2025-08-27

                                    MOTTÓ: "ÚJ VILÁG"... 

...nyílik meg.
BENNÜNK...

Tegnap írtam, hogy egyfajta "feltámadás" van a nap hatásában, ami esetemben be is következett.
Elmondhatom, hogy olyan impulzus ért, aminek hatására mindaz, amit idáig megéltem, legyen az földi vagy szellemi: teljes EGY-ségbe került, teljesen EGy-beállt, mint a kirakós játék darabkái.
Legalábbis abban a tartományban, amit az ITT és MOST-ban be tudok látni..
Fantasztikus érzés!
Babba Mária kijelentése is kapott (megint) egy új színezetet, amikor azt mondta nekem, amikor G.Á. tudására vágytam: "te csak ne akarj tudni". Idővel megértettem, miért, de most már ÉRTEM, miért!
Ugyanígy "feljebb" került Babba Mária mosolya is, amikor a föléje rittyentett szürke felhőn dünnyögve azt válaszolta: "azt hiszed, ez bármiben zavar engem?".
És tényleg: KÉPTELENSÉG, hogy zavarni tudja. Tényleg CSAK ENGEM zavar a Földön, emberként, ebben a tartományban. Miért? Mert nem LÁTOM amit Ő LÁT..
De most már igen..A "nagy kirakósnak" vannak még homályba vesző részei, de tudom, hogy ezek is világosságba fognak térni – ugyanis a "feltámadás", a "nagy továbbállás" folytatódik a TÉR-ben... És NEM CSAK NEKEM!
De én is részesülök benne :)..

A "továbbállás", nem is annyira TOVÁBB ÁLLÁS – sokkal inkább "KI-NYÍL"-ás...
És itt a "NYÍL", meg a "KI", egy újabb aspektusba kerülnek, hála zseniális nyelvünknek...
Ugyanis tényleg KI-NYÍL-ik egy tartomány, egy újabb TÉR, amiben meg-NYÍL-vánul az IGAZSÁG további M-ÉJ-s-ÉG-e.
Ezért mondtam a minap, hogy én a NYÍL jeléhez tenném az 1-es számot (asztrológiai jelként a 9-hez tartozik), mert itt van a meg-MUTAT-kozás. Egyébként meg mivel szoktunk mutogatni? Mondjuk épp egy "NYÍL VÉGŰ PÁLCÁVAL"...
Tehát, amire a NYÍL mutat, az IRÁNY-z-ÉK..

A tegnap kitett video is egy kisebbfajta megvilágosodás az "okkultista" és "elmét irányító" haarpos és mindenféle KITALÁLT, a FÉL ELEMET ERŐSÍTŐ konteok ellenében. Tökéletesen elmagyarázta az úriember a NAPTEVÉKENYSÉGET – viszont azt ő sem tudta megmagyarázni, hogy MIÉRT VAN MOST "TÁGULÁS" a "VISSZAHÚZÓDÁS" helyett. Azt nem hiszem, hogy a Nap forogna, de ez most nem lényeges, az viszont igen, hogy KIESETT A RITMUSÁBÓL. Tehát, ha MAGAS AZ UV-B sugárzás, akkor az mit jelez? SOK FESZÜLTSÉGET. Ami pedig mihez vezet? KISÜLÉSEKHEZ...
Mi pedig ITT tudjuk, hogy mi áll előttünk: az "ÜRESEK VILÁGÁNAK" a kisülése...
Megint minden EGY-be-VÁG – amennyiben van fülünk a hallásra és ÉRT-elemünk az ÉRTÉSRE.

