2024-10-22

                                         MOTTÓ: VÉNUSZ 

Ma minden "ész-köz" a 6-osról, a VAN-ságról, a TEREMTÉS-ről szól, hozzá a JÓ PI TÉR-ről – mert ugye a KET TŐ nem elválasztható el egymáastól..JÓ PI TÉR nélkül nincs 6, ami van, ami HARMONIZÁL és ami REND-et TEREMT...

A vasárnapi találkozó magja, vagy inkább FONAL-a a LÉ volt, mely ÉL és ami a 6-ban, ami a "VAN" kel életre. Ezt szimbolizálja a 8-ból levehető 6-szög, a MÉ-H-sejt forma, amiben a MÉ-Z LÉ-trejön...
Mely MÉ-Z maga a LÉ, mely ÉL és ami minden EREDENDŐ TISZTA információ hordozója.
Emberi mivoltunkban ezt a LÉ-t VISZ-i a SZÍV "SZER-te széjjel" minden SEJT-hez, mert EBBŐL épül fel az egész SZER-vezet, mely aztán VEZET is, ha hagyjuk és nem megyünk ELLEN-(L)-É-ben... Ami olyan, mint amikor visszafelé akarjuk duzzasztani a vizet...

A 6-os szám maga a földi LÉT-ELEM. 
A 6-ik ÉRZÉK pedig a LÉT-ELEM megjelenítője, mert NEM E-VILÁGI...
A VÉNUSZ-hoz tartozik, aki – mint tudjuk – a SZER ELEM istennője, márpedig LÉTEZÉS nincs SZERELEM nélkül.. Mindazonáltal van AZON TÚL is, ami a TÚL I PÁN-i tartomány...
De az már egy "MÁS VILÁG"..
 
A VÉNUSZ az a bolygó, mely a Földhöz legközelebb van, éppolyan "földszerű", mint "mi" és a JELE is ugyanaz, mint a "mienké", csak épp fordított. Tehát: a Vénusz és a Föld egymásnak TÜKÖRKÉPEI.
Ha mindehhez hozzátesszük a MAGYAR nyelv mágiáját, hogy a Vénusz=VÉN ŐS, amiben a "VÉN" nem az "öreget" jelenti, hanem azt a "régit", ami maga az ERED-Ő. Ráadásul a magyar hagyományban a Vénusz a PÁSZTOR-csillag, ami pedig mit jelent? ŐRZŐT. Mit ŐRIZ az ŐR, az ŐRZŐ? Az ÉRTÉKET.
ÉR, ÉRTÉK... Ami ÉR, az ÉR-vényes, az HAT, tehát 6. KI-hat, mert HAT-ásos. De vannak HAT-árai is, ahogy a MÉ-H-sejtnek, ami ŐR-zi a TISZTA –LÉ-t, a MÉ-Z-et, ami oly TISZTA, hogy se baktérium, se vírus, se gomba megtámadni NEM TUDJA.
Nos, EZ és ILYEN az EREDET, MAG-A a MINŐSÉG, mely a "NŐ"-ség mibenléte és ami MI-nd-ÉN-KI-ben benne van, minden ÉN-ben, akiben ott az eredendő MAG/K, a M-indenség A-karata, az EREDENDŐ, azaz VÉN-s-ÉG-i TEREMTŐ ERŐ.

A Vénusz mozgása leírja az 5-ágú csillagot. Hisz 2-szer van fent az égen: HAJNALBAN és EST-HAJNALKOR. Ezért nevezik EST-HAJNAL-csillagnak.
Az 5 ágú csillag KIT jelképez?
Magát az EMBERT.
Igen. DE: MELYIK embert? A NŐT vagy a FÉRFIT?
NOS: CSAK és KIZÁRÓLAG a NŐT.

