÉLJÜK...MOST..
Ezt hívják "ébredésnek"..
És ez akkor fog bekövetkezni, mikor a 14-ből átfordultunk a 41-be....