2024-10-23

                       MOTTÓ: TERMÉSZET RENDJE.. 

Igen: a természetnek, a teremtett világnak RENDJe VAN. Ez a REND érvényes a mi életünkre is, hisz emberként a természet részei vagyunk. Ha együttműködünk vele, JÓL járunk. Ha ellene megyünk, ráerőszakolva az elméskedéseinket, az akaratunkat, visszacsap mint bumeráng.

Lehet építkezni például lápos területre, mondván, hogy már teljesen kiszáradt: a láp az láp marad még szárazon is. Mert egyszer csak gondol egyet a természet és "feltolja a vizet".. Aztán lehet dünnyögni, meg kártérítésért az asztalt verni. Tetszett volna inkább előbb gondolkodni, na meg hosszútávra és nem a pillanatnyi érdekek alapján.

A RENDet egyébként mindig a pillanatnyi érdekek szokták megborítani. A "most" és az "add uram de tegnapra", mert ez NEKEM épp így jó. Az, hogy a másiknak meg épp nem, az nem releváns.
NEKEM legyen jó.
Igen, az életben az a legfontosabb, hogy NEKEM JÓ legyen, hogy ÉN jól érezzem magam a bőrömben – csak NEM ÍGY! Csak nem a másIK és nem a másOK kárára!

A MAG-tudatot tökéletesen összemossa a "massza" az egoizmussal és az önzéssel. Jól csinálják, mert még a jószándékú embereket is teljesen meg tudják hülyíteni vele. Nemcsak az egoizmussal, hanem annak másik végletével, a "teljes odaadással" is!
Ütni tudnék azért a "tanért", hogy egy "igazi" (!!) tanító és gyógyító NEM KÉR PÉNZT a tanításért és a gyógyításért, hisz "ISTENTŐL "INGYEN" kapta!!! TÉNYLEG???????? És melyik istentől??????
Miért is "cseszte" le Jézus a TÉKOZLÓ fiút?? Mert a TÁLENTUMÁT, a TEHETSÉGÉT nem forgatta. Nem "hasznosította". Mit jelent itt a haszon? Nem forgatta MÁSOK JAVÁRA és a MAGA HASZNÁRA.
És TÖK MINDEGY, hogy ez a tálentum épp egy fantasztikus mérnöki tehetség, vagy rajzoló képesség, vagy muzikalitás, vagy épp tanítói, gyógyítói érzék. Minden képesség azért ADATOTT, hogy ABBÓL MEGÉLJEN a "TULAJDONOSA". Megélni pedig hogyan lehet? Ha a tettért van ELLENTÉTELEZÉS, a SZOLGÁLTATÁSÉRT ELLENSZOLGÁLTATÁS!!!
Undorító és gyalázatos, amikor KIHASZNÁLÁSRA játszva VESZIK EL az ADÁST, VISSZA-ADÁS nélkül. Élén az egyházzal, meg mindazokkal a "szellemi megmondókkal", akik bezzeg a maguk hasznát tökéletesen előtérbe helyezik – a MÁSOK JAVA RÉVÉN. Igen: a mások JAVA által – csak épp úgy, hogy ELVESZIK azt.
A kettős mérce tökéletesen tetten érhető a spirimassza és az egyházi tanok világában.
Undorító.

A TÖMÉNY HAZUGSÁGOK és MEGVEZETÉSEK mióta tartják RABSÁGBAN az "EMBERT"?
Mióta létezik.
Mert a "TEREMTETT" NEM ELEVE "LETT" – tehát nincs "EM-LÉ-kezete", nincs "MAG"-ja, nincs "ÉN"-tudata, nincs saját "ÉN-EKE", nincs "MAG-DALA", ezért bármit elhisz, amit neki KŐBE VÉSVE az orra elé dugnak. TÖR(t)-VÉNYT írnak neki, ráadásul nem is istenit, hanem EMBERIT, mondván, ha már az isten elengedte gyermekeit, akkor ne dumáljon bele, hogy miként rendezik be az életüket. Így aztán BÁRMIT megtehetnek: elvehetnek, kirabolhatnak, kifoszthatnak, rabszolgává tehetnek, és még mindezért szembe is röhöghetnek, hisz "nekik nincs isten, aki parancsoljon"...
Ez az "EMBERI" világ minőségjelzője.
És ami a "vicc": ők akarják üresként a MAG-osoknak elmagyarázni a Rendet...
Nem is szeretik őket az "emberek" és azok irányítói – csakhogy hiába nem szeretik, ellenük tenni semmit nem tudnak. Illetve játszadozhatnak, mert tilthatnak, vagy ha az nem megy, akkor hülyíthetik lózungokkal a jónépet - erre az ELSŐDLEGES TEREMTŐ mit mond? Semmit. Csak mosolyog, hisz őt ezek a játszmázások a legkevésbé sem érintik. Ezektől a VILÁG RENDJE nem fog felborulni. Pont.

Nos, ezt a mosolyt kell tudni ÉLNI mindazon MAG-emlékezőknek, akikben ÉL az eredendő IGAZSÁG tudata...

Ahogy tegnap említettem: TAPINTHATÓ a két világ jelenléte egymás mellett és az is, hogy NINCS ÁTHÚZÁS, hisz ez is a REND-hez tartozik. Az átalakulás folyamatának RENDJÉHEZ.
A mi dolgunk csupán a MEGÉLÉS és annak eldöntése: hova soroljuk MAG-unkat?

A mai nap újfent a befelé fordulásról, az "elzárkózásról", a benső erő megélésről üzen.
KÉP-es vagyok megélni, és HASZNÁLNI TEN-MAGAM javára, mert "VAN KÉPEM HOZZÁ" - vagy hagyom, hogy tereljen az a külvilág, amihez már semmi közünk nincs, hisz annak "parancsai" nem az ÉN parancsai!..