Mert a NŐ az ELSŐ-dleges, a FÉ R/L-fi mint "FI", azaz LE-SZÁR-mazott csakis MÁSOD-lagos...
Nyelvünk őrzi az EREDETET, hogy "MI-NŐ-s-ÉG".
Tehát a "NŐ" mind-ÉN-KI-ben benne, van, aki ITT van az anyagban, embertestben, azaz egy "KI"-VET-ülésben. Mert a FORMA mindig az ERŐ formai, alaki megjelenése.
Az ERŐ pedig mi?
Az 1.
Az 1 ÉN.
Aki a 6-on KERESZTÜL jelenik meg, mint JELEN-és és JELEN-S-ÉG, a JELEN-ben és meg is van a saját JELE, ami nem más, mint a MAG-DALA, az ÉN ÉNEKE, a HANG-ja, a HANG-oltsága, a saját REZGÉS-e, INFORMÁCIÓS "halmaza".

Az "5", mely 1, hisz PÁRATLAN, csakis a 6 "VAN"-ságán tud a "4"-ben, a KERET-ben, a FORMÁ-ban, a FÉNY-ben és a FÖLD-ön alakot ölteni.
EZ a TISZTA, az EREDETI ÚT.

De van a MÁSODLAGOS, mikor az EREDETből fakad egy KI-ÁG-azás: az Y.
Ő a "MÁSSAL"- hangzó, a "KARÓ", melynek nincs "ÖN-MAG"-ja, nincs benne "MAG-ánHANG"-zó...

Minden földi ásatásnál megjelenik, hogy RÁ-épült egy RÉ-teg az EREDENDŐ MAG-tudatra.
Az ÖN-ÁLLÓ REZGÉSRe, az ÖN-működő EREDENDŐ VÉN-ŐSI "MI"-NŐ-s-ÉG-re...
A mi dolgunk az ITT és MOST-ban, hogy "MI", akikben feléled a VÉN ŐSI EMLÉKEZET, ezt a MAG-án-HANG-zót MEGSZÓLALTASSA és NE (csak) MÁSSAL együtt HANGOZZÉK.
Természetesen lehet – hisz a KETTŐSSÉG világában az EGy a MÁS-sal együtt HANG-zik.
De NEM ÚGY, ahogy a JELEN világ működik.

Az EGY és a MÁS ALAP-vetően EGY-HANG-on "ÉN-EKEL". Ez a KÖZ-ŐS-i nyelv. Az EGY-nyelvűség, az ÖSSZ-hang, az EGY-behangzás, mikor EGY-etÉRTÉS van. Nincs URALÁS, kifosztás, rablás, felhalmozás, hisz MIND-ÉN-KI-nek, aki JELEN van MINDENE adott!!! ALAP, hogy MINDENből MIND-ÉN-Kinek BŐSÉGE van! Nincs olyan, hogy SZŰK-ség vagy szűkösség!!! Ezek a TEREMTETT, MÁSODLAGOS, MAGÁN-hangzóval nem rendelkező emberi lényekből származó programok!
Ők azok, akik "rontják" a LÉ-t, a LÉ-vegőt...
Megtehetik, mert LÉ-hetőséget kaptak.
Mi meg, mint KI-VET-ülések, mint megnyílvánulások, FORMÁK, a FEL- ÉL(ő)-ŐS-ÉG-et, hogy tudjunk DÖNTENI: beengedjük MAG-unkba vagy nem?

A mai nap ERRE a FEL-ÉL-ŐS-i-s-ÉG-re mutat rá. Élünk vele vagy hagyjuk, hogy sodorjon a teremtettek ÜRESSÉGE???

Az ERŐ bennünk és velünk. Mindig eldönthetjük: éljük az emberi lét ÜRES minőségét – vagy éljük azt a MAG-os-ÁG-os eredendő VÉN-s-ÉG-et, amiből fakadtunk, aminek MÉ-H-éből fakadóan felépítettük a MAG-unk MÉ-Z-édes világát, mely oly tiszta, hogy SEMMI nem foghat rajta és semmi nem ÁRT-hat neki? Hol? A SZÍV-TÉR-ben, ami mindezt ŐRZI...

Eldönthetnénk végre: ŐRZŐK vagyunk, a MAG-unk fenntartói – vagy MÁS-ok "mással-HANG-zói"??