2024-10-24

                                      MOTTÓ:TITKOK..

Ma minden a "HOLD" körül és a "2"-es körül forog. A számot tekintve újra és még mindig...
Természetesen nem véletlenül, hisz a 2 mit jelképez? A KÉT TŐ-vet. Igazából a FÉNYT, hisz a Fényben mindenből KETTŐ lesz, mindennek KÉT OLDALA lesz. De ez NEM A FELEZŐDÉST jelenti, hanem azt, hogy VAN EZ IS és VAN AZ IS. Van az EGY ÉN, meg a MÁSIK ÉN, de az is egy éppolyan EGY ÉN, mint az "ÉN". Ergo? Van itt ALÁ-FÖLÉRENDELTSÉG?
NINCS.

Tehát, az a világ, amiben jelenleg élünk, egy ABNORMÁLIS, KIBILLENT világ, ahol a "TÖRT ÉN" TÖR-ZÚZ, mert NEM ÉRTI VILÁGÁT. Miért nem érti? MERT NINCS MIVEL.
Az ELME ugyanis NEM AD ÉRTÉST – csakis a SZÍV. Mert abban van az EREDET.
A SZÍV viszi szét a MAG-ot, azt az eredendő MÁGNESES ERŐTERET, ami az EGY ÉN "TŐ"-kéje. Ebből épül fel az EGÉSZ-s-ÉG, az egész LÉNY-s-ÉG.
Namármost, mivel a "TÖRT" nem egész, ezért nála valami HIÁNYOS.
Igen: hiányzik, ahogy mondám, a SZÍV-TÉR MÁGNESES MEZEJE.
A TÖRT ÉN-nek CSAK ELMÉJE van. Ennek szüleményét nevezhetjük "SZÁRAZ FÁJDALOMNAK", mert nincs benne LÉ. Nincs benne ÉL-Ő LÉ, ami maga a MÁGNESES MEZŐ.
Az ÉLŐ LÉ kiHATását mindig meg lehet érezni, mert attól JÓL érezzük magunkat. Az feltölt.
Feltölt, mert SZÉP. De IGAZÁN szép csak az tud lenni, ami SZÍVBŐL jövő. Amit elméből teremtenek – lásd a kockaházak tömkelegét, felmentve csúfságát a "minimalizmus" kategoriájának a kitalálásával -, nem váltanak ki JÓ érzést. Legfeljebb csak egy INGERT.
A kettő meg nem ugyanaz...

Aki TITKOKAT akar feltárni – csakis a SZÍVTERÉBEN fogja megtalálni.
Látni, amint a régészek, az agyas kutatók egyszerűen nem jutnak 5-ről a 6-ra, mert NEM ÉRZIK a MÉLYEBB összefüggéseket (na és persze nem tudnak magyarul, így nem is értik őket), ezért elmarad a SZINTETIZÁLÁS, az EGYSÉGBE EMELÉS.
Minden elmés egy SZELETET képes megfejteni, de összerakni a szeletet egy egész tortává, már KÉPTELENEK, mert NINCS KÉP-ük hozzá és róla...

Tegnap belémbújt a "kisördög", gondoltam (meghallgatva a szokásos heti Bogár-Boros duót), előveszem az ingámat és rákérdezek az elnökválasztásra. Először feltettem a kérdést: "rákérdezhetek a Trumpra?" "Igen". "Kapok is választ"? "Nem".
Ennyi...
Jót nevettem, hogy hiába próbálkozom, a "nem az nem" – mert már mióta NINCS VÁLASZ.
Viszont VAN arra válasz, hogy IGEN, jól érezni, hogy KÉT VILÁG fut párhuzamos pályán (és nem több) és hogy e két világ között NINCS ÁTJÁRÁS. És arra is van válasz, hogy az a MÁSIK, az a "TÖRT", aki csak TÖRNI-ZÚZNI tud, el fog tűnni....

Sokszor megkapom én is, persze az "okosoktól", hogy a sokszínűség milyen szép, nem lehet az egész világ egyforma!
Ez igaz is. Csak megint az ingo-fingó pálya van elcsúszva: a SOKSZÍNŰSÉG NEM ZÁRJA KI AZ EGYSÉGET.
Az EGY NYELVET BESZÉLÜNK nem azt jelenti, hogy ne lehetne többféle nyelv (bár minek), sokféle nép, sokféle életmóddal, hanem azt, hogy ÉRTJÜK EGYMÁST, mert ÉRTJÜK A VILÁGOT és BENNE TEN-MAG-unk LÉ-NY-ÉG-ét és annak működését! Nem bántjuk a másikat, a NŐT, mint MI-NŐ-séget ÉLJÜK TEN-MAG-unkban, ami önmagában megadja a TISZTELETET magunk és a másik iránt. 
Ha van tisztelet, van TISZTESSÉG és van TARTÁS IS.
Ez ennyire EGy-SZER-ű.
Mert EGY SZER van, EGY SZER ELEM van, és az EGY SZER VOLT (is), volt (hogy) HOL NEM VOLT, de most VAN.. És ha E SZER-INT élünk, akkor az INT-ELEM-re nincs már szükség, a KÜZD ELEM-re meg pláne nem!

Szóval a TITKOK M-ÉJ-ében minden JELEN van – és SUTTOG is a "MAG DALA", hogy készülődés van, de NE AKARJUK tudni, hogy MIRE és MIKOR.
Csak legyünk ÖRÖM-LÉTBEN és a JELENBEN...
Minden adja MAG-j-ÁT...