Az utóbbi napokban több "okkult" témával foglalkozó video jött elém, amiket meghallgatva megerősödött bennem a TUDAT, hogy bizony jól érzékeltem és láttam eddig IS a világot: mert az okkultizmusnak SEMMI KÖZE NINCS A SZÍVBÉLI ÉRZÉKELÉSHEZ, mondjanak ők bármit is.
Ha vesszük az élet "kulcsát", az "ankh-kereszet", magyarul a KÖR-T-FA szimbolikát, vagy magát a "jézuskeresztet", ami ugyanaz, akkor az okkultizmus a VÍZSZTINTES száron "futó" mágia, vagy szellemiség. KIZÁRÓLAG AZ EMBERHEZ KÖTHETŐ. És annak is az ELMÉJÉHEZ. De semmi nincs benne az "ELSŐDLEGES MAG-NŐS MEZŐ" alap-HANG-jából, a RÁÉRZÉSEKBŐL.
Ezek TANULT praxisok, és csakis "mesterekhez" köthetők. KÜLSŐ MESTEREKHEZ.
Namármost, ami KÜLSŐ, az NEM BELSŐ.
Ami külső – az NEM BELŐLÜNK fakadó. Azt "TANULNI KELL".
Amit tanulni kell, az OKOSSÁG.
Tehát OK-os.
Ezért OK-kult.
Tehát kizárólag az EMBERI léthez kapcsolódó. Anyagi. Földi. TEREMTETT.
És NEM TEREMT-NŐI.
NEM EREDETI.
NEM VÉN-US-I, nem VÉN-ŐSI.
Ennyi..
ÉS ide tartozik MINDEN "mester által tanított, lehozott, átadott" OK-KULT TUDÁS, az összes páhollyal, meg titkos társasággal egyetemben. Az okkult tudás az "ITT LÉVŐ VILÁGSZELLEM" terméke, mely mindig "CSATORNÁKAT" keres. CSATORNÁZTAT – és szórja így a "csatornatölteléket"..
Ennyi...

Horváth Krisztina több írásában jött már elő, hogy az EREDENDŐ TUDÁS ÉLETRE KEL bennünk az ITT és MOST-ban fokról fokra...
Nekünk nincs más "dógunk", mint összeolvadva a "Jövő JÖVŐ" minőségével, FEL-REZEGjünk, fel-HANG-olódjunk hozzá. NEKÜNK KELL lépésről lépésre a SZÍV EMLÉKEZETÉT előhívnunk – a fejünket eltömő okkult praktikákkal szemben, legyen ez utóbbi bármi is, mint pl. a MÉDIA TÖMEG-hipnotizáló képessége, ami, mint tudjuk, TELJESSÉGGEL CSAK az ELMÉRE tud HATNI!
Tehát, aki HATÁSA ALÁ KERÜL, és ELHISZI, amit mondanak, abban bizony még "túlteng az elméskedés"...
Ha magára ismer a leírtakban valaki, akkor bizony MERENGJEN EL RAJTA, miért van ez így nála.
Miért kell neki még külső információ, ilyen-olyan emberek általi "megmondás", akik ÁLLÍTJÁK, hogy a haarp, meg a mérgező repülők és egyebek ludasak sorsunkért!.
Könyörgöm: ezek ELMÉT HOMÁLYOSÍTÓ PROGRAMOK!! Amelyek épp azzal a céllal születnek, hogy rácuppanjunk, csócsáljuk, terjesszük őket – közben meg egyre ne figyelünk: MAGUNKRA és a TÉNYEKRE. Elfelejtjük MEGFIGYELNI a dolgokat, elfelejtünk RÁCSODÁLKOZNI a természet működésére, ellenben mindent bekajálunk, ami a netről lejön.
Kevesebb hír – több MEGFIGYELÉS!
Aztán rájöhetünk, hogy semmi sem az, mint aminek mondják....

Tehát: HALADUNK a VILÁGOSODÁS útján, a TELJES világosság felé.
És nem kell elhinni azt, hogy "emberbőrben" ezt ne lehetne elérni. De igen. El lehet.
Csak nem az üreseknek... Akik minden úton-s-módon megpróbálják ezt megakadályozni, hisz azzal az ő létük mibenlétük is láthatóvá válik...
Egyébként meg maguk leplezik le magukat minden ténykedésükkel...