2024-10-15

                                 MOTTÓ: 5-ről a 6-ra... 

Azt mondják, 5-ről a 6-ra jutni a legnagyobb ugrás.
Nos, igen, ehhez elég csak a kezünkre nézni, holott épp a kezünk mutatja, hogy ez az állítás nem feltétlenül igaz. Pontosabban igaz IS, meg nem IS. Ahogy szinte minden, a KETTŐSSÉG világában.

Ha összetesszük a kezünket, a távolság egy lépés.
HA kitárjuk a karunkat: a két kezünk "végtelennyi" távra kerül egymástól.
Tehát?
Kinek mekkora távolságot jelent az 5-ről a 6-ra jutás? Csakis tőle függ. "ÖSSZE-teszi a kezét – vagy SZÉT-TÁRja?
Nem véletlen az sem, hogy mikor imádkozunk, összezárjuk a tenyerünket. Miért? Mert ekkor ZÁRJUK össze a "kört", sűrítjük úgymond az energiát, erőt adva óhajunknak, kérésünknek. Kinek is? Természetesen saját MAG-unknak. MAGUNKNAK szorítjuk össze a kezünket, NEM MÁS erejét koncentráljuk. Tehát KITŐL érkezik meg a válasz az imáinkra? IS-TEN-MAG-unktól...

Az 5-ről a 6-ra jutni tehát lehet gyorsan és hatásosan.
Azonban ha valaki a KETTŐSSÉGÉBEN "messze" került a "törzsétől" és "kívül hadonászik, keverve a szélen a szeleket, akkor nagy utat kell bejárnia, mire VÁLTANi tud.
Lépést és síkot.
Ugyanis 5 nélkül nincsen 6.
De az 5-ig is el kell jutni... A hozzá vezető út nem más, mint annak megélése, amiért itt vagyunk. Testben, anyagi létben, a Földön.
1="ÉN" meg-JEL-ÉN-ek
2= ÉN megtapasztalom, hogy vannak itt MÁS-OK is..
3= megismerem az OK-osságokat
4= alkalmazom a "hozott" és "OK"-os tudást
5 = MAG-amra ismerek (ha minden igaz) és ráébredek, arra, hogy vagyok-aki VAGY-OK..

A 6-ot csak az 5 megélésével lehet elérni és ÁTÉLNI – mert abban jelenik meg a MI-NŐ-ségi ugrás, a NŐ-ség MAG(j)A.. A 6 határozza meg a HOGYANT és teszi lehetővé a működés MEGÚJULÁSÁT, az "újjászületést" - immár magunk mögött hagyva az anyag elsődlegességét. Itt már az ÉRZET és ÉRZÉKELÉS számít, nem az ELME OK-OSSÁGA.
Már nem a "NASA felfedezte" fog elvarázsolni minket -  hanem a saját "AHA"-élményeink fogják BENNÜNK a TUDÁST felébreszteni, és jót röhögünk a NASA-n...

A 6 "VAN". Ha pedig "VAN", akkor ELEVE LÉTEZŐ. Tehát BELŐLE ERED a TEREMTETT VILÁG (4): amiben vagyok, mint EMBER és ami körülvesz, mint EMBERT..

Aki ezt megérti, mert ÁT- ÉRZI: nos ő tényleg elmondhatja, hogy 5-ről a 6-ra jutott...