2024-10-25

                           MOTTÓ: MÉG MINDIG KÉT TŐ.... 

Mennyi a valószínűsége annak, hogy mára ugyanazok az asztrojelek érkeznek mint tegnapra?
A Hold és az Oroszlán, csak ma az 5 helyett a 11-es számmal társulva..
Aztán másik két kártyán is a 2-es szám jelent meg: az egyiken "a la natur", a másikon pedig a
29=11=2 lebontásban...
Tehát KÉT TŐ.
Egy-az-EGy-ben.
Ami EGY.

A 11-ről mindig elmondom, hogy NEM a "Tudat forradalma", ezt a marhaságot KÉT síkon is el kell felejteni: egyrészt a 11-es szám miatt, másrészt pedig olyan, hogy "TUDAT" és annak "FORRADALMA" egyszerűen NINCS!!! Ugyanis a TUDAT ÁLLANDÓ!!!! Tehát, nem lehet FORRALNI, sem forr-A-DAL-masítani, mert a DALA a TUDATNAK MAG-ában van és az nem fog SOHA fel-FORR-ni!!!
Ugyanis a TUDAT CSENDES, mint a Don... SOHA NEM LÁZONG, mert a FORRADALOM = LÁZADÁS, LÁZONGÁS, ami "tüzes", viszont a TUDAT a "HÁT-TÉR"-ben maga a "LÉ", amiben az INFORMÁCIÓ meg-LÉ-T-e ÁLLANDÓ. Ez a MAG DALA, ami mindenkiben EGY-ÉN-i –  már akinek van.
Akinek nincs, az mondjuk LÁZADHAT és LÁZONGHAT – hisz teljességgel ELMÉS, "TÜZES", "LÉ"-telen és "ÉL"-ettelen.. Porzik, mint a sivatag tüzes homokja...

Az ELMÉNEK "ALAP"-esetben a SZÍV a GYÖKERE.
Viszont, ahol nincs GYÖK, nincs GYÖKÉR, nincs EREDŐ – ott nincs EMLÉKEZET SEM!
Nincs MAG-TUDAT.
De még TUDAT SEM.
Csak az ELME GOND-ol(d)kodása.

Tegnap Demján után elém jött (illetve küldték) Veres M. egy posztját, amiben "csak" három ellentmondást szűrtem ki kapásból, pedig még csak bele se mélyedtem: 1. "mindenkinek vállalni kell a sorsa feletti felelősséget". 2."Az emberiség sorsa most dől el." 3. "De még semmi nem dőlt el"...
No, DÖNTSE már el végre, hogy EGYÉN vagy EMBERISÉG vagy ELDŐLT vagy NEM DŐLT EL...
Ilyen az, mikor az elme okoskodik...

A "11", mint KÉT TŐ EGy-s-MÁS MELLETT az EGYÜTT jelölése.
Az a KÉT TŐ, ami igazából EGY.
EGY az EGY-ben, ami EGY. Ez az ERŐ MAG(j)A!.
Ha a "11" formáját nézem, lehet a KÉT TŐ akár egy ÁT-JÁRÓ IS – tehát a 11 lehet egy KAPU is.
De hova? És Kihez?
EGY ÉRT-ELEM-Ű: TEN-MAG-unkhoz.

Amikor TUDJUK, hogy nem vagyunk emberek – CSAK EMBERKÉNT vagyunk itt: vagyunk mint ember és vagyunk mint TUDAT. Kettő az EGY-ben, mert a KETTŐ EGy.
Tegnap írtam, hogy a KÉT TŐ a FÉNY "jellemzője". Tökéletesen megjeleníti JÉZUS és LUCIFER alakja, akik mindketten "A" FÉNYHOZÓK – és mégsincs SEMMI ELLENSÉGESKEDÉS közöttük!!! Mert miért is lenne?? Lucifer SOHA nem volt GONOSZ – egyébként meg gondolkodjunk egy kicsit: G/K-ON = NAP, a NAP=FÉNY – tehát hol itt a "GON-D"? Magyar nyelv mágiája...

A GOND GOND-OLDÁSSAL, GONDOLKODÁSSAL OLDHATÓ fel, tehát a GON-D egy SZELLEMI TÉNYEZŐ. Magyarul az ELMÉHEZ KÖTHETŐ a FÉNY eme minősége..
Tehát, ahol megjelenik a FÉNY mellé a GOND, az már az ELME síkja, de az ELME önmagában, a SZÍV ALAP-ja nélkül csak EGY FÉL ELEM. És már meg is érkeztünk az "ÜRESEK" világába, akik "FÉL" elemek, mert CSAK AZ ELME SÍKJÁT ÉLIK és NINCS SZÍV-HANG-juk, mely pedig egy "ALAP-HANG".
Akinek NINCS szív-TERE, annak nincs EMLÉKEZETE, annál máris megjelenik a FÉLELEM, a félelem pedig mit szül? ELLENSÉGESKEDÉST. Támadást, ölést.
A SZER-ből nekik "szerzés" lesz...
Mi a szerzés? ELVÉTEL. Nem TENNI VALAMIÉRT – hanem ELVENNI VALAMIT VALAKITŐL, aki MÁR VAN és AKINEK MÁR VAN... Mert ugye a FELEKNEK, a KI-VÁLASZT-ottaknak JÁR ami jár.. 
Nos, ÍGY működik az "M-BŐR".
Akinek az "emberi parancs a SZENTSÉG". "IS-TE-EN"-mentesen...
Hát na...
Az "EL-VÉTEL" ideje LEJÁR(t). 
A "RÁ"-épülés az eredendőre működhet, akár jól is, ha MEG-TART-ja a MAG-TUDATOT.
Viszont ha "elássa", mint a tálentumot a tékozló fiú, akkor abból csak FÉL ELEM születhet.
Látjuk? Látjuk.
És minden jó, ha jó a vége...
Ha a FÉL ELEM ideje végre lejár(t)...