2024-10-27

                                             MOTTÓ: "27".... 

Most "eldobtam az agyamat" đŸ€“ ...
 Mert mi a valĂłszĂ­nƱsĂ©ge annak, hogy HARMADJÁRA is ugyanaz jön ki az asztrokockĂĄkbĂłl, mint tegnap Ă©s tegnap elƑtt??? A HOLD Ă©s az OROSZLÁN?
Csak a szĂĄm-OK vĂĄltozott megint: ma a 4-es "hĂĄz" jött mellĂ©jĂŒk, ami pedig mit jelkĂ©pez? A FÖLD, az ANYAG, a FÉNY, a "KERET", a FORMA sĂ­kjĂĄt... A "NAP" vilĂĄgĂĄt...

Itt jut eszembe: egy tanĂ­tvĂĄnyom kĂ©rdezte a tegnap elƑtti RituĂĄlĂ©bĂłl, a "FĂ©nyhozĂłk" tĂ©mĂĄjĂĄban, Lucifer Ă©s JĂ©zus vonatkozĂĄsĂĄban, hogyan fĂ©rt bele a GON-osz, mint "GON-US", vagy "GON/KON-ƐS"?
Nos, a megfejtés megint a magyar nyelvben rejlik.
G és K egymåsnak zöngés és zöngétlen pårjai.
GON Ă©s KON "NAP"-ot jelentenek, ahogy errƑl a "KON-TIKI-tƑl a RÁ-ig" c. filmsorozatbĂłl anno tudomĂĄst szerezhettĂŒnk. A papiruszhajĂł vitorlĂĄjĂĄt is – ha jĂłl emlĂ©kszem – egy Nap dĂ­szitette.
Mivel minden magyarul Ă©rtelmezhetƑ Ă©s CSAK AZ VAN (👌😎 ), ami megmagyarĂĄzhatĂł, ezĂ©rt GON-doljuk ĂĄt egy kicsit: a GON-dolat a fejben szĂŒletik. A fejben mi van? Az agy. Az agy minek a szerve? Az ELMÉÉ. A D Ă©s a T zöngĂ©s-zöngĂ©tlen pĂĄrban a FÖLD-höz, az Anyaghoz tartoznak, hisz a "T"-kör, az a T-Ʊ-kör, ami a NAP-FÉNY LÁT-szat-vilĂĄga. Ez az ankh- kereszt vagy KÖR-T(Ă©)-FA szimbĂłluma, ami a FÖLDI ÉLETnek, az EMBERNEK a megjelenĂ­tƑje. EzĂ©rt tartjĂĄk az "ÉLET" szimbĂłlumĂĄnak.
Igen ĂĄm, de az ÉLET MAG-ja az a MÁGNESES TÉR, ahol a SZÍV VISZ(i az informĂĄciĂłt), ahonnan a szĂ­v elĂ©ri, összekapcsolja a sejteket, szerveket, felĂ©pĂ­ti a SZERV-ezetet, annak az ALAP-VETƐ TUDATNAK a mentĂ©n, amit a SZÍV MÁGNESES TERE, mint VÉN ƐSI MAG TÉR MAG-ĂĄban foglal.
A SZÍV az elsƑdleges hĂĄt MINDEN TÉREN, a TEREMTETT lĂ©tezĂ©sben, annak felĂ©pĂ­tĂ©sĂ©ben Ă©s mƱködĂ©sĂ©ben egyarĂĄnt. Általa Ă©rzĂ©kelĂŒnk – Ă©s gondolkodunk IS, ha nincs a fejĂŒnk, elmĂ©nk miatt ELTÖMVE!
Az AGY, az ELME a SZÍV ELLENÉBEN sajnos – Ă©s mindig – eltömĂ­thetƑ, olyan informĂĄciĂłkkal, melyek GON-D-olkodĂĄsra kĂ©sztetnek. A sok gondolkodĂĄs GON-Dot eredmĂ©nyez (erre rĂĄ is tĂŒsszentettem), mire a fel-OLD-ĂĄs honnan Ă©rkezhet? TermĂ©szetesen a MEG(MAG)ÉRZÉSBƐL, azaz a "SzĂ­v-agy"-bĂłl.TehĂĄt, ami NAP, ami FÉNY, ami ELME, ami FESZÜLTSÉG – az GOND(olat).
Viszont minden, ami ÉJ, ami M-ÉJ, ami SZÍV, az ANA-i, az MA-DONNA-i, az VÉN-ƐSI, MAG-NƐS-i, SZÍV-BÉL-i, tehĂĄt felOLDÓ Ă©s meg-OLDÓ, CSENDES Ă©s MÁGNESES...
Az EMBER akkor mƱködik JÓL, ha TEN-MAG-ĂĄra hallgatva nem GOND-olkodik, hanem a SZÍVÉRE hallgatva MEG-OLD Ă©s Csendben van, mint a "DON(g)" – nĂ©mi szĂłjĂĄtĂ©kkal Ă©lve..VisszatĂ©rve a mai napra – Ă©s a tegnapira...
Tegnap a "CSEND" napja volt, azon egyszerƱ oknål fogva, hogy elfelejtettem rituålét írni. Viszont véletlenek nincsenek, tehåt ha csendben kell maradni, akkor csendben kell maradni...
EstĂ©re viszont mĂĄr "elszĂĄllt" a Csend – annak ellenĂ©re, hogy nĂĄlunk, az utcĂĄban, "harapni" lehetett....
Azaz: oda - kint..
BelĂŒl, a "HANG-FALON", azonban jöttek a HANG-ok: egyrĂ©szt a megosztott videĂłk, mĂĄsrĂ©szt a hozzĂĄjuk kapcsolĂłdĂł vĂĄlaszok kapcsĂĄn. Mi volt a közös szĂĄl a megosztott videĂłkban? (És akkor G.Á. legutĂłbbi videĂłjĂĄrĂłl mĂ©g nem is beszĂ©lek, ahol minden HAZUG megjelenik Ă©s tettenĂ©rhetƑ!!)
Az, hogy "JUPITER DOLGOZIK".
Évek Ăłta mondom – mĂĄr 2019 Ăłta -, hogy a Jupiter MINDENKIRƐL LERÁNTJA A LEPLET!! SokakrĂłl Ășgy, hogy Ă©szre sem veszik – mint a spirivilĂĄg alanyai!! EgyszerƱen zseniĂĄlis, ahogyan az ISTENI REND mƱködik!! TĂ©nyleg CSAK egy dologban kell mindenkor "jelen lenni": TISZTÁNAK Ă©s TISZTESSÉGESNEK maradni, TISZTELETTEL viseltetni Ă©s a TARTÁST megƑrizni! EZT IS megmutatja a Jupiter, nemcsak a ganĂ©sĂĄgot, termĂ©szetesen!
AzĂ©rt LÁTNI Ă©s ÉRTENi sem ĂĄrt!
MindenkirƑl KIDERÜL MILYEN A LÉNYE!!! KivĂ©tel nĂ©lkĂŒl!
És az NAGYON JÓ!!!
FelderĂŒl a mocsĂĄrgƑzben eddig elrejtƑzött mocsĂĄrlakĂłk pucĂ©r valĂłsĂĄga.
"FÚJ A SZÉL", ahogy kell, "Dimitrij LĂ©nĂĄrĂłl mesĂ©l..."...
Még mondja valaki, hogy nem ållunk VILÁGVÁLTÁS ELƐTT!!!
És itt nem Trump vagy Kamala a vĂĄlasztĂĄs tĂ©tje. És nem is "JeruzsĂĄlem" , vagy a MONO-POL-usos vilĂĄg rendje! NEM! Csakis az, hogy valaki MAGOS vagy ÜRES. BĂșza vagy OCSÚ?CsodĂĄsan halad minden a MAG-(j)-a ĂștjĂĄn – Ă©s itt mĂĄr nem hallgatni kell, hanem TOVÁBBADNI az IGÉT! MAG a MAG-nak... Ébreszteni, lĂĄttatni Ă©s segĂ­teni a visszacsatolĂĄsban!

EgyĂ©bkĂ©nt a mai napra, amikor a nap szĂĄma a 27, a "Szent SzövetsĂ©g" szĂĄma, "vĂ©letlenĂŒl" Ă©pp a 27-es kĂĄrtya Ă©rkezett, amimeg a LevĂ©l, azaz az ÜZENET lapja.
Miért a 27 a "Szent Szövetség" szåma?
Azon egyszerƱ oknål fogva, hogy a 72 inverze.
Mi a 72? Az "EGY ÉN" SZÍV- SZÁMA. TehĂĄt ennek "tĂŒkre", a 27, aki a "PÁR"-unk, a szövetsĂ©gesĂŒnk az ITT- LÉ-T-utunkon. A PÁR-unk megjelenĂ©se pedig mindig ÜZENETET hoz, mĂ©gpedig "ALAP-VETƐT".
Ma tehĂĄt "ALAPOT" vetƑ hĂ­rekkel, informĂĄciĂłval, tudĂĄssal, ismerettel gazdagodhatunk, olyanoktĂłl, akik "szent szövetsĂ©gben" ĂĄllnak velĂŒnk...
Akikkel EGY HÚRON pendĂŒlĂŒnk... AkiktƑl ERƐT kaphatunk az ÉRZÉKELÉS Ă©s ÉRTÉS sĂ­kjĂĄn...

(HĂĄt: jĂł kis napnak nĂ©zĂŒnk elĂ©be az elƑadĂĄsunkat illetƑen 👏